Nebylo by hezké, kdybyste mohli nahlédnout do něčí mysli a naprosto přesně se dozvědět, co si o vás skutečně myslí? Tento obrázkový test vám pomůže, abyste dostali aspoň částečně odpověď na vaši otázku. Stačí se podívat na obrázek a první věc, kterou spatříte, prozradí, co si o vás lidé kolem vás mohou myslet. Jste připraveni? Když se podíváte na tento obrázek, vidíte tělo ženy nebo tvář muže?

Autor: BPŽ/archiv

Pokud jste viděli tělo ženy…

Pak to znamená, že patříte k velkorysým osobám. Lidé kolem vás obdivují váš pozitivní pohled na život. Když jste ve skupině, vaše efektivita mluví sama za sebe a jste považováni za vysoce motivovaného jednotlivce. Vždy máte pevný cíl a jdete za ním.

Jste také známí svými empatickými schopnostmi. Snažíte se zachytit jemné signály ve vašem okolí a dokážete rozklíčovat emoce druhých i díky tomu, jak hovoří jejich tělo. Jste citliví vždy si dáváte pozor na to, abyste nikomu neublížili svými slovy.

Protože vás však okolní energie snadno ovlivňuje, jste velmi selektivní, pokud jde o lidi, které máte vedle sebe. Pokud vám někdo nevyhovuje, nebudete s ním. Jste v rovnováze s vlastním emočním stavem a dokážete snadno nastavit zdravé hranice, pokud jde o ostatní lidi.

Pokud jste viděli tvář muže…

Jste schopni udržet své emoce pod pokličkou a vaše pocity jen tak někdo neprokoukne. Když se na vás druzí dívají, nedokážou odhadnout, zda vás něco trápí, či nikoli. Ve skupině patříte obvykle k vůdcům a máte spoustu nakažlivé energie.

Při rozhodování jste velmi analytičtí a pevní. Stojíte si za svým, i když se to ostatním nelíbí. Nikdy slepě nenásledujete dav. Jste zvědaví a přímočaří a lidé jsou rádi ve vaší blízkosti, protože z vás vyzařuje pozitivní aura.

Lidí kolem sebe si velmi vážíte a dáváte jim to najevo. Někdy však cítíte, že i vy byste měli být ujišťováni, že jste také milováni, nejen obdivováni.