Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Lepí se vám smůla na paty? Tyhle signály naznačí, že musíte něco změnit!

/
  • (iStock)
    12. července 2019 ● 06:00

    Přemýšlíte, zda jste na správné cestě? Vesmír vám dává dostatek znamení, která by vás mohla varovat nebo upozornit na to, zda je ve vašem životě vše v pořádku. Nemusíte se bát. Jakmile tyhle signály shůry obdržíte, nemusíte si už dělat starosti, jen jim věnovat pozornost a požádat anděly o pomoc či změnu kurzu. Pak se snadno vrátíte na tu správnou cestu.

    Varovné signály z vesmíru, které k vám přicházejí, vás upozorňují na to, že byste se měli zamyslet nad tím, co a jak děláte. Někdy přicházejí třeba jen v podobě holubího pokálení, které se sice považuje za šťastnou nehodu, ovšem tohle znamení vám taky může sdělovat: „Probuď se už konečně“! Některé signály mohou být šokující nebo alarmující, ale nakonec zjistíte, že přicházejí pro vaše dobro. Buďte tedy všímaví a věnujte jim pozornost. Které to jsou?

  • 1.

    Dochází k neočekávaným prodlevám

    Autor: iStock

     

    Pokud míváte v poslední době neustále problém přijít včas, protože jste uvízli v zácpě, zmeškali jste vlak nebo autobus, nebo vám nějaká spontánní událost zkazí vaše plány, je to pravděpodobně varovný signál z vesmíru, abyste se zamysleli nad svým životem. Jdete skutečně správně?

     

  • 2.

    Máte nepříjemný pocit v žaludku

    Autor: iStock

     

    Vesmír se vám snaží sdělit, že něco neděláte dobře, i tím, že můžete mít častý pocit nevolnosti v žaludku, chce se vám zvracet nebo dokonce bezdůvodně zvracíte. Tenhle negativní střevní pocit se objevuje i bez ohledu na to, jaké myšlenky nebo plány máte. Musíte prostě něco velmi radikálně změnit.

     

  • 3.

    Stále ztrácíte věci

    Autor: iStock

     

    Jestli se vám několikrát do týdne stane, že něco ztratíte a nemůžete to najít, nebo vám dokonce někdo něco ukradne, mělo by vás to upozornit na to, že je potřeba se zamyslet nad vaším životem. Šok ze ztráty čehokoli, co pro vás něco znamenalo, by vás měl probudit!

     

  • 4.

    Pořád jste v konfliktu

    Autor: iStock

     

    Stále se hádáte až do krve a máte hloupé neshody? Tyhle konflikty s blízkými nebo i náhodnými lidmi mohou signalizovat varování shůry, že je na čase změnit směr vaší cesty, nebo se s některými lidmi prostě rozejít.

     

  • 5.

    Nespíte dobře

    Autor: iStock

     

    Máte potíže se spaním, nemůžete přestat myslet, a to vám brání usnout? Stačí jedna jediná myšlenka, která krouží ve vaší hlavě, nebo nějaký strašlivý scénář, který si pouštíte stále dokola. I to je signál z vesmíru, abyste udělali nějakou změnu.

     

  • 6.

    Jste pořád nemocní

    Autor: istock.com

     

    Pokud jste v poslední době pořád nemocní, což vám brání v tom, abyste dělali to, co chcete, může to být znamení, abyste se nad svým životem zamysleli. Můžete mít chronické bolesti hlavy, migrény, být pořád nachlazení nebo mít rýmu, které se ne a ne zbavit. Zpomalte a změňte směr vaší životní cesty.

     

  • 7.

    Míváte často nehody nebo jste nešikovnější

    Autor: iStock

     

    Nehody jsou často signálem toho, že byste měli změnit směr cesty téměř okamžitě. Mohou to být fyzické nehody, ale i emocionální. Můžete například omylem něco říct, co povede k výpovědi nebo ochlazení vztahů, můžete mít dopravní nehodu nebo doma v kuchyni uklouznout na mokré podlaze. Signálem z vesmíru bývá taky častější nešikovnost, například budete často klopýtat, budou vám padat věci z ruky nebo strčíte prst někam, kam nemáte.

     

  • 8.

    Stále se objevují záhadné výzvy a překážky

    Autor: iStock

     

    Pokud se vám dějí neustále nějaké věci bez ohledu na to, jaké úsilí do nich vkládáte, je to znamení shůry. Můžou to být překážky, které vám brání získat to, co chcete, nebo si myslíte, že musíte udělat. Když chcete udělat krok vpřed, může se najednou objevit něco, co způsobí, že musíte udělat dva kroky zpět. Zdá se, že byste měli přehodnotit všechny vaše boje, protože se vám vesmír snaží říct, že nepostupujete správně.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz