Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Velký horoskop na rok 2020 podle astroložky Martiny Boháčové: Čekají nás změny i touha po větší svobodě

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    18. prosince 2019 ● 06:00

    Nový rok bude plný překvapení, ale taky situací, v nichž se budeme muset zamyslet nad způsobem života. A to úplně všichni, bez ohledu na to, v jakém znamení jsme se narodili. Budeme muset více šetřit a kontrolovat svoje finance, ovšem budeme taky více toužit po svobodě a budeme si o ni více říkat. Rok 2020 bude přát zejména lidem, kteří jsou ochotní budovat si novou kariéru.

    Rok 2020 bude rokem, ve kterém se bude dokončovat téma stability a zpřísňování podmínek, zejména ekonomických. Bude se hodně řešit vlastnictví půdy a domů. Ovlivňovat nás bude planeta Saturn, který je planetou pořádků a řádu. Budeme muset sledovat, kam proudí peníze a dávat je tam, z nichž odcházejí. Ve druhé polovině roku projde ekonomika velkou transformací, a to nejen státu, ale i rodin. Pozná to každý. Je nutné dávat si pozor na zadlužení – ti, kteří se nepřipravili, budou mít těžké období.

     

    Naše životy taky ovlivní pohyb Černé Luny, která se bude od konce ledna pohybovat ve znamení Berana a opustí ho až v říjnu 2020. Nejvíce tedy ovlivní právě Berany, které čeká těžký rok. Pro ostatní to bude doba, kdy podnikatelské aktivity projdou transformací a ti, kteří pracují sami na sebe, to nebudou mít vůbec jednoduché a budou muset udělat velké změny. Více podrobných informací najdete v knize Martiny Boháčové Horoskopy na rok 2020.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Rok 2020 bude pro Berany velmi akční a náročný. Ti, kteří si v uplynulém roce zvedli kvalifikaci a pracovali na svém rozvoji, budou v novém roce sklízet úspěch. Ti, kteří to neudělali, budou stát na místě. Berani si musí uvědomit, že je to ale jejich vina, ne to svádět na osud. Mnoho Beranů bude toužit po cestování, nebo po tom, aby pracovalo v zahraničí nebo pro zahraniční firmu. Rok 2020 bude pro Berany o kariéře – otevřou se jim dveře do nového prostředí, mezi nové lidi a začnou pracovat jinde nebo jinak. V novém roce dostane hodně Beranů šanci na povýšení, nebo sklidí úspěch v podnikání. Budou taky velmi tvořiví a budou toužit po úspěchu. Pozor na unáhlená a zbrklá jednání. Rok 2020 by měl být pro Berany finančně úspěšný.

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    I pro Býky bude nový rok velmi akční. Pokud něco nestihli, pokud jde o papírování a finance, budou to muset dořešit právě v roce 2020. Další důležité téma, o kterém by měli přemýšlet, jsou nové investice. Býci si musí udělat pořádek kolem majetku, který sdílejí s někým jiným. Může jít o dědictví či rozdělení majetku mezi sourozenci. Jinak bude rok 2020 pro Býky příznivý, jen budou muset přistoupit na spoustu nových pravidel a udělat změny v osobním i pracovním životě. Býci neradi něco mění, takže jim to nepůjde snadno. V roce 2020 můžou něco vyhrát, a nemusí to být výhra finanční. Tím se vyřeší jejích životní oblast, která jim v minulosti dělala problémy. V roce 2020 taky potkají nové lidi, kteří jim pomůžou v jejich kariéře.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    V roce 2020 budou Blížence řešit peníze, konkrétně jak zvednout svůj příjem. Aby jim to vyšlo, je potřeba vymyslet novou práci nebo dělat práci jinak. Budou se taky více vzdělávat, nebo se pohybovat v oblasti knih a časopisů. Měli by se zapojit do programu osobního rozvoje a objevit v sobě skryté rezervy. Díky nově získaným informacím přijde nová práce, nebo se vylepší ta stávající. Je taky možné, že budou hledat práci lépe placenou, ale ne za více práce! V novém roce by taky měli pracovat na zdravém způsobu života a více se hýbat. Blíženci se v roce 2020 zklidní vnitřně a zmoudří. Potkat je může nový životní partner nebo pracovní.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci budou mít nový rok hodně zajímavý a stane se toho opravdu moc. Rozhodně to nebude klidný rok, čeká je hodně řešení. Musí pracovat na své stabilitě, jak v práci, tak v partnerském vztahu. Budou se muset naučit pracovat na svých emocích, hlídat si svou pokladnu, svoje účty a přemýšlet, aby je měli vyšší. Raci též budou hledat solidního pracovního partnera nebo firmu, kteří by jim umožnili pracovní i osobní růst. Je taky čas přemýšlet o oblastech, které jsou více kreativní. Raci, kteří hledají práci, ji mohou najít v oblasti zdraví, zdravého životního stylu nebo v činnostech, které souvisejí s vařením. Spousta Raků též v roce 2020 ukončí nedořešené vztahy z minulosti.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Lvi se budou v novém roce i nadále zajímat o zdravý životní styl, a také o odpočinek. Více se budou starat o své blízké. Během roku 2020 bude hodně Lvů plánovat, jak něco změnit na svých pracovních aktivitách. Většině se to podaří, a to hlavně v první polovině roku 2020, kdy budou uzavírat nové smlouvy a dohody, a to nejen doma ale i v práci. Změní se fungování v pracovních i partnerských vztazích, pravidla, dohody, prostě vše. Ti Lvi, kteří se chtějí více ukazovat na veřejnosti, dostanou v první polovině roku šanci něco zahájit. Rok 2020 bude pro Lvy přípravným rokem pro novou a úspěšnou pozici, která přijde v dalších letech.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny budou v novém roce řešit zejména téma dětí. Některé je nemají a moc by je chtěly mít. Může se jim to vyplnit. Rok 2020 bude taky rokem, ve kterém si budou dávat do pořádku partnerské vztahy. V novém roce vyniknout Panny, které jsou kreativní a tvoří, ale jen tehdy, když se naučí prodávat samy sebe, říkat si o zvýšení platu a naučí se pracovat s reklamou. Na konci roku budou hodně věcí vyřizovat, někam jezdit a získávat více informací.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy za sebou mají náročný rok a rok 2020 bude taky náročný. Nemusí se ale bát, všechny změny budou směřovat k tomu, aby Váhy rostly a zlepšovaly se jejich podmínky. Bude také pokračovat trend zkrášlování těla, budou se lépe oblékat. Bude také pokračovat snaha zkvalitnit úroveň bydlení, takže můžou očekávat investici do svého domova. Některé Váhy zatouží po novém domě či koupi zahrádky. V novém roce se Váhy budou muset naučit pracovat s ženskou energií, hlavně ženy Váhy musí posílit svoje sebevědomí, protože je možné, že je někdo poníží. Pozor si musí dát v první polovině roku na své domácí mazlíčky, potrápí je i partnerské vztahy.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři budou v novém roce překonávat překážky, ale jak jinak, přišli na tento svět právě proto, aby je překonávali. V roce 2019 se spoustě Štírů změnil život a některým se splnila jejich přání. Hodně přemýšleli, jak investovat a rozmnožit svůj majetek. Tento trend bude pokračovat i v novém roce. Ovšem budou taky muset přemýšlet, zda je život jen o penězích nebo i o jiných hodnotách. V roce 2020 budou také pracovat na změně v rodinném prostředí, rodina se bude formovat a bude vypadat jinak. Pokračovat bude i práce na dobrých vztazích s rodinou, sourozenci i lidmi v okolí. Budou též zařizovat na úřadech a řešit důležité papíry. Někteří si pořídí nové auto.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Střelci jsou svobodní a nepolapitelní a vždy sledují nějaký cíl. V roce 2020 budou nadále pracovat na myšlence, jak více vydělat a rozmnožit svůj majetek. V minulém období řada Střelců pochopila, že všechno jde, když se chce. Je nutné se zbavit věcí, které je omezují, pak budou bohatší a dosáhnout toho, co chtějí. Ti, kteří nenašli práci svých snů, ji najde v roce 2020. Také se přesvědčí o tom, jak je důležité vyřčené slovo, hlavně v první polovině roku je čeká hodně vyřizování. Střelci, kteří si chtějí pořídit nové auto, by to měli udělat od března do července. Pozor na cestách, aby nedošlo k nehodě.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorohům vládne Saturn, i proto to nemají v životě jednoduché. Spousta z nich se dostává od malička do složitých situací, a dostávat se budou i v roce 2020. Zásadním způsobem se může změnit jejich život a změní se i oni sami. Na konci roku 2020 nezůstane Kozorohům z jejich minulosti zachované téměř nic. Zadlužení Kozorohové budou mít problém a budou si muset udělat pořádek ve financích. Hlavním tématem pro rok 2020 bude téma hledání sebe sama a touha stát se pracovně úspěšnými a stabilními. Očekávejte tedy pořádný „fičák“. Ti, kteří nezvládají energii financí, budou mít problém, ale bát se nemusí, vše dobře dopadne.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Rok 2019 byl pro Vodnáře rokem, ve kterém několikrát změnili svoje okolí. Většina z nich netušila, co se děje, ale ty všechny změny nebyly trvalé, protože vše bude pokračovat v roce 2020. Už v první polovině roku dostanou nápovědu, kam by se jejich život měl ubírat a Vodnáře čeká období, kdy z jejich předešlého života nezůstane kámen na kameni. Jejich plány jim v roce 2020 nebudou moc vycházet, to se změní až v roce 2021. V novém roce se budou hodně ohlížet do minulosti a dokončovat situace, které si způsobili sami svým jednáním.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Už v uplynulém roce Ryby začaly pracovat na svém osobním růstu a začaly hledat práci svých snů. Pracovat budou i v novém roce na tom, aby povýšily nebo postoupily výš. Měly by se taky zajímat o to, aby se dostaly do jiného prostředí. V roce 2020 bude hodně Ryb přemýšlet o bydlení, které se pokusí vylepšit. V roce 2019 Ryby řešily karmická témata, hlavně revizi mezi lidmi, s nimiž pracovaly. V roce 2020 se projeví důsledky zklamání z některých lidí. Od března do července 2020 si musí dávat pozor na lidi, s nimiž se baví a vyhýbat by se měly zadluženým lidem. Pozor na skryté nepřátele. Ryby, tento rok budete muset hodnotit a život vám ukáže, že ne každý to myslí dobře. Více se prezentujte na veřejnosti a pracujte na sobě.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz