Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Velký horoskop na prosinec: Lvi prožijí šťastný advent, Kozorohům se začne dařit

/
  • (iStock)
    28. listopadu 2019 ● 06:00

    Poslední měsíc v roce na vás kromě Vánoc chystá i spousty nových situací a příležitostí. Jaká bude vaše sváteční nálada? Kdo hravě zvládne předvánoční shon a kdo naopak propadne urputnému stresu? To se dočtete v našem horoskopu na měsíc prosinec.

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Berani upínají svůj bystrý zrak k zaměstnání, kde stihnou ohromné množství úkolů navzdory adventnímu veselí. Sliby splníte do puntíku, klidně na sebe přesunete úkoly od ostatních kolegů. Díky Merkurovi jste od 9. prosince ve výhodnější pozici pro rozjezd kariéry. V milostném životě kroťte do 20. prosince rozbouřené emoce. Závěr roku bude mnohem klidnější. Singles mohou poznat jedinečnou bytost!

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, ocitnete se v centru pozornosti opačného pohlaví. Pohledy zachytáváte díky pozitivní energii, která z vás prýští na všechny strany. Až do 19. prosince máte díky kněžce lásky příležitost najít svou spřízněnou duši. Nepočítejte s tím, že by šlo o štědrovečerní dáreček. Ve druhé polovině měsíce se komplikuje také situace v zaměstnání. Zpomaluje se pracovní tempo a objevují se neshody kvůli výplatě.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Poslední měsíc roku prožívají Blíženci zvesela. Pocit spokojenosti je zabydlený hluboko uvnitř, takže k tomu nepotřebujete nikoho dalšího. Využíváte s nadšením všechny pozvánky do společnosti. Od 19. prosince si na vás Venuše chtě nechtě došlápne. Potkáte osobu, která vám otočí priority vzhůru nohama. V zaměstnání musíte řešit rostoucí konflikty s vedením. I když je to náročné, ustojíte je s grácií.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, prosincovému klimatu vévodí paradoxně profese. Aktivita vzrůstá navzdory blížícím se svátkům. Využíváte pozvánky do společnosti, zvažujete četné pracovní nabídky a v soukromí stíháte ohromné množství povinností. Blahodárný trigon Marsu kulminuje okolo 21. prosince, kdy vás může překvapit velice výhodná nabídka. Svobodným zastoupí cesty sympatická osůbka. Určitě byste měli lépe střežit své zdraví.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lvi vyhlíží rychlý měsíc, kdy navzdory překážkám prožívají šťastné adventní dny. Sám Velký Duch se podepisuje na narůstajícím elánu, díky němuž podáváte v práci fantastické výkony. Poradíte si i s těmi nejnáročnějšími požadavky nadřízených. V milostném životě to trochu drhne. Berete si všechno osobně a protějšek nebo nový objev na vás klade vysoké nároky. Hlavně se snažte chápat jejich důvody.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, těšte se na měsíc plný příjemností pro tělo i duši. Až do 19. prosince se otevírá nejedna příležitost k seznámení. Jediné, co vám komplikuje cestu k nové lásce je příliš vysoké nároky. Vůči partnerovi i potenciálním protějškům jste dost kritičtí, pro ostré slovo nejdete daleko. Na pracovní půdě navzdory kupícím se povinnostem podáváte skvělé výkony.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, finiš roku 2019 nevidíte černě. Manitou pro vás chystá vylepšení v pracovní sféře. Dokážete se skvěle soustředit na veškeré úkoly a stihnete mnohem víc povinností, než bylo původně v plánu. V lásce se začne dařit až v poslední dekádě. Do té doby se Velký duch příliš nesnaží a do cesty vám staví samé nepříjemné jedince. Jejich vliv se bohužel podepíše na penězích, jichž máte celý měsíc nedostatek.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    První dvě prosincové dekády jsou Štírům šité na míru. Velký Duch přináší s předstihem dárek, na který mnozí čekali celý rok či víc. Ve spojení s kněžkou lásky chystají shledání s velice přitažlivým človíčkem. Nenechte se odradit tím, že si udržuje odstup. Ne každý umí do vztahu skočit rovnýma nohama. Na pracovišti se občas objeví menší trable, ale šance na jejich rozřešení je bezmála stoprocentní.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Střelci by měli bystrý zrak stočit k zaměstnání a financím. To jsou dvě sféry, jejichž vliv na životní styl není radno podceňovat. V zaměstnání se dostáváte do křížku s nadřízeným. Nejste schopni vyložit mu své argumenty a nápady postrádají logiku. Peníze se zase mohou rozkutálet do všech stran kvůli nevýhodné smlouvě. Od 20. prosince se naštěstí klima zlepšuje. Zachraňuje vás hlavně rodinná pohoda.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vánoční požehnání, přesně to čeká v posledním letošním měsíci zrozence Kozoroha. Profitujete z optimistického přístupu k životu. Štěstí se vás drží zuby nehty a žádní vesmírní škarohlídi na tom nic nezmění. Do 19. prosince můžete najít doslova spřízněnou duši, která je vám dána osudem. V zaměstnání se kumulují přející vlivy planet, díky nimž máte šanci dosáhnout cíle, na němž dlouhou dobu pracujete.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, prosincový program vyhlížíte s mírnými obavami, jako byste cítili, že to nebude lehké. Nepřátelské postavení Marsu zatěžuje rodinné vztahy i nové známosti. Čím méně budete v těchto sférách zasahovat do dění, tím lépe. Stejná rada platí i pro vaše finance. Aktivitou byste totiž přinesli víc škody než užitku. Od 19. prosince se blýská na lepší časy díky kněžce lásky. Přesto hlídejte úspory jako pes.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, rolničky tentokrát zacinkají ve vašem srdci. S předstihem k vám přiletí zamilovaný dáreček v podobě nového protějšku, nebo návratu ztracené rovnováhy v dlouholetých vztazích. Láska se ukazuje ve spojení s přáteli nebo vzděláním. Nadělte si k Vánocům kurz cizího jazyka! V zaměstnání je bohužel třeba počítat s vypečeným chováním jistého kolegy či kolegyně. Berte to jako cennou lekci do budoucna.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz