Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Co vidíte jako první? Podívejte se na obrázek a dozvíte se o sobě, jací jste!

/
  • (BPŽ/archiv)
    24. srpna 2019 ● 06:00

    Obrázkové testy jsou velmi populární. Jsou snadné a rychle se z nich dá odhadnout, jakou povahu člověk má, k čemu inklinuje nebo jaké problémy se u něj mohou nejčastěji vyskytovat. Nikdo nejsme stejný a každý z nás máme jedinečný pohled na věci. A to je právě to, co definuje naše životní volby, a tím pádem i nás samé. Podívejte se na tento obrázek a hned řekněte, co vidíte jako první.

    Tento obrázkový test je založen na tom, kterou věc spatříte jako první. Nesmíte dlouho přemýšlet a váhat, pak by test neměl smysl. Soustřeďte se skutečně na to, co na vás vyskočí jako první, a pak si přečtěte výsledek. Souhlasí to?

     

  • 1.

    Pokud jako první vidíte strom…

     

    Autor: BPŽ/archiv

     

    Strom je snad nejvýznamnější symbol, protože tvaruje celý obraz. Poměrně málo lidí si ale nejprve všimne právě stromu. Ty, kteří ho ale vidí, lze popsat jako logicky myslící a pracující osoby. Jste ti, kteří budou hledat smysl ve věcech kolem vás a vždy budete důvěřovat svému úsudku a mozku. Nejste moc zvyklí používat intuici a své srdce. Vaše kvality jsou skutečně velmi dobré zvláště v zaměstnání, protože vám pomáhají přijímat racionální a dobrá rozhodnutí.

     

    Na druhou stranu to ale taky může znamenat, že si vytváříte určitou bariéru pro své emoce a nevyjadřujete se svobodně. Přílišné spoléhání na logiku vás může omezovat ve snění. A jen těžko dosáhnete na věci, ke kterým nepotřebujete mozek a tvrdou dřinu, ale odvahu riskovat. Spontánnost není váš šálek kávy, a přestože býváte skvělý vůdce a vaše mentorství pomohlo spoustě lidí dosáhnout jejich snů, na ty vaše zapomínáte. Nebojte se neznámého, nikdy nevíte, kam ty zamčené dveře mohou vést.

     

    VIDEO: Jak to mají s láskou lidé ve znamení Vah?

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 2.

    Pokud jako první vidíte gorilu…

    Autor: BPŽ/archiv

     

    Lidé, kteří vidí jako první gorilu, možná bojují s některými problémy týkajícími se sebeúcty. Jsou na sebe velmi tvrdí a stanovují si vysoké standardy, kterých je ale velmi těžké dosáhnout. Oni ale netrpí, když se jim nedaří. Pracují většinou nepřetržitě, i když jejich tělo a mysl volají o přestávku a relax. Dobrá věc je, že jsou zvědaví a mají neustálou touhu se učit novým věcem.

     

    To je odlišuje od ostatních, zdá se, že chápou věci, které ostatní jen stěží pochopí. Proto se dokážou dozvědět o čemkoli cokoli. Jsou dobře informovaní o téměř každém tématu, na které se rozhodnou zaměřit. Věří, že učení je celoživotní cesta a je pro ně potěšením se pořád učit. Někdy se nebezpečně nahýbáte nad okraj propasti, tak pozor, abyste nepřepadli! Můžete totiž působit povýšeně, a nikdo nemá rád lidi, kteří se rádi předvádějí. Žádný učený z nebe nespadl, tak se chovejte skromně. Vyplatí se to.

  • 3.

    Pokud jako první vidíte tygra…

    Autor: BPŽ/archiv

     

    Tygra si obvykle všimnou ti, kdo jsou podobně ohnivě nastavení jako lvi nebo tygři. Jsou to lidé, kteří fungují pouze díky své impulzivitě. Neztrácejí čas přemýšlením o věcech, ale spíše se nechávají vést instinkty. Koneckonců, nebyly to právě instinkty, které nám umožnily přežít, když jsme kdysi dávno byli lovci? Protože tito lidé žijí za hranicemi limitů a pravidel, mají sklon žít život plný dobrodružství. Bohužel při tom často zapomínají na ostatní a někdy druhým lidem ubližují, přestože to nemají v úmyslu.

     

    Nejsou zlí, ale zapomínají, že jejich zábava může být na úkor majetku někoho jiného nebo cizích pocitů. Míří vysoko a mají ambice, ale k dosažení musí správně nasměrovat svou energii. Když něco uchopí, nikdy to nepustí na půli cesty. Od výzev se nevracejí, i kdyby to bylo na úkor osobních ztrát. Jsou někdy bezohlední, ale dokážou ustoupit.

     

  • 4.

    Pokud jako první vidíte ryby…

    Autor: BPŽ/archiv

     

    Ryba na obrázku je nejviditelnější a taky si jí nejvíce lidí všimne jako první. Dobře dokážete splynout s okolím, ale umíte zanechat pozoruhodný dojem. Jedním z důvodů, proč to tak je, je to, že tito lidé vytvářejí dobré pouto se všemi, s nimiž se setkají. Jsou milí a přátelští ke všem a nedělají rozdíly.

     

    Milují život a vše, co život nabízí, a přejí si, aby to cítili podobně i ostatní. Jenže ne každý je nastavený stejně a lidí, kteří věří v nesobeckou lásku, je vážně málo. Přesto se tihle lidé nikdy nevzdávají, protože skutečně věří tomu, že dobro existuje. Čerpají svou energii z přírody a prožívají svůj život naplno. Oceňují každý okamžik, aby si tuto životní magii mohli prožít.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz