Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak balíte na dovolenou? Berani prakticky, Kozorozi spontánně

/
  • Plavky v batůžku, nebo plný kufr?
    Plavky v batůžku, nebo plný kufr? (profimedia)
    27. května 2019 ● 12:00

    Doba dovolených se přiblížila na dohled. Jak balí jednotlivá znamení prozradí čarodějka Ariana Argoni.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Toto ohnivé znamení si bere na cesty praktické věci, vše dělá po vojensku s jasným plánem. Jako aktivní znamení asi nebude chtít strávit zasloužené volno povalováním u moře, preferuje dovolenou s pohybem nebo v pohybu.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Hlídá si své teritorium, proto si balí do svého kufírku, žádné kolektivní balení. Vezme vše praktické a spíš volné oblečení. Počítá opravdu s odpočinkem v klidu.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Jsou schopni balit i v letadle. Jsou to malí chaotici, zabalí si podle toho, která polovina jejich složité osobnosti se zrovna ten den probudí. Chtějí akční dobrodružnou dovolenou.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Je to velmi konzervativní rodinné znamení. První, co zabalí, jsou všechny léky, peníze, kreditky, pasy celé rodiny či skupiny. Nerad mění místa pobytu, rád jezdí na ta samá osvědčená místa.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Tito excentrici nebalí praktické věci, ale jen ty, ve kterých zazáří a všechny oslní. Co na tom, že jedou třeba do Grónska, byť většinou dávají přednost slunci. Těší se na zábavu a na to, jak si užijí.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Puntičkářská Panna balí už 14 dni dopředu podle seznamu. Úzkostlivě dbá, aby na nic nezapomněla. Ostatně stejně tak pečlivě plánuje samotnou dovolenou.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Připravují se taky dlouho dopředu a jedou podle seznamu. Neustále přehodnocují oblečení, obsah kufru, vybalí a zas rozbalí. A navíc neví, zda vůbec odjet. Milují klid na pláži, ale k tomu i chození po památkách. Na dovolené plánují opět balení a cestu zpět.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Sexualitě a vášni Štír podřídí jak místo pobytu, tak kousky oblečení, které podtrhnou jeho charisma. Volí magická místa s příběhem a historií.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Je ztělesněním risku a adrenalinu. Takže bude balit věci na potápění, horolezecký postroj atd. Potápění se žraloky, to je jeho - hlavně nesmí být nuda!

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Miluje klid a často vyráží na opuštěná místa uprostřed přírody. Do zavazadla si dá foťák, mapy, něco praktického na sebe, hlavně nic barevného. Nerad jezdí přes cestovky, jeho styl je spíš vítr ve vlasech na motorce. Zabalí si spontánně a jede.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Má rádi výzvy a překvapení. Nejradši odjíždí neplánovaně vstříc dobrodružství. Na praktičnost balení nehledí, hlavně ať je to barevné! Také s sebou musí mít technické věci, které mu umožňují zůstat v kontaktu se světem.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přístup k dovolené: Praktičtí snílci, jsou schopni si zabalit, ale nejsou systematičtí. Nejlépe je, kdy ž jim zabalí někdo jiný. Plánování dovolené nechávají na své polovičce či přátelích. Přizpůsobí se každé lokalitě.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz