Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tuhle změnu musíte udělat na základě svého znamení, aby se změnil váš život k lepšímu!

/
  • (iStock)
    21. srpna 2019 ● 06:00

    Chcete se ve svém životě posunout dál? Toužíte po něčem, ale nevíte, jak na to? Je zapotřebí hodit vše za hlavu a prostě začít od nuly, nebo stačí udělat nějakou konkrétní změnu, aby se váš život změnil? Zkuste se inspirovat tím, co vám nabízí zvěrokruh a znamení, v němž jste se narodili. Možná to bude nakonec velmi snadné.

    Zjistit, co je na vaší životní situaci nejsložitější, a podle toho dál postupovat, je asi opravdu velmi těžké. Co máte udělat, aby se život pohnul jiným směrem? Jaké kroky je třeba podniknout? Nechte si poradit od hvězd.

     

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock


    Změňte práci

    Berani, pokud vás nenaplňuje štěstím to, co děláte, jednoduše odejděte a najděte si něco jiného. Určitě existuje jiná osoba, která by si místa, na kterém právě jste, vážila víc a byla šťastnější. Když si najdete práci, která vás bude bavit. a navíc v ní budete dobří, budete taky šťastnější. Nebojte se toho a jděte do toho!

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Změňte svůj strach na výhodu

    Býci, pokud existuje něco, čeho se bojíte a neděláte to, protože máte strach, že byste neuspěli, změňte tento postoj. Ten pocit je pouze ve vás. Myslíte si, že je to strach, ale může být vodítkem pro to, co by pro vás bylo nejlepší volbou.

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

     

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Změňte lidi kolem sebe

    Blíženci, lidé, kterými se obklopujete, velmi často diktují váš úspěch, vaše selhání i vaše štěstí. Pokud je ale někdo ve vašem životě toxický, zbavte se ho a přerušte s ním všechny vazby, protože prostě musíte. Přemýšlejte o vlastní pohodě a pomozte si tím, že přehodnotíte svoje vztahy s lidmi.

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Změňte svůj přístup k riziku

    Raci, nebojte se přijímat více rizik ve svém životě. Dělejte věci, které vás možná děsí, žijte život, na který budete hrdí. Nebojte se jít do rizika, riziko ještě neznamená automaticky to, že neuspějete. Ať už se to týká práce, či vztahů.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

     

    Změňte svůj přístup k lidem

    Lvi, myslíte si, že je pro vás lepší stavět zdi a tlačit lidi od sebe pryč? Nebojte se změnit přístup, zbořte zdi, zranitelnosti je přece to, co vytváří vzájemná spojení. A spojení s lidmi jsou velmi důležitá.

     

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Změňte nastavení svých standardů

    Panny, nebuďte takové perfekcionistky, přestaňte se bít za to, abyste neustále plnily nerealistická očekávání. Jedna věc je mít cíle a být ambiciózní, druhá věc je být připraven i na selhání. Kvůli tomu se přece nemusí rozpadnout celý svět.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Změňte svůj přístup k sobě samým

    Váhy, přestaňte myslet pořád jen na ostatní, nyní je řada na vás, abyste začaly být trochu sobecké. Přemýšlejte jednou jen o sobě a nemějte z toho špatný pocit. Zasloužíte si trochu víc, než co si dáváte.

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Změňte své vnímání života

    Štíři, negativita vás odvádí od toho, co je skutečné. Místo toho, abyste se dívali na poloprázdnou sklenici, zkuste se na svět a věci kolem sebe dívat jinak a optimističtěji. Uvidíte, jak to ovlivní váš život.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

     

    Změňte svůj postoj k chválení

    Střelci, poklepejte se po zádech, kdykoli to bude možné a kdykoli si to zasloužíte. Je v pořádku být hrdý na to, kdo jste, a na rozhodnutí, která jste udělali. Nebojte se dopřát sami sobě pochvalu, kvůli tomu arogantní nebudete.

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Změňte svůj život tím, že budete dělat radost sobě

    Kozorozi, je důležité dopřát radosti i sami sobě, nejen dělat radost druhým. I to je samozřejmě hezká věc, ale když budete zapomínat na sebe a budete dělat jen to, co chtějí druzí, ztratíte sami sebe.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Změňte způsob, jakým přemýšlíte o minulosti

    Vodnáři, vy se velmi rádi a často hrabete v minulosti a v tom, co se vám nepovedlo. Uvědomte si, že minulost se nedá změnit, je to voda, která se nedá vrátit. Můžete jediné – poučit se z minulosti.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Změňte své okolí

    Ryby, někdy je děsivé si přiznat, že kolem vás jsou věci či lidé, kteří prostě nefungují. Je to jako s rostlinami, když z nějakého důvodu neprospívají, zahradník je zkusí přesadit jinam, a někdy změna pomůže. Totéž platí o lidech.

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz