Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rok 2020 podle numerologie: Co vás čeká na základě vašeho osudového čísla?

/
  • (iStock)
    25. prosince 2019 ● 06:00

    Nový rok je rokem čtyřkovým, což znamená, že na obzoru jsou dobré věci. Co to bude konkrétně znamenat pro vás podle osudového čísla (čísla životní cesty)? Čtyřkový rok slibuje vzrušující výzvy, zlepšení komunikace a spoustu kreativních nápadů. Bude to rok, který bude přát tvůrčím činnostem a řemeslům, spousta lidí získá nové dovednosti. Budeme také s větším elánem zvládat změny a budeme pracovat na stabilitě.

    Čtyřka v numerologii znamená začátek duchovního objevování a osobního růstu. Každé z devíti osudových čísel je letos připraveno na úžasné objevy a zlepšení. Čtyřka nás taky vybízí, abychom se zaměřili na naše organizační schopnosti a zlepšili přístup k práci. Pokud jde o lásku a vztahy, rok 2020 bude vzrušující. V kariéře se nám bude dařit, když ovšem budeme tvrdě pracovat. Číslo 4 dává lidem sílu, kterou potřebují k naplnění svých nadějí a snů. Je to taky motivující číslo k tomu, abychom se postavili výzvám a překonali překážky. Jak vypočítáte životní číslo? Sečtěte všechna čísla vašeho data narození dohromady, když vám vyjde dvouciferné číslo, opět ho zkraťte a vyjde vám vaše osudové číslo (číslo životní cesty).

  • 1.

    Číslo 1: Stanovte si priority

    Autor: iStock

    Chystáte se vstoupit do nového devítiletého cyklu a máte v úmyslu dosáhnout toho, aby vše, co vytvoříte, bylo nejlepší. Už jste v životě přemýšleli o důležitých věcech a taky o změnách, které je třeba provést. Zaměřte se na jednu věc, ve které jste dobří, pak se vaše sny stanou skutečností. To znamená, že když chcete vystoupat na vrchol, musíte jednat rychle, jinak se vaše návyky z minulosti obrátí proti vám.

     

  • 2.

    Číslo 2: Udržujte chladnou hlavu

    Autor: iStock

    Na začátku roku budete mít pocit, že se nikam nemůžete pohnout, teprve v srpnu zjistíte, že je nutné změnit strategii. Protože je váš život neustále mezi souladem a konfliktem, je to hlavně vaše chladná hlava, která v roce 2020 zabrání větším škodám. Možná jste citlivější než ostatní, takže můžete vnímat věci dřív než druzí, a taky uhasit případné ohně. Pozor, tahle citlivost vás může někdy zranit.

  • 3.

    Číslo 3: Zkroťte impulzivitu

    Autor: iStock

    Všechno ve vašem životě se prostě opakuje. Chybí vám motivace a potřebujete najít způsob, jak věci rychle změnit. Možná jste byli neklidní, ale odolejte pokušení a vše se spraví. V létě už budete dobře vědět, kde máte skutečně být, ale nesmíte moc riskovat. Vaše impulzivní povaha vás může občas pozdržet, takže se budete v roce 2020 muset hlavně naučit, jak zkrotit sebe sama.

     

  • 4.

    Číslo 4: Není čas na nerozhodnost

    Autor: iStock

    Všechny volby, ke kterým v životě dospějte, děláte obvykle na základě konkrétních hodnot. Vše, co děláte, pečlivě promýšlíte a logika je váš nejlepší přítel. V důsledku toho mohou být vaše energie a kreativita někdy omezené vaší přísností. V první polovině roku se toho moc nestane, ale buďte si jistí, že úsilí z prvních šesti měsíců se nepochybně vyplatí později.

  • 5.

    Číslo 5: Čas na změny

    Autor: iStock

    Věci stagnují a cítíte nervozitu. Vaše priorita v tomto roce – využít každé příležitosti, která se vám naskytne. Nepochybně se změníte, a to jak zevnitř, tak zvenku, takže je důležité, abyste přijali nový život se vším všudy a přizpůsobili se mu. Až budete vědět, co chcete a kde chcete být, musíte opustit svou současnou verzi, zapomenout na minulost a přijmout revizi svého života.

     

  • 6.

    Číslo 6: Získat lepší perspektivu

    Autor: iStock

    Rok 2020 vám nabízí ideální příležitost k posouzení vašich názorů na sebe sama a na svět kolem vás. Budete se muset ponořit do svého chování a znova zvážit, jak jednáte s ostatními lidmi. Možná vás někdo v minulosti využil, a to stačí. Vaším úkolem bude v novém roce najít sebe sama s cílem zlepšit společenský život.

  • 7.

    Číslo 7: Rok sebereflexe

    Autor: iStock

    I když možná nebudete dělat v roce 2020 žádné velké vlny, je to rok, kdy vstoupíte do další fáze svého života a přijdete na spoustu nových věcí. Dozvíte se více o tom, jak váš život postupuje, a získáte představu o tom, co je nutné. Výsledkem téhle sebereflexe je uvědomit si, co si přejete a přimět vás k tomu, abyste ještě víc pracovali na svých plánech a vlastních emocích.

     

  • 8.

    Číslo 8: Ovládnout pracovní svět

    Autor: iStock

     

    Vaše novoroční mise? Ovládat pracovní svět. Krve, potu a slz jste už vložili do všeho, do čeho jste se v poslední době vrhli, dost. Takže je spravedlivé, že budete v novém roce sklízet odměny. Integrita, disciplína a efektivita jsou typické pro vaši práci, tudíž v roce 2020 budete očekávat určitou vděčnost. Znáte svou cenu a nebojíte se vyjádřit svůj názor – to vás dostane až na vrchol.

  • 9.

    Číslo 9: Myslete sami na sebe

    Autor: iStock

     

    Veškerý váš čas byl v poslední době věnován jiným lidem, takže je teď důležité, aby se pozornost vrátila směrem k vám. Využijte téhle příležitosti o vaší cestě do tohoto bodu a naučte se myslet více na sebe. Bude vhodné, abyste více odpočívali a věnovali se vzrušujícím dobrodružstvím.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz