Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

/
  • (archiv BPŽ)
    17. června 2023 ● 06:00

    Způsob, jakým vidíte věci kolem sebe, znamená mnohem víc než forma, která vytváří realitu. Odhaluje o vás klíčová tajemství, která se skrývají hluboko vaší nevědomé mysli. Tento obrázkový test je jeden z mnoha dalších, které o vás odhalí věci, o nichž možná nemáte ani tušení.

    Obrázkový test je velmi jednoduchý, rozděluje svět do tří základních kategorií a každý z nás patří do jedné z nich. Tyto tři kategorie odhalují, jak přistupujete ke své existenci a jaká je vaše strategie seberealizace. Podívejte se na obrázek a řekněte, jaký detail vidíte jako první? To, co vidíte, vám dává podprahové poselství o životě. Odpověď najdete v dalších kapitolách:

     

    Autor: archiv BPŽ

     

  • 1.

    Jako první vidíte obličej…

    Autor: archiv BPŽ

     

    Vidíte jako první obličej? Pak se moc nehledáte, ale spíše se snažíte vytvořit sami sebe. Chcete se „ukázat“ světu, snažíte se vyniknout v různých oblastech a dát je dohromady jako kousky skládačky, abyste si vytvořili ideální obraz sebe sama. Shromažďujete různé figurky, abyste vytvořili celek.

     

    Tyhle kousky mohou být vnější (oblečení, vzhled, doplňky, majetek, přátelé, dokonce i partneři) nebo vnitřní (abstraktní), jako jsou úspěchy, zkušenosti, hodnoty, ovládané talenty a vzpomínky, které používáte jako dlaždice k vytvoření postavy, kterou sami určujete.

     

    Můžete se však pokusit vybudovat svůj obraz k dokonalosti, a to může být kontraproduktivní, protože dokonalost je iluze. Chcete, aby svět viděl skutečnou pravdu o tom, kdo jste. V přístupu, který volíte, není nic špatného, ale ujistěte se, že hlavním cílem není bažit po odsouhlasení od ostatních.

     

    VIDEO: Barvy, díky kterým vám zmizí deprese

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy, díky kterým vám zmizí deprese • Videohub

  • 2.

    Jako první vidíte mozek/strom…

    Autor: archiv BPŽ

     

    Stejně jako strom na obrázku i vy chcete neustále rozšiřovat svoje znalosti. Jste opravdu zvídaví. Pokoušíte se pořád učit a rozumět všemu co nejvíce. Všechno, co děláte, je proto, že hledáte další informace. Milujete učení o nových věcech a objevujete různá témata. S největší pravděpodobností jste fanouškem nadpřirozených jevů, konspiračních teorií a záhad. Jiní by vás popsali jako někoho, kdo má znalosti v různých oblastech.

     

    Rozumíte psychologii, a kdybyste se narodili před několika tisíci lety, bezpochyby byste byli filozofem. Ale každá informace, kterou získáte, je určená k vyššímu účelu. Tím je najít kosmickou pravdu. Informace, které shromažďujete, musíte důkladně prozkoumat a propojit dohromady, najít odpovědi a vyřešit „záhadu“.

     

    Váš přístup k seberealizaci je vnitřní, začínáte od vnějšího světa a absorbujete tolik informací, abyste se mohli přiblížit pravdě a najít to, co hledáte. Nestaráte se o to, jak vás vnímají ostatní, vše, co chcete, je zjistit, kdo opravdu jste a co na tomto světě hledáte. To je vaše největší tajemství. Jen si dávejte pozor, abyste se neztratili.

     

  • 3.

    Jako první vidíte ptáky a přírodu…

    Autor: archiv/BPŽ

     

    Stejně jako ptáci na obrázku i vy se necítíte jako součást hry, kterou se společnost snaží hrát. Nepokoušíte se tvořit, jednoduše chcete být svobodní, abyste mohli být sami sebou a prožívali vše naplno. Nemáte pocit, že jste tam, kde se právě nacházíte, raději byste cestovali a objevovali krásy světa. Nechcete zůstávat příliš dlouho na jednom místě. Pochopení, že vše je krátkodobé, jen umocňuje vaši úzkost a touhu vyzkoušet různé věci.

     

    Neberete věci moc vážně. Milujete party, zábavu, občas se chováte jako blázen. Milujete pobyt v přírodě, vaše srdce buší štěstím, když objevujete nová místa na světě. Ceníte si zkušeností nad znalostmi. Absorbujete informace a zhmotňujete různé prvky, ale nic ve vás nezůstává moc dlouho. Jdete tam, dokud nezískáte zážitek, pak to pustíte z hlavy a jdete dál. Váš přístup k seberealizaci je zářivý, jdete do hloubky s důrazem na další postup.

     

    Vaším hlavním cílem je uvědomit si sama sebe a zažít spoustu krásných věcí. Nezajímá vás, jak vás vidí druzí ani co je smyslem vesmíru. Cítíte se jako cestovatel na dovolené, který je tady proto, aby se bavil a prozkoumával. Pozor jen na to, abyste se také náležitě starali o své vztahy. Je důležité pečovat i o to, co nebude trvat věčně.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz