Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle vám brání najít skutečnou lásku! Co o vás odhalí vaše znamení?

/
  • (iStock)
    27. září 2019 ● 06:00

    Láska je složitá věc a někdy je velmi těžké najít toho pravého. Pokud patříte k těm, kterým se stále nedaří najít skutečnou lásku, možná děláte něco, co vám v tom brání. Samozřejmě, že všichni máme svoje nedostatky, a nikdo nebude nikdy dokonalý. Při hledání lásky musíme brát v úvahu i naše vlastní limity a negativní vlastnosti.

    Které chyby nebo nedostatky vám brání najít opravdovou lásku nebo někoho, koho můžete skutečně milovat celým svým srdcem? Znalost svých limitů vám pomůže odhalit, co byste měli udělat, aby se to změnilo a vy byli konečně šťastní. Která jedna jediná věc vám brání v nalezení lásky? Podívejte se na své znamení zvěrokruhu a zjistěte, co vás drží zpátky. Hvězdy a astrologie vám o vás mohou prozradit víc, než myslíte.

     

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Jste moc prchliví

    Berani, vy jste jako když byste spolkli chilli pilulku. Tak moc jste nažhavení, že nejdřív jednáte, a potom přemýšlíte. Počítejte do deseti, nadechněte se zhluboka a teprve pak jednejte. Až budete příště cítit rozrušení, udělejte krok zpět a podívejte se na vše z nadhledu. Na světě je přece krásně, ne? Tak proč být vzteklý zbytečně. Navíc díky tomu nenajdete toho, koho hledáte. Kdo by chtěl prchlivého partnera, který je neustále naštvaný.

     

     

  • 2.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    ...
    ...
    Autor: iStock


    Jste příliš tvrdohlaví

    Přestaňte Býci tak moc trvat na své pravdě. Věřte, když uděláte ústupek ze své zóny pohodlí a pravdy, stane se zázrak. Jistě, může to být útok na vaši pýchu, ale není nutné být tvrdohlavý neustále a snažit se každého trumfnout svou pravdou. Nebojte se přiznat, že jste se zmýlili, pokud ano, a uznejte pravdu svého partnera. Vaše láska pak může kvést.

     

     

  • 3.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    ...
    ...
    Autor: iStock


    Váš „talent“ pro nerozhodnost

     

    Blíženci, je jedno, jaké rozhodnutí ve finále uděláte, ale pane bože, už ho konečně udělejte! Bohužel jste notoricky známí tím, že jste nejhorším rozhodovatelem ze všech znamení vůbec, a pokud plánujete najít skutečnou lásku, musíte s tím skoncovat. Jak si můžete vybrat partnera, když se nemůžete rozhodnout ani pro to, jakou kávu si ráno dáte? Je to fuk, hlavně udělejte ten krok.

     

     

  • 4.

    Rak (21. června - 22. července)

    ...
    ...
    Autor: iStock


    Vaše nejistota a neustálé podezírání

     

    Raci, pokud chcete, aby vztah fungoval, musíte mít větší důvěru. Nemůžete pořád svého partnera podezírat jen proto, že v sobě nosíte nejistotu. Musíte věřit, že ten, koho milujete, vás taky miluje, takže je nutné důvěřovat. Nikdo s vámi nevydrží, když budete každý den vyvolávat žárlivý výstup na cokoli.

     

     

     

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Snaha být až moc zainteresovaný

    Lvi, jste samozřejmě velice úžasné bytosti, které doslova prozáří každou místnost, do které vejdou. Ovšem to neznamená, že svět se musí pořád točit kolem vás. Pokud pořád myslíte na to, jak být nejlepší a jak oslnit všechny kolem, jak můžete očekávat, že najdete někoho, s kým se můžete podělit o své nejlepší já?

     

     

     

  • 6.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    ...
    ...
    Autor: iStock


    Vaše vrozená plachost

     

    Panny, pokud chcete najít opravdovou lásku, musíte se otevřít! Když budete v sobě všechno skrývat, protože se bojíte dát najevo city, nikdy nenajdete toho, s kým byste skutečně chtěly být. Proč se bát, vždyť i vy jste plné života a lásky, tak to dokažte!

     

     

     

  • 7.

    Váhy (23. září - 22. října)

    ...
    ...
    Autor: iStock


    Vaše sebelítost

     

    Váhy, nesmíte ze sebe neustále dělat mučedníka, to dlouho nikdo nevydrží. Nedávejte pořád najevo, že jste největší chudák pod sluncem, není to nic atraktivního zvláště pro potenciálního partnera. Tahle vlastnost kvalitní a dlouhotrvající vztah nepodporuje.

     

     

     

  • 8.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    ...
    ...
    Autor: iStock


    Jste nedůvěřiví

     

    Štíři, jste až moc nedůvěřiví, což může být po nějaké době velmi nepříjemné. Žádný partner netouží po tom, aby vás pořád ujišťoval, že je vám věrný nebo že vás miluje. Tohle nevede nikam, a rozhodně ne k nalezení pravé lásky. Zkuste s tím něco udělat a vyhoďte tenhle vás skepticismus z okna ven, uleví se vám.

     

     

     

  • 9.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    ...
    ...
    Autor: iStock


    Jste extrémně netrpěliví

     

    Střelci, zpomalte. Jste dobrodruzi, kteří nesnášejí nudu a chtějí být neustále v pohybu, ale všechny dobré věci přicházejí k těm, kteří umějí počkat. Je to velká životní pravda a týká se hlavně lásky. Vaše netrpělivost brání vaší schopnosti najít lásku, a pokud to nezměníte, budete pořád jen hledat a nenajdete.

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    ...
    ...
    Autor: iStock


    Vždycky očekáváte to nejhorší

     

    Kozorozi, jste velcí pesimisté, kteří od lidí očekávají jen to nejhorší. Ovšem ne každý, koho potkáte, musí být apriori špatný od podstaty. Chce to více optimismu a věřit tomu, že v každém se skrývají kromě špatných také dobré vlastnosti. Pokud se s tím nesmíříte, je pravděpodobné, že budete litovat. A i když jste se v minulosti spálili, nestojí za to se v ní pořád hrabat.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Neschopnost vyjádřit emoce

     

    Vodnáři, nemůžete mít pevný vztah, aniž byste někdy někomu přiznali své pocity. Otevřít srdce někomu může být sice strašidelné jako peklo, ale je to nezbytné pro jakýkoli skutečný vztah. Musíte své emoce akceptovat a vyjádřit je tomu, koho milujete. Jinak ho ztratíte.

     

     

  • 12.

    Ryby (19. února - 20. března)

    ...
    ...
    Autor: iStock


    Strach z nezmapovaného území

     

    Ryby, hledáte partnera a nějak to nejde? Možná je to proto, že se bojíte otestovat i neznámé vody. Zkuste něco nového, potkejte někoho nového, nebojte se odbočit doleva nebo doprava. Budete překvapené, kam vás život může zavát a kdo vstoupí do vašeho života. Nové věci jsou vzrušující a láska stojí za riziko.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz