Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máte léčitelské schopnosti? Tyto signály napoví, že nosíte šamanské kořeny

/
  • (iStock)
    5. července 2019 ● 06:00

    Podle dávných filozofií je nemoc ve skutečnosti projev duševních problémů. Pokud nefunguje něco v hlavě, projeví se to v těle nějakou zdravotní komplikací. Ještě nedávno se nad touto spojitostí klasičtí lékaři jen smáli, dnes už mnozí přiznávají, že na tom něco bude. A někteří lidé mají zázračnou moc léčit ostatní, třeba rukama. Mnozí z nich to o sobě ale bohužel netuší. Nepatříte mezi ně i vy?

    Nejprve je důležité vědět, že i léčitelé jsou lidé, kteří se snaží pochopit zákony fyziky a biologie, aby pak mohli pochopit fyzické tělo a léčit ho. Správní léčitelé by neměli být šarlatáni, kteří vám řeknou, abyste okamžitě vysadili léky od lékaře a řídili se jejich pravidly. Jaké signály dávají najevo, že byste mohli mít léčitelské schopnosti?

     

  • 1.

    Zažili jste něco silného, pozoruhodného nebo jste byli zraněni

    Autor: iStock

     

    Pokud ve vás dřímou léčitelské schopnosti, pravděpodobně jste prošli nějakou fází probuzení nebo jste zažili nějaký pozoruhodný zážitek. Mohli jste projít nějakou těžkou nemocí a zázračně se uzdravit díky vašemu duchu nebo pomoci od vašich předků. Mohli jste mít těžkou nehodu a něco vás donutilo si uvědomit, že existuje něco mezi nebem a zemí. Ačkoli tohle probuzení či prozření nemuselo být pro vás snadné či žádoucí, bylo to tak silné, že jste si uvědomili sílu vitální energie, která ve vás proudí. Někdo tuhle energii nazývá čchi, někdo prána, každopádně najednou víte, že touto energií můžete oživit cokoli, pokud ji ale správným směrem použijete.

     

  • 2.

    Jste empatičtí

    Autor: iStock

     

    Empatičtí jsou ti lidé, kteří jsou velmi citliví na energie a vibrace, které je obklopují. Jsou také citliví na myšlenky a emoce druhých lidí. Zdá se, že pro některé osoby je snazší vnímat energii a emoce ostatních a využít je pro léčení. Jestli máte pocit, že instinktivně cítíte, co ostatní cítí, pak jste spojeni s neviditelnou sítí energií a fungujete jako komunikační nádoby. Přesně díky téhle schopnosti se dokážete spojit s jiným energetickým systémem a změnit ho k lepšímu.

  • 3.

    Cizí lidé se vám snadno otevírají a svěřují

    Autor: iStock

     

    Je velmi pravděpodobné, že díky vašim empatickým vlastnostem, vás cizí lidé mají rádi a klidně s vámi začnou mluvit o svých problémech. Chodí za vámi jako za zpovědníkem a chtějí znát váš názor na cokoli? Součástí léčení je i skutečnost, že se s vámi někdo rozhodně o problému mluvit. Každý léčitel, který kdy žil, zná léčivé účinky lidské komunikace. Když ostatní lidé „vyloží“ své emocionální zavazadlo, dají signál k tomu, že se jejich tělo začne samo léčit. Je to ve chvíli, kdy se rozhodnou zbavit negativity.

     

  • 4.

    Máte blízko k přírodě a přitahujete k sobě zvířata

    Autor: iStock

     

    Přírodní léčitelé jsou ze své podstaty velmi blízko přírodě. Takoví lidé chodí rádi do přírody, užívají si tekoucí vodu, jsou v blízkosti zvířat a stromů. Je to velmi prospěšné, protože díky přírodě se mohou léčitelé uzemnit a vyrušit nahromaděnou negativitu či nadměrnou energii. Ostatně, podobně to funguje i pro ostatní lidi. Příroda je zdroj vitální energie a ti, kdo z ní čerpají, ovládají síly života a smrti. Pokud se vám zdá, že za vámi jdou zvířata, když jdete sami po ulici, nebo přitahujete kočky, psy či ptáky, aniž byste je znali, pak vyzařujete pravděpodobně energii, kterou vidí jen zvířata.

  • 5.

    Ve vaší rodině už léčitelé byli

    Autor: iStock

     

    Stejně jako čarodějnice, které obvykle svoje schopnosti „dědí“ po svých předcích, i někteří léčitelé pocházejí z rodin, kde už někdo takový žil a léčil. Anebo nebyli léčitelé, ovšem své potomky ovlivňovali, aby pomáhali ostatním lidem. Pokud vás rodiče skutečně velmi výrazně vedli k tomu, abyste pomáhali druhým, je to možné, že je to díky karmě, která způsobila, že jste se narodili právě sem. To ve vás probudilo touhu léčit a pomáhat.

     

  • 6.

    Cítíte neustálé nutkání pomáhat

    Autor: iStock

     

    Možná právě toto je jeden z nejdůležitějších signálů, že máte léčitelské schopnosti. Pokud nějakým způsobem cítíte nutkání pomáhat, pak pravděpodobně vždy najdete způsob, jak to udělat. Stáváte se totiž energií, kterou přitahujete. A věřte, že pokud tohle právě takto cítíte, určitě uspějete.

  • 7.

    Znamení na ruce – znak léčitelů

     

    Autor: iStock

     

    Objevili jste minimálně tři rýhy na Merkurově pahorku (vrch malíčku, leží přímo pod malíčkem)? Tahle znamení jsou označována za znamení samaritánů. Obvykle se už objeví v dětství a je to jakési svědectví o tom, že máte léčitelské schopnosti. Tyhle osoby mají velmi rádi zvířata a děti. Pokud sice tyhle rýhy máte, ale zatím se léčením nezabýváte, nevadí, můžete s energií začít pracovat. Ideální je začít například s reiki, kdy využíváte schopnost hojivých doteků ruky.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz