Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Shodnou se v práci dva Býci, Lvi nebo Raci? Kdo bude válčit a komu to bude klapat?

/
  • ...
    ... (istock.com)
    30. listopadu 2019 ● 06:00

    Jste v zaměstnání s někým, kdo vám leze na nervy, neshodnete se spolu v ničem, a ještě se hádáte? Nebo máte spolupracovníky, s nimiž vám to klape téměř ve všem a je to doslova požehnání? Co myslíte, hraje nějakou roli v pracovní kompatibilitě to, jestli jste se narodili oba ve stejném znamení? Každé znamení má určité charakteristické rysy, takže je možná, že se pak mohou promítat do tvůrčího procesu.

    Faktem je, že pokud to bude skřípat, může být pro vás takové zaměstnání peklem. Ovšem může to být taky ráj, když to opravdu bude krásně ladit a fungovat. Podívejte se, s kým vám to půjde lépe, a s kým hůře.

  • 1.

    Beran-Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Když se v práci potkají dva Berani, je to často pěkná Itálie. Berani jako kolegové mohou být nekompatibilní v případě, že se pořád snaží trumfnout toho druhého nebo když si budu oba stát na svém. Chce to občas kompromis, ovšem někdy může být impulzivnost pro pracovní výsledek inspirující.

     

     

  • 2.

    Býk-Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Býci spolu obvykle velmi dobře vycházejí, protože mají stabilní povahu. Zbytečně se nehádají, když nemusí, a pokud už se dohadují, tak o financích nebo o něčem, co naruší jejich stabilitu.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Blíženci na pracovišti můžou znamenat erotickou pohromu, protože moc rádi flirtují. A nemusí to ani myslet vážně, je z toho mají radost. Radost jim ovšem dělají taky vášnivé diskuze o čemkoli, samozřejmě i o práci. Ovšem dlouhodobě je kompatibilita mezi dvěma Blíženci běh na dlouhou trať – jakmile jeden začne druhého nudit, je zle.

  • 4.

    Rak-Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Dva Raci spolu můžou fungovat na pracovišti jen v případě, že si jeden druhého bude vážit a budou to dávat najevo. Většinou jde o velmi emoční pracovní vztah, a když selže, často to skončí hádkou nebo dokonce slzami.

     

  • 5.

    Lev-Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Vztahy mezi dvěma Lvy bývají většinou velmi komplikované, to proto, že jeden nebo druhý cítí silnou potřebu kralovat všem. Někdy to funguje tak, že si pomyslné královské žezlo tihle dva přehazují, ale skutečná rovnost je vzácná a spíše nemožná.

  • 6.

    Panna-Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Dvě Panny na pracovišti můžou znamenat velký boj, ale někdy ne. Každý z nich má vysoká očekávání od toho druhého, což může vést ke sporům. Spíše často si dvě Panny ale vzájemně pomáhají, aby se staly lepšími lidmi. Zejména tehdy, když si skládají komplimenty.

     

  • 7.

    Váhy-Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Váhy jako spolupracovníci mohou fungovat jen tehdy, když se oba naučí vybrat si pro sebe tu správnou bitvu. Každá Váha sice touží po harmonii, přesto občas bývá plná zášti nebo bude neúprosně trvat na splnění každého detailu. Kompatibilita pak závisí na tom, jak se s tím obě Váhy poperou.

  • 8.

    Štír-Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Ačkoli dva Štíři spolu obvykle dobře vycházejí, jejich vztah nemusí být kompatibilní od začátku. Docela často spolu bojují a někdy dojde i na citové otřesy. Jejich vztah na pracovišti může fungovat, ale vždy mezi nimi bude hodně vášní.

     

  • 9.

    Kozoroh-Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

     

    Aby k sobě našli dva Kozorozi cestu, bude to trochu déle trvat. Moc dobře totiž vědí, že ten druhý potřebuje hodně prostoru sám pro sebe, jinak nebude v pohodě. Kozorozi vždy respektují toho druhého, jeho soukromí i pracovní čas, i proto spolu nakonec velmi dobře spolupracují.

  • 10.

    Vodnář-Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Dva Vodnáři jsou pracovní partneři, kteří se navzájem podporují a povzbuzují, rádi zjišťují, jak se jim v práci daří. Někdy jsou sice trošku sobečtí, zvláště tehdy, když nemůžou odvrátit vzniklé problémy.

     

     

  • 11.

    Ryby-Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Ryby jako kolegové mohou celkem dobře fungovat, protože mají obvykle stejné sny a plány, ale tak to vypadá jen navenek. Ve skutečnosti jim o jejich uskutečnění nejde. Obě Ryby se musí ujišťovat o tom, že ta druhá není obětí, a že ve skutečnosti jsou na stejné lodi.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz