Jestli hvězdy rozhodují o naší povaze, silných či slabých stránkách, tak proč by nemohly ovlivňovat i to, které drinky se k nám hodí? Zjistily jsme pro vás, které alkoholické nápoje k nám pasují podle znamení.

Piňa Colada

Kdo by měl zkusit tento slavný slaďounký míchaný nápoj? Hvězdy ho přisoudily Váhám, ke kterým se oodle horoskopu hodí rum. Mají prý rády jednoduchost a komfort. To jsou jejich dvě oblíbená slova. Kdyby to šlo, klidně by chodily do práce v teplákách a bez podprsenky. Proto se k nim skvěle hodí právě rum, který je stejně prostý, jako umí být i Váhy. A rum se přidává nejnom do zmiňované Piňa Colady, ale i do dalších nápojů...

Co ještě zkusit: Daiquiri, Dark & Stormy

Margarita

Kdo miluje hravou Margaritu? Ano, jsou to společenští Blíženci! Umí být nespoutaní a právě proto se k nim hodí tequila. Chtějí se bavit a chtějí se bavit skvěle. Co víc by jim k tomu mohlo pomoct než taková tequila, která jim doslova spustí mexickou hudbu v hlavě. Na druhou stranu Blíženci s tequilou můžou být pěkně nebezpečná kombinace, ale o tom už se přesvědčí druhý den ráno.

Co ještě zkusit: Paloma, Tequila Sunrise

Cosmopolitan

Míchaný nápoj, který proslavil seriál Sex ve městě, by měli zkusit Berani. I oni, stejně jako Blíženci, milují zábavu. Je jedno, kam přijdou nebo s kým. Pravá zábava začíná právě s Berany. K jejich znamení by podle hvězd mohla patřit vodka. Preferují vodku – ne kvůli chuti, ale protože je dostane do takové nálady, kam chtějí, a za poměrně krátkou dobu.

Co ještě zkusit: Moscow Mule, Bloody Mary

Old Fashioned

O Lvech se ví, že se nebojí být středem pozornosti, ale jenom málokdo je skutečně pozná. Whisky je stejná jako oni. Populární, vytříbená, ale ne každý ji preferuje. Její chuť je jenom pro pár vyvolených, protože je stejně osobitá, jako jsou sami Lvi.

Co ještě můžete zkusit: Irish Coffee, Mint Julep

Zajímá vás, jaké drinky hvězdy přisoudily dalším znamením? Dočtete se to v dalším čísle Blesku pro ženy, který sežene na stáncích od 9. prosince. Můžete si ho objednat i v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku.

Autor: