Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Je kolem vás negativní energie? Tyhle signály to prozradí!

/
  • (iStock)
    28. června 2019 ● 06:00

    Všimli jste si někdy, že se náhle začnete cítit zvláštně, divně, nemocně, neklidně nebo vyčerpaně, když se ocitnete na konkrétním místě? Nebo ve společnosti některých lidí? Ano, všechno je vyrobeno z energie, takže je zcela pochopitelné, že energii taky můžeme cítit a vnímat. A někdo ji vnímá mnohem citlivěji.

    Naše těla vyzařují neustále energetickou auru, která se rozprostírá z našeho těla do okolí. Naprosto stejně pak absorbujeme energii, kterou vyzařují lidé kolem nás. Tyhle energie si vyměňujeme jako informace a pomáhá nám to spojit se s vesmírem. Ovšem pokud tomu věříme. Jakoukoli myšlenku, činnost či záměr, které vyvolají negativní emoce, jako je hněv, žárlivost, zármutek, závist, lze považovat za zdroj negativní energie. A to, co vyvolává pozitivní reakce, jako je láska, štěstí, radost a spokojenost, lze považovat za pozitivní energii.

     

  • 1.

    Poznáte, že je kolem vás negativní energie?

    Autor: iStock

     

    Cítíte se náhle nemocní, neklidní nebo totálně vyčerpaní? Možná je to proto, že je kolem vás negativní energie v podobě negativních lidí. Jedním z hlavních ukazatelů negativní energie v prostoru může být, když se cítíte vyčerpaní pouze v tom konkrétním místě. Může k tomu také dojít proto, že na tom místě došlo k nějaké události s vysokou emocionální intenzitou nebo je v tom místě přítomná nějaká temná energie v podobě energetického upíra (člověk, který z vás vysává energii). Jakmile z tohoto místa ale odejdete, hned se začnete cítit lépe. Jaké signály vám tedy napoví, že je v určitém prostoru negativní energie?

     

  • 2.

    Cítíte se emocionálně vyčerpaní a unavení

    Autor: iStock

     

    Je jasné, že všichni jsme čas od času vyčerpaní. Ovšem pokud se cítíte unavení a vyčerpaní vždy, když vstoupíte do určité místnosti, uzavřeného prostoru nebo máte vedle sebe nějakého konkrétního člověka, pak vaše tělo může odolávat negativní energii, a proto se cítí vyčerpaně. Naše tělo je přirozeně schopné pohlcovat energii z okolí, proto nám signalizuje, že je něco špatně na místě, kde jsme, nebo s kým jsme. A málokdy se plete! Věřte svému instinktu. Pokud tohle cítíte například v zaměstnání, pak máte na výběr. Buď odejít, nebo zkusit prostor posílit pozitivní energií. Do rohů místnosti nasypte sůl a po několika hodinách ji odstraňte. Můžete ji taky nasypat do misky s vodou a po několika hodinách ji vylít. Sůl by měla absorbovat aspoň část negativní energie.

     

  • 3.

    Bolí vás hlava a cítíte nevolnost a fyzické nepohodlí

    Autor: iStock

     

    Naše vnitřní „střevo“ a intuice jsou mnohem citlivější na energii, než byste si mohli myslet. Tělo může vstřebávat špatné vibrace a negativní energie, a signalizujte nám to právě v podobě fyzické nevolnosti. Vědomě si ale neuvědomujeme, že naše tělo reaguje právě na negativní energii. Pokud tedy pociťujete nějaký druh fyzického nepohodlí, jako je bolest hlavy, nevolnost nebo jiný příznak, který není způsobem klasickým onemocněním, může to být proto, že vás vaše tělo varuje před přítomností negativní energie v místnosti.

     

  • 4.

    Cítíte paniku, úzkost nebo jiné intenzivní emoce

    Autor: iStock

     

    Když vstoupíte do nějaké místnosti, která má negativní energii, můžete cítit klaustrofobii, úzkost, neklid, nebo dokonce paniku. Někteří lidé dostanou panickou ataku, která je doslova paralyzuje. Můžete také cítit intenzivní negativní emoce, jako je hněv, smutek, strach – a to do takové míry, že budete ochromeni.

     

  • 5.

    V místnosti s negativní energií se nedaří rostlinám ani zvířatům

    Autor: iStock

     

    Negativní energie nemá vliv pouze na lidské bytosti, ale může ovlivnit také rostliny a zvířata. Pokud zjistíte, že vaši domácí mazlíčci se chovají podivně v určité místnosti, nebo v blízkosti některých lidí, pak zřejmě vycítili negativní energii onoho místa. Totéž platí o květinách. Tam, kde je negativní energie, mají tendenci rostliny zvadnout a umřít.

     

  • 6.

    Cítíte v místnosti podivné pachy

    Autor: iStock

     

    Je to zvláštní, ale někteří lidé cítí v místnostech s negativní energií zvláštní pachy, například pižmo a podobně. Tyhle vůně či pachy mohou signalizovat přítomnost negativní energie v prostoru. Pokuste se tento prostor „renovovat“ láskou a teplem. Můžete si říkat: „Rozhodl jsem se, že tento prostor bude plný pozitivní energie a lásky.

     

  • 7.

    Bojujete s nespavostí nebo nočními můrami

    Autor: iStock

     

    Jestli je v pokoji negativní energie nebo přítomnost negativní entity, může to vést k nespavosti nebo velmi živým nočním můrám. Máte-li pocit, že jinak spíte jako dudek a na konkrétním místě se vám to nedaří, pak je jisté, že jste někde, kde se nachází negativní energie. Můžete se pokusit odstranit z místnosti starý nábytek či věci, které jsou staré a nepoužívané, abyste uvolnili prostor pro pozitivní energii.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz