Nemusíte věřit na horoskopy, abyste si všimla, že Berani opravdu jedí za poklusu a při vaření se snaží strávit co nejméně času. Hrdí Lvi zase umí využít každou příležitost k tomu, aby se před ostatními předvedli tom nejlepším světle. A proto rádi tráví v kuchyni hodiny a návštěvám předkládají neuvěřitelně propracované lahůdky. Jak jsou na tom další znamení?

Pokud jste se narodila ve znamení Býka, tak pak patříte mezi největší labužnice z celého zvěrokruhu. Jídlo si vychutnáváte plnými doušky ve všech podobách. Hluboko uvnitř cítíte, že jestli něco opravdu drží rodinu pohromadě, pak je to právě společné stolování. Klidně proto trávíte dlouhé hodiny u sporáku. I když milujete českou kuchyni, ráda zkoušíte i zahraniční pokrmy nebo novinky. Vaření vás zkrátka hodně baví.

Jste narozená ve znamení Raka? Pak je jídlo doslova váš život. Jednak si nedokážete odpustit sladkosti všeho druhu a ještě víc vás baví, když je můžete nachystat pro ostatní. Kuchyně je pro vás snad tou nejdůležitější místností v bytě. Jste rozenou hostitelkou a opravdu každý, kdo k vám přijde na návštěvu, si musí něco dát. Pozor, vadí vám ale plýtvání, a proto dokážete vykouzlit božskou večeři i z několika málo obyčejných surovin.

A jak jsou na tom Panny? O vás se nedá jednoznačně říct, jak přistupujete k jídlům. Někdy vám stačí čerstvý chleba namazaný máslem a jindy toužíte po vytříbených pochoutkách. Každopádně u sporáku strávíte spoustu času a vaše jídla je možné bez nadsázky považovat za jedinečná díla. Pokrmy jsou správně okořeněné a opravdu nic jim nechybí ani nepřebývá. A moučníky? Ty jsou pokaždé přímo božské.

Jaká znamení tomu naopak v kuchyni moc nedají, se dozvíte v novém čísle Blesk pro ženy, které seženete na stáncích, nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat ZDE >>>

Autor: BPŽ