Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horoskop práce a financí na rok 2020: Co nás čeká v oblasti kariéry? To prozradí Martina Boháčová

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    28. prosince 2019 ● 06:00

    Co čeká jednotlivá znamení v novém roce, pokud jde o práci či peníze? Budeme mít financí dostatek, nebo se budeme muset uskrovnit? Kdo najde novou práci, kdo povýší nebo kdo podepíše výhodnou smlouvu?

    Rok 2020 bude rokem, kdy se budou zpřísňovat podmínky, hlavně ekonomické. Budeme hledat větší stabilitu, ale také toužit více po svobodě. Velmi pozorně budeme muset sledovat, kam míří peníze a dávat jen tam, odkud odcházejí. Pozor si budeme muset dávat na zadlužení. Podnikatelské aktivity projdou změnami a ti, kteří pracují sami na sebe, budou nuceni podniknout velké změny. Více najdete v knize Martiny Boháčové Horoskopy na rok 2020.



  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Berani budou muset být na práci a peníze podle horoskopu opatrní, protože jejich znamením bude procházet Černá Luna, která má karmický vliv. Mohou najít karmickou práci, ale musí si dávat pozor na své investice.

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Býkům se bude dařit, mohou se napojit na nějaké aktivity, které se týkají ciziny, zahraničí a dařit se bude těm, kteří pracují v oblasti vzdělávání nebo na úřadech.

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Blíženci budou mít v roce 2020 pracovně velmi úspěšný rok, budou přemýšlet, jak vydělat více peněz, bude se dařit těm, kteří pracují v oblastech vzdělávání, komunikace ale taky v těch, kde se pracuje ve službách, stravování nebo kde mohou radit jiným lidem. Vymyslí, aby mohli splatit závazky a investovat.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Rakům se bude dařit, protože budou podepisovat nové smlouvy nebo nastoupí do nové práce. Mohou taky potkat nové pracovní partnery.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Lvům se v roce 2020 bude dařit tam, kde se pracuje ve službách, stravování nebo tam, kde mohou radit. Jsou velmi kreativní a v novém roce budou pracovat na tom, aby zvedli svůj příjem. Nesloužit, ale pomáhat.

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Panny v roce 2020 budou kreativní, bude se jim dařit, mnoho z nich se dostane k novým činnostem a projektům. Ty, které podnikají, vytvoří něco nového a budou hodně šťastné a spokojené, více budou vydělávat a dokážou, že jsou velmi šikovné.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Váhy budou toužit více pracovat z domova, a ty Váhy, kterým se podaří být více doma, budou spokojené. Jinak se jim bude dařit hlavně doma v rodině, v oblastech poradenství a různých terapií, protože Váhy rády jiným radí.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Štírům se bude se pracovně dařit, ale budou mít náročný rok, protože se pořád budou učit nové věci. Budou hodně komunikovat, přemýšlet, zabývat se vzděláváním, podepisovat hodně smluv, a tento rok je hodně posune, to se ukáže později v budoucnosti.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Střelci mohou vydělávat na cestách, živit se turistickým ruchem, mohou najít práci snů a podaří se jim vytvořit nějaký nový projekt na základě toho, co se naučili dříve, a to i finančně zhodnotí.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Kozorohům se bude dařit tak napůl, oni ještě neustále řeší nedořešené záležitosti z minulosti, až si vše dořeší, uvolní si ruce a budou cítit příliv energie. Finančně to bude ale rok stabilní.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Vodnářům se finančně bude dařit, ale bude to tak trochu nahoru a dolů, ale na to jsou zvyklí. Možná je to i proto, že nenašli svou práci snů nebo přesně to, kam by chtěli jít. Ti, kteří si vytvořili cíle, těm se situace začne zlepšovat.

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Pro ryby bude rok 2020 finančně příjemný, pomohou jim nějací lidé nebo skupiny lidí a ti, kteří se chtějí někam posunout, těm se to podaří. Potkají nějakého významného člověka, který jim umožní, aby se zabývaly tím, co je baví.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz