Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Největší skryté talenty podle vašeho znamení. Tyhle odhalte a využijte!

/
  • (iStock)
    11. října 2019 ● 06:00

    Jaké jsou vaše nejlepší vlastnosti, možná už dobře víte. A taky už možná dobře znáte ty negativní. Ovšem někteří z nás mají skryté talenty na něco, o čem ani netuší, že v nich dříme. Jaké největší skryté talenty ve vás jsou ukryté podle znamení zvěrokruhu? Jsou to tyhle!

    Hvězdy dávají každému člověku do vínku nějakou schopnost či talent, s nimiž může dobýt svět. Anebo taky nemusí, podle toho, jestli o svých tajných schopnostech ví, či zda je dokáže správně využít ve svůj prospěch. Jakých 5 největších talentů v sobě můžete podle zvěrokruhu nalézt?

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Berani, vzhledem ke struktuře vašeho těla a také síle, patříte zvláště ve sportu mezi sportovce, kteří nejvíce triumfují. Vy jste se narodili proto, abyste vyhrávali. Kromě toho jste majitelem skrytého talentu vyjednávat a nepodlehnout ničemu kolem, máte železné nervy. Jste vynikající prostředník, ohnivý a nezapomenutelný milenec a kreativní génius. Jedním z vašich skrytých talentů podle vašeho znamení je také slepá víra, která vám pomáhá dosáhnout zázraků díky vaší velké duševní síle.

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býci, vaším největším potěšením je dobré jídlo a pití, a pokud o tom ještě nevíte, pak právě to je vaším skrytým talentem – užívat si gurmánských potěšení a života vůbec. Díky svému konzervativnímu duchu budete vynikat jako efektivní účetní a všichni si mohou být jistí, že se nikdy neztratí ani koruna. Také jste mistrem v umění tantrického sexu, protože kombinujete citlivost a trpělivost. Vaše ruce jsou mimořádně talentované, pokud jde o masáže, a jste taky zdatný hudebník.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci, díky vaší společenské povaze jste odborníkem na jakoukoli party. Vaším skrytým talentem je umění využít komunikační schopnosti, abyste vždy vyhráli. To je vaše diplomatická stránka povahy. Jste taky talentovaný průkopník a průzkumník, díky čemuž byste mohli uspět jako vyšetřovatel. Vaše další skryté talenty jsou řád a přirozená schopnost svádět opačné pohlaví.

     

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci, vy jste jedno z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu, proto znáte lidskou duši lépe než kdokoli jiný. Jste ideálním zpovědníkem, jste milenec, který nabízí stabilitu a teplo domova, a jedním z vašich skrytých talentů je fakt, že jste „dohazovač“ schopný sjednotit osudy ostatních lidí. Pokud jde o umění, vytváříte magické světy a v oblasti financí jste vynikající v tom, jak ušetřit velké peníze.

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi dokážou vyniknout vždy a za všech okolností, protože se rádi předvádějí. Jste také požehnáni darem štědrosti, protože neustále něco dáváte, aniž byste na oplátku něco očekávali. Jste vynikající hostitelé a váš dům je vždy úžasný. Vaším skrytým talentem je také ochranný instinkt, které z vás činí super skvělé rodiče. A dalším z vašich talentů je vaše vynikající schopnost žít život tady a teď.

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny, vy jste vrozenými matkami a otci, v tomhle jste skutečně velmi efektivní. Váš nejpřesnější talent spočívá v roli organizátora a plánovače díky detailně orientovaným a perfekcionistickým způsobům. Také vaše náročná povaha, pokud jde o ostatní, z vás dělá kritika a tvůrce názorů, kterými ovlivňujete druhé. Víte, jak ukázat ostatním cestu k dokonalosti a pokud jde o peníze, jste naprosto dokonalí hospodáři.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy, vy máte sklon vnímat vše kolem sebe v souvislosti s přírodou a zvířaty, proto je ve vás skrytý aktivistický duch. Jedním z vašich skrytých talentů podle znamení Vah, je váš vynikající vkus pro domácí výzdobu, vždy se snažíte reprezentovat rovnováhu a krásu. To souvisí s vaším dalším talentem, kterými je kresba a malování, navrhování vysoce barevných uměleckých výtvorů. Jste také loajální přítel a máte zvláštní dar, pokud jde o duševní práci.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři mají zvláštní skrytý talent – spojit se s emocionální bytostí prostřednictvím vášně a erotiky. Jste naprostý sexuální bůh (bohyně). Vašimi dalšími schopnostmi je umění cokoli zjistit a vyšetřit. Důsledná mentalita z vás dělá obchodního žraloka, jste také vynikajícím průzkumníkem mysli a duše a vaším nejlepším talentem je váš neodolatelný magnetismus, díky kterému k sobě přitáhnete kohokoli.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Střelci, jedním z vašich skrytých pokladů je váš radikálně optimistický pohled na život, který z vás dělá skvělého sportovce, vždy dosahujícího svých cílů. Jste vždy ve skvělé fyzické kondici. Tento optimismus k vám také přitahuje štěstí, proto se vám daří obecně ve hře, třeba i v hazardní. Máte schopnost najít odpovědi na těžké životní otázky, vždy si udržujete úsměv na tváři i když vám uvnitř není lehce, a máte vzácnou schopnost jednat s ostatními.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorozi, vy jste se narodili, abyste pracovali daleko od zbytku hejna, ale v solidaritě a sebeobětování najdete svoje nejrozvinutější dovednosti. Mezi vaše další skryté talenty patří schopnost vidět věci v lepší perspektivě, a to mnohem lépe než kdokoli jiný ze zvěrokruhu. Proto je vaše role prostředníka jedním z vašich skrytých rysů založených právě na znamení, v němž jste se narodili. V téhle roli jste schopní dosáhnout dohod, v nichž se obě strany budou cítit spokojeně. Prodej a podnikání jsou oblasti, v nichž jste také šampionem, pokud jde o stabilitu.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnáři, díky planetě Uran, která nad vámi bdí, je vaším hlavním skrytým talentem schopnost provádět ambiciózní projekty. Vaše snahy jsou vždy nejmodernější, jste bytost s vrozeným kreativním talentem, který z vás činí obdivuhodné stvoření. Jste nadaný organizátor a všechno je tak, jak má být. Jste také idealista, který bojuje za humanitární práva a jste tedy i potenciální vůdce revoluce.

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby, vy jste jako brána k magickým a fantastickým věcem, máte dar vidět věci, kde ostatní jen tápou. Vysíláte záhadnou a nadpřirozenou sílu. Víte, jak číst budoucnost a komunikovat s posmrtným životem. Máte v sobě skrytého tvůrčího génia, který je na pokraji reality, a vrozený talent pro psychologii, takže dokážete výborně chápat lidské duše. Ryby, jste skvělé v rehabilitaci a kromě toho jste velký altruisté.

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz