Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Velký horoskop na leden: Ryby najdou novou lásku, Berani ztracené sebevědomí

/
  • ....
    .... (iStock)
    30. prosince 2019 ● 17:00

    Co vás čeká v prvním měsíci roku 2020? To budete koukat. Přečtěte si, kdo potká pravou lásku, jaké změny na vás čekají a na co byste si měli dát pozor. Horoskop na leden vás určitě překvapí. 

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jaký bude rozlet do roku 2020? Berani se nemusí obávat, že by jim vesmír hodlal přistřihnout křidélka. Až do poloviny měsíce předznamenává úspěšné období pro mezilidské vztahy. Neschází vám drive i sebevědomí, díky čemuž si poradíte s těžkostmi na pracovní půdě i v soukromí. Kariéru může svazovat stres, ovšem ve druhé půli ledna se i nad tento nešvar dostanete. Snažte se lépe hospodařit s energií.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, čemu se zkraje roku výjimečně daří, to je pracovní sféra. Do poloviny ledna využijte příznivé energie Merkuru, jehož trigon sype z rukávu originální nápady. Druhá část měsíce oproti tomu slibuje časové průtahy i komplikace. Kondice je výtečná až do poslední dekády, v níž se přece jen objeví pár malých zádrhelů. Vesmír ovšem jedním dechem dodává, že se lze všemu vyhnout. V lásce nikam nechvátejte.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vynikající zprávy číhají na svobodné Blížence. Do 12. ledna můžete potkat několik zajímavých adeptů na seznámení. Nenechte se odradit drobnými nedokonalostmi od toho, abyste se je snažili poznat blíž. V zaměstnání vám bude hodně horko. Nadřízení vás zasypávají přehršlí úkolů, navíc se komplikace rojí jako houby po dešti. Druhá polovina měsíce přinese spásné vysvobození. Šéf si bude udržovat odstup.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, nezapomínejte na staré moudro: per aspera ad astra. Přes překážky míříte ke hvězdám. Zejména v zaměstnání budou komplikace narůstat, což vám sebere vítr z křídel. Do 15. ledna vesmír přidává povinnosti a dostává vás do časového presu. To se projeví na všech oblastech. 13. ledna přispěchá na pomoc Afrodité slibující objev, na jaký celý život čekáte. Je sice nenápadný, ale o to větší poklad skrývá.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Leden je pro zrozence Lva zkouškovým obdobím, kdy je třeba držet se vnitřní rovnováhy navzdory všemu, co se odehrává kolem. Zadaní se až do 12. ledna perou s žárlivými sklony. Protějškův chladný přístup ve spojení s pracovním vytížením dává lásce zabrat. Krušné chvilky zažíváte také na poli financí, kdy se z nejhoršího celkem rychle oklepete. Dostanete možnost přivydělat si díky tvůrčí práci.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, nejtěžším kamenem je v lednu láska. Nepříznivá kvadratura Marsu vám sebere chuť k seznamování. Ve společnosti opačného pohlaví jste nejistí a místo, aby vás ctitelé přitahovali, vidíte na nich samé chyby. Týká se to hlavně těch, kteří nedávno prožili ošklivý rozchod. Snažte se myslet pozitivně. Vesmír ukazuje, že ideální protějšek není daleko. Druhá polovina měsíce si došlápne na vaše výdaje.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lepší start roku si Váhy ani nemohou přát. Usmála se na vás kněžka lásky slibující vzájemné sympatie a hřejivé chvíle s novým objevem. Ani po finanční stránce si nebudete mít nač stěžovat. Šance na finanční přilepšení jsou extrémně vysoké díky aktivnímu přístupu k životu. Na pracovišti se budete trochu dohadovat s nadřízeným. Nakonec musí uznat, že pravda je na vaší straně a svěří vám důvěru.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, do 12. ledna si připadáte, jako byste přišli z jiného vesmíru. Nepříznivá kvadratura Venuše může za to, že si nerozumíte s opačným pohlavím. Prahnete po lichotkách a zábavě, sklízíte opak. Soustřeďte se na svou profesi, ve které můžete do poloviny měsíce zazářit - nadřízený je z vašich výsledků paf. Závěr měsíce pak vábí k těm nejpříjemnějším aktivitám. Rozmazlujte se, jak to jen jde.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po vánočním odpočinku skočíte do nového roku rovnýma nohama. Může za to Mars, který od 3. ledna dolévá Střelcům sebejistotu a dravost poprat se o štěstí. Na pracovišti převezmete aktivitu. Hodláte se postarat o teplejší místečko na Slunci a velkou motivací je tučnější výplata. Cestujte, vzdělávejte se a sbírejte důležité kontakty. Do 12. ledna díky těmto aktivitám můžete potkat budoucího partnera!

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zrozenci Kozoroha si v lednu vytáhli šťastnou kartu. Totem Slunce posílá do života jeden pracovní úspěch za druhým. Šance na kariérní postup prudce stoupají. Jako byste dokázali odhadovat budoucí vývoj a to, co je pro vás nejvhodnější. Od 13. ledna se dostanete do hledáčku Afrodité. Vyjma lásky, která je na spadnutí, slibuje příliv financí. Máte možnost udělat si radost, aniž byste zruinovali konto.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, začátek nového roku má za cíl udělat pořádek ve vztazích. Počítejte s tím, že nemusí zůstat kámen na kameni a že někteří lidé zmizí z vašeho života nadobro. Pomůže vám to pročistit vzduch a svobodně se nadechnout. Do poloviny měsíce se skvěle daří kariéře. V rekordním čase zvládnete náročné zakázky a posunete se mílovými kroky z mrtvého bodu. Poté se však rychleji unavíte a vyčerpáte nápady.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jaký začátek roku čeká na zrozence Ryby? Hvězdy ozařují pole vztahů, v nichž potřebujete spoustu tolerance. Krátce zadaní mají pocit, že se k sobě s novým objevem nehodí, navíc je nahlodaná vzájemná důvěra. Venuše se umoudří až 13. ledna, proto se do té doby obrňte trpělivostí. Singles po tomto datu objeví osobu, která je uhrane. V zaměstnání odoláváte tlaku shora a udržujete nastavené hranice.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz