Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Máte nepořádek ve skříni nebo na stole? Prozradí váš klíč k úspěchu!

/
  • (iStock)
    12. dubna 2019 ● 06:00

    Pokud nemáte ráda nepořádek v bytě, je to celkem normální. Až 91 procent žen tvrdí, že největším problémem v domácnosti je právě binec. Ovšem dřív, než začnete uklízet, by vás mohlo zajímat, co značí nepořádek v konkrétní části bytu. Podle odborníků je totiž místo, kde se nepořádek nahromadí nejvíc, skvělým ukazatelem vaší skryté síly.

    Jak je to možné? Jak by mohl mít bordel v bytě nějakou souvislost s úspěchem? Odborníci mají odpověď. Chaos podle nich narůstá v místech, kde vynakládáme nejvíc mentální i fyzické energie. To tvrdí Marilyn Paulová, autorka knihy It´s Hard to Make a Difference When You Can´t Find Your Keys. Přečtěte si následující odhalení a posuďte sami, jestli nepořádek skutečně něco vypovídá o vašem úspěchu! Pokud máte nepořádek hlavně…

  • 1.

    V předsíni

    Autor: iStock

     

    Váš tajný klíč k úspěchu je odpočinek

    Máte-li velký nepořádek hlavně v předsíni, znamená to, že podvědomě cítíte odstup mezi veřejným a soukromým životem. Chcete, aby jedno nezasahovalo do druhého, a obráceně. Veřejné necháváte tedy raději doslova za dveřmi. Nezáleží na tom, jak moc jste zaměstnaní, v srdci jste nejraději doma.

     

  • 2.

    Ve skříni ložnice

    Autor: iStock

     

    Váš tajný klíč k úspěchu je glanc a šmrnc

    Pokud máte nepořádek v šatní skříni v ložnici a nevyznáte se v změti šatů, triček, halenek, kabelek a šátků, kterých máte víc než dost, nemusíte být nutně marniví, ale spíše toužíte po úspěchu. Víte, že když jde o úspěch, je polovičním vítězstvím, když vypadáte dobře a upraveně. Takže se do toho dejte a nastrojte se. Pro vás to není jen zábava, ale taky investice do budoucna.

     

  • 3.

    Na pracovním stole nebo v pracovně

    Autor: iStock

     

    Váš tajný klíč k úspěchu je kontrola

    Máte na stole desítky starých paragonů, účtů, dopisů a popsaných papírů, které nechcete vyhodit, protože je považujete za důležité? Schováváte je proto, že myslíte, že by se ještě mohly někdy hodit? „Lidé, kteří mají tendenci všechno řídit, se skvěle osvědčí během krize, dokážou mít totiž věci pod kontrolou,“ říká Marilyn Paulová.

     

  • 4.

    Na konferenčním stole v obýváku

    Autor: iStock

     

    Váš tajný klíč k úspěchu jsou znalosti

    Jaký může být nepořádek na stolku v obývacím pokoji? Můžou na něm ležet noviny, časopisy, knihy a třeba CD nebo čtečka knih. Podle Paulové lidé s tímto typem nepořádku většinou neustále vyhledávají nové informace, čtou třeba několik knih najednou, mají zvídavou mysl a zajímají se o svět kolem sebe.

     

  • 5.

    Na stole v kuchyni

    Autor: iStock

     

    Váš tajný klíč k úspěchu je přátelství

    Kuchyňský stůl je srdcem a centrem domu či bytu, je to tradiční místo a symbol sdílení a starostlivosti. „Čím více nepořádku na něm máte, tím vyšší prioritou je pro vás péče o své nejbližší a sbližování s přáteli,“ říká Paulová.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz