Počet písmen v ženských jménech může být od tří až do osmi a jestliže se numerologové nepletou, potom by Eva, Iva nebo Ema stejně jako Gabriela, Kateřina nebo Alexandra měly být ovlivňovány stejnými energiemi a tím pádem si být tak trochu podobné.

Australští aboriginci věří v teorii jmen a v to, že člověka jeho jméno ovlivňuje. Narodí se a část života žijí se jménem, které jim bylo dáno při narození, ale během života dospějí do fáze, kdy si dají jméno nové, které během rituálu oznámí všem ostatním a od té doby používá jméno pro novou životní etapu.

Rozhodně na tom něco bude, a ať už tomu věříte nebo ne, je docela zajímavé přečíst si, jak to s tím vaším numerologickým číslem vlastně je. Jistě vás ovlivňuje ještě spousta dalších aspektů. Pokud jste zvědavá, potom byste si měla rychle pořídit nové číslo Blesku pro ženy, kde je vše dopodrobna vysvětleno.

Celý článek o tam, jak vás vaše jméno ovlivňuje si můžete přečíst v novém čísle magazínu Blesk pro ženy, které seženete na stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě ZDE >>>

Autor: archiv