Co vidíte jako první při pohledu na tento obrázek? Zapamatujte si dobře svou odpověď a přečtěte si vysvětlení. Nejsou v tom žádné čáry, ale opravdová psychologie. Tyto obrázkové testy jsou v psychologické praxi velmi populární a využívají se skutečně všude možně, například i při výběru nejvhodnějších kandidátů do zaměstnání. Jak jste na tom vy?

Autor: BPŽ/archiv

 

Jako první jste viděli…NŮŽ

Váš podvědomý strach spočívá v obavách z konečnosti a smrti. Bojíte se, že váš život jednou skončí, aniž si to vědomě uvědomujete. Bojíte se utrpení a bojíte se, že můžete kdykoli zemřít.

Video
Video se připravuje ...
Horoskop lásky: Co nás čeká v létě? Kdo potká svou spřízněnou duši? • Videohub

Jako první jste viděli…. HOUSENKU

Váš podvědomý strach nese jméno „duchové“ a je známý také jako demonofobie neboli strach z démonů, duchů či strašidel. Je velmi pravděpodobné, že se obáváte toho, že se zlí duchové objeví a budou vás v nejslabších okamžicích pronásledovat. Proto se bojíte také usnout. I když si uvědomujete, že váš strach je iracionální, prostě se bojíte.

Jako první jste viděli… MOTÝLA

Vaším podvědomým strachem je strach ze zrady. Možná vás už ostatní mnohokrát zranili nebo vám ublížili, možná jste čelili vážnému odmítnutí, ať už jde o práci nebo splnění vašeho snu. Dobře však tuhle slabost skrýváte. Projeví se pouze tehdy, když se s tím potkáte tváří v tvář.

Jako první jste viděli… JABLKO

Vaším podvědomým strachem je smrt. Ne však vaše vlastní, ale smrt vašich blízkých. Možná jste už někdy někoho drahého ztratili, takže díky této traumatizující ráně máte v sobě hluboko tuhle obavu zakořeněnou, která se projevuje ve vašem podvědomí pokaždé, když nějaká ztráta hrozí.