Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Relax podle znamení: Blíženci milují objevy, Kozorozi touží po klidu

/
  • Vybírejte pečlivě
    Vybírejte pečlivě (profimedia)
    8. července 2019 ● 11:44

    Vybrat dovolenou  tak, aby si ji užila celá rodina, je často problém. Velku roli v tom hrají z zamení horoskopu. Přečtěte si, s kým se na výběru destinace shodnete a s kým budete těžko hledat kompromis. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pro Berany  a jejich potřebu být neustále v pohybu je týden dovolené prostě málo. Nejraději by venku pod širým nebem strávili doslova celý rok. Potřebují proto typ aktivní dovolené, která jim nabídne dostatečné uspokojení jak ve dne, tak v noci. Sportovní, nebo alespoň poznávací zájezdy do města, které nabízí bohatý noční život, to je to pravé pro Berana. Nikdo přece neřekl, že během dovolené se musí nutně odpočívat.

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Býci jsou požitkáři a dovolenou si potřebují opravdu užít. Konečně, velká dovolená je jen jednou v roce, takže ji potřebují mít se vší parádou. Týden v lázních s all inclusive, ideálně někde za hranicemi, obklopeni malebnou přírodou nebo historickými památkami, to je doslova rajská hudba pro Býkovy uši.

     

  • 3.

    Blíženec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pro Blížence bude perfektní každá dovolená, na které budou moci objevovat dosud nepoznané. Pokud máte měsíc dovolené, přejděte křížem krážem Ameriku. I "obyčejný" týden vám ale bude stačit na to, abyste prozkoumali nějaké evropské město. Dostatek úchvatných historických památek a přitom možnost vykoupat se v moři, když najednou přepnete do svého líného módu, vám nabídne například španělská Barcelona.

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Raci potřebují především zrakové vjemy s nádechem romantiky, aby dovolenou považovali za tu nejlepší, kterou v životě zažili. Určitě je ale neužijete na poznávací zájezdy, protože potřebují své klidné tempo, během, kterého si budou moci vše dostatečně přehlédnout. Méně přelidněnou přímořskou destinací určitě nic nezkazíte, o něco lépe vám ale bude v malebném historickém městečku protkaném vodními kanály.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Lvi prostě milují pobyt u moře, vyberte si takovou destinaci (a cestovní kancelář), která nenabízí jen pláž s dlouhým řadou hotelů, ale místo, kde se něco děje a kde to žije ve dne i v noci. Dovolená na francouzské riviéře by mohla splnit vaše nemalé nároky.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Cestování na vlastní pěst je něco, co pro klasické Panny zní bezmála jako nejhorší noční můra. Nejlepším typem dovolené jsou pro ně proto dlouhé poznávací zájezdy, nebo dovolené s delegátem, kterého mají neustále po ruce. Pokud budete mít přesný plán, kdy se co bude dít a radu, kde se nejlépe navečeříte nebo pořídíte nejkvalitnější suvenýry, budete spokojeni.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    I když dokáží být Váhy spokojeny i na klasické dovolené u moře, jejich inteligence a potřeba umění jejich neustále táhne do velkých evropských měst, kde stráví celý týden prolézání muzeí, galerií, zda obdivováním historických památek a kulturních rozdílů. Potřebují ale své pohodlí, proto "batôžkové" cestování není rozhodně nic pro ně. Hotel alespoň se snídaní, ideálně v centru města a s výhledem, je přesně to pravé.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Štíři vnímají dovolenou jako týden odměny v roce, kterou si mohou a chtějí užít bez lidí. Pokud chcete, aby doslova trpěli, vezměte je na oblíbené chorvatské pláže, kde je hlava na hlavě. Povalování u moře a občasné osvěžení ve vodě Štírem absolutně nevadí a nemají problém během dovolené relaxovat plnými doušky, je ale třeba volit místa, které ještě příliš turistů neobjevilo.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Střelci odjakživa prahnou po objevování něčeho neznámého, což je "dál, než oko dohlédne". Nejideálnější jsou tedy organizovány dobrodružství, při kterých se prodírají pralesem, číhají na lva nebo šplhají po horách. I levnější varianta tohoto dobrodružství je ale uspokojující. Vydejte se na dovolenou stanovat do krásné přírody severských zemí nebo objevte magický Island, který si určitě zamilujete.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Během dovolené chtějte především odpočívat, milí Kozorozi. A to nejen od lidí, ale také od všech čísel, přemýšlení a organizování, kterého máte za celý rok dost a dost. Vyberte si proto takovou dovolenou, kterou za vás někdo kompletně naplánuje a vy si budete moci dělat jen to, co se vám zachce. Pohodlný hotel s polopenzí a dobrou lokalitou je to pravé pro vás. Vybrat si restauraci, kam zajdete na oběd, je to jediné rozhodování, na které máte během dovolené náladu.

     

  • 11.

    Vodnář

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Cestujte na vlastní pěst, ať už to bude kamkoli. Milujete moře, hory, přírodu i města a je vám tedy v podstatě jedno, na jakou dovolenou se vydáte. Hlavně že to bude někam, kde jste ještě nebyli. Klidně můžete zůstat iv Čechách, milí Vodnáři. Je přece mnoho zákoutí, které jste nepřezkoumaly. Hlavně si nic neplánujte a nenechte nikoho, aby rozhodoval za vás. Jedině tak si totiž dovolenou skutečně užijete.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Dovolená, kde mohou snít s otevřenýma očima, odpočívat a hledět na uklidňující scenérie, to je to pravé pro Ryby. Vzhledem k jejich fascinaci vodou je skoro nutné, aby se alespoň jednou za rok podívali k moři a užili si jeho chladivé vlny. I když si nepotrpí na luxus a okázalost, mají tito jedinci rádi pohodlí. Letecká doprava a hotel s polopenzí je proto ideální variantou.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz