Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vánoční dárky podle znamení. Vodnáři milují všechno nové, Kozorozi praktické

/
  • Štíři milují tajemství, Blíženci krásné balení. Jak vybrat dárek podle znamení zvěrokruhu?
    Štíři milují tajemství, Blíženci krásné balení. Jak vybrat dárek podle znamení zvěrokruhu? (Shutterstock.com)
    20. prosince 2019 ● 06:00

    Někomu udělá radost cokoliv praktického. Jiný to považuje skoro až za nezdvořilost, dárky mají být přece luxusní a takové, které by si člověk sám nedopřál. A jiní se domnívají, že dárky mají být ručně vyrobené a hlavně od srdce. Každé znamení dává přednost jiným dárkům, a to podle své povahy a temperamentu. Co myslíte, ocení Býk luxusní jídlo nebo víno? A komu uděláte radost dobrou knihou?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Dynamičtí Berani milují pohyb, změnu, výzvu. Jsou aktivní a rádi se učí nové věci. A také milují, když vědí, že se o ně zajímáte a že jsou u vás na prvním místě. Ženy ocení šperky, muži i ženy cokoliv spojeného se sportem. Vhodné jsou také lístky na oblíbené sportovní zápasy nebo na koncerty – ať již na obří turné populárních hvězd nebo do oblíbeného divadla. Hlavně ne nic praktického, diář nebo knihu!
  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Býci milují luxus a kvalitní materiály a to vše ideálně spojené v něčem praktickém. Kašmírová šála, vlněný svetr, bonboniéra nebo něco k snědku z luxusního obchodu, to je pro ně to pravé. Radost uděláte i oblíbenou hudbou. Cokoliv, co si budou moci vychutnat v klidu a pokoji. A pozor – dárek nemusí být obří. Býci raděj dostanou malý kvalitní parfém než velkou lahev napodobeniny.
  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci milují držet dárek v ruce a těšit se na to, co je uvnitř. Ať to bude cokoliv, vždycky je potěší hezký a kreativní obal. A protože jsou komunikativní, ocení vše, co je bude spojovat s přáteli. Telefony, extra tarify, obaly, držáky na telefon do auta a další užitečné potřeby. Také milují knihy. Takže cokoliv ke čtení (i třeba jen do čtečky) nebo předplatné časopisu je pro ně to pravé.
  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Raci milují všechno, co je od srdce a co je osobní. Když pero, tak s monogramem. Když víno, tak z jejich oblíbené oblasti nebo spojené s místem, kde je jim dobře. Jsou kreativní, a tak milují dárky, které vyrobíte sami, jako jsou fotoalba nebo rámečky. A také takové dárky, které podnítí jejich tovřivost – kuchařky, kreativní kurzy a podobně.
  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lvi jsou rádi v centru pozornosti a tak všechno, co jim pomůže tento dojem vyvolat, vítají s otevřenou náručí. Poukázky do kadeřnictví, kvalitní oblečení, kosmetika, to je přesně to, co se jim bude líbit. Radost jim uděláte pochopitelně i šperky nebo osobními doplňky. Lvi také milují drobný hazard, proto rádi najdou pod stromečkem třeba los.
  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Panny mají rády ve svém životě řád, jasno a pořádek. To ovšem neznamená, že by měly radost jen z věcí, které jim pomohou pořádek udržet. Jsou praktické, to ano, takže nakonec budou mít radost i z vysavače. Mnohem více je ale potěší diář nebo zápisník, psací potřeby nebo cokoliv z papírnictví. Panny jsou také praktické, takže je rozhodně neurazí dárkové poukázky, za které si pak vyberou to, co je jejich srdci a mozku nebližší.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váhy milují harmonii a krásu. Radost jim udělá cokoliv spojené s hudbou. Pokud jim ovšem dáváte lístky na koncert, dejte vždycky dva – Váha chodí nerada sama. Pokud chcete udělat radost partnerovi, určitě ocení, když mu naznačíte, jak moc chcete být s ním. Pozvánka na večeři v útulné restauraci, na společný výlet nebo do divadla je přesně to, co je pohladí na duši.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Štíři milují dárky, které nejsou okázalé. Šperky nebo jiné drahé dárky nejsou nic pro ně. Mnohem více ocení postupné odhalování tajemství. Milují dárky, které jsou spojeny s překvapením – tipem pro vás může být výlet na neznámé místo nebo knížka, o které vůbec nikdy neslyšeli. Někteří z nich mají smysl pro nadpřirozeno, nepohrdnou tedy tarotovými kartami, jiní se spokojí se slunečními brýlemi. Štíři jsou známí také svou láskou k sexu, někteří z nich tedy ocení i dárky spojené s erotikou.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Střelci milují dobrodružství a cestování. Cokoliv spojené s těmito tématy jim udělá radost. Průvodce, cestopisy, outdoorové vybavení od spacáku po krabičku první pomoci na cesty je rozhodně potěší. Milují také překvapení, takže se nebojte a klidně improvizujte. Střelci také milují zvířata, takže jim udělá radost i dárek, který bude pro jejich domácí mazlíčky.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Praktičtí Kozorozi ocení praktické dárky – trochu luxusnější, než by si dovolili sami. Sprchový gel od dražší značky, kožený obal na tablet nebo psací potřeby s monogramem. Pokud pro ně vybíráte dárek, dejte přednost přírodním materiálům a nepříliš křiklavým barvám. Mají také specifický druh humoru, mohlo by se jim líbit DVD se seriály jako Kancel, Teorie velkého třesku nebo Sherlock.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři jsou trochu nestálí ve svých zálibách – v jednu chvíli skáčou s padákem, aby o půl roku později odjeli do Indie poznávat své vnitřní já. Určitě jim ale uděláte radost vším novým – trendovým oblečením, nejnovější elektronikou nebo doplňky, darujte jim lístky do divadla na něco, co mělo premiéru nedávno.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ryby milují dárky, které jim tak trochu umožní uniknout z reality všedních dnů. Jako vodní znamení ocení vše spojené s koupelí a relaxací. Dejte jim poukázku na masáž, do sauny, dejte jim lahev šampaňského nebo saténové povlečení. Milují dárky spojené s rodinou, radost jim udělají fotoalba a rámečky.

     

    Co vás čeká v roce 2020? Čtěte velký horoskop od Martiny Boháčové pro každé znamení.

Autor: is, aši

Klíčová
slova

horoskopy dárky vánoce tipy

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz