Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řeč těla podle zvěrokruhu. Dokážete získat i beze slov toho, po kom toužíte?

/
  • (iStock)
    7. listopadu 2019 ● 06:00

    Když jde o flirt a vábení, často používáme nejrůznější metody, abychom toho druhého získali. Může to být vhodně položené slovo, ale jsou chvíle, kdy flirtujeme bez použití jediného slova. A to díky řeči těla, která je doslova královnou nonverbální komunikace! Ve skutečnosti je to velké umění, flirtovat pomocí těla, a pokud to někdo umí, ani si toho nemusíte všimnout.

    Řeč těla je i podle odborníků rozhodujícím aspektem přitažlivosti, od prvního očního kontaktu do posledního rozloučení. Komunikujete-li více prostřednictvím vašeho těla než slovy, jste mistři ve flirtování! Nicméně, velmi často se to děje podprahovým způsobem, takže může být těžké uvědomit si, že ten druhý s námi právě tímto způsobem flirtuje. Zkuste to rozklíčovat pomocí jednotlivých znamení zvěrokruhu, možná se budete divit!

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Berani jsou velmi zdatní, pokud jde o flirtování pomocí řečí těla. Můžou snadno a okouzlujícím způsobem vniknout do vašeho prostoru a navodit fyzický kontakt, ať už nenápadně nebo zřetelně. Pokud je k tomu příležitost, klidně vás chytnou za pase a vlepí vášnivý polibek. Protože Berani moc neskrývají své pocity, můžete v jejich očích vidět oheň touhy, aniž by to nějak kamuflovali. Budou vás škádlit, bavit se o vašich nových šatech a účesu, všimnou si i sebemenších změn. Budou vtipkovat o vašem poslední příspěvku na Instagramu, což může znamenat, že tiše žárlí. Berani žádná tajemství nedělají, pokud o vás stojí. Je o nich známo, že jsou aktivní objímači a líbači. Mluví očima a už v jejich obličeji uvidíte to, co potřebujete.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Býci jsou dost vybíraví a jejich řeč těla bude směřovat přímo k osobě jejich zájmu. Budou jí hledět přímo do očí přes celou místnost. A když jejich pohled zachytíte, budou na vás zírat, usmívat se, nebo se odvrátí. Svoje oči používají k flirtování velmi úspěšně, budou se k vám pohledem přibližovat a zase oddalovat. Vždy vědí, co chtějí. Může pro ně být těžké vyjádřit se nebo vyjádřit svoje pocity, takže se pokusí vás rozesmát vtipem. Jsou velmi selektivní, takže když o vás budou mít zájem, chytnou vás za ruku a budou se dívat jen na vás. Pokud se o vás Býk nezajímá, dá vám to najevo prostřednictvím svého těla.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Blíženci rádi používají svoje tělo k flirtování. Budou se na vás přímo dívat a neustále vás sledovat. Když s nimi budete, pokusí se vás obejmout, políbit nebo chytnout za ruku. Budou vás také škádlit a hravě s vámi soupeřit. Vždy se pokusí navázat fyzický kontakt, ale bez zřejmého flirtujícího způsobu. Koupí vám třeba dárek. Jinak jsou velmi zábavní, spontánní a aktivní, když flirtují.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Raci vás mohou poměrně úspěšně zmást, pokud jde o řeč těla. Budou velmi laskaví, ale vy si nebudete jisti, zda jsou jen přátelští, nebo koketní. Vždy se snaží nepřekročit hranici. Rádi objímají a používají oči k vyjádření svých pocitů. Taky vás budou chválit za váš vzhled a budou se smát, aby se cítili lépe a pohodlně.

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Lvi mají nejcitlivější řeč těla. Jsou to vůdci a jejich řeč těla je agresivní, pokud flirtují s někým, o koho se zajímají. Budou hlasití, upřímní a dynamičtí, budou se hlasitě smát, tančit a jasně dají najevo, o koho jim jde. Jsou vždy konkurenceschopní a neustále budou dávat najevo, jací jsou a taky že jim patříte. Vynaloží velké úsilí, aby dobře vypadali, budou se předvádět, hrát si s vlasy, žertovat a pokusí se vás přimět, abyste se s ním smáli také. Když přijde na věc, nebudou řvát jako šelmy, ale budou vám šeptat do uší.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Panny mají odvážnou řeč těla, když s vámi flirtují. Vše, co o nich potřebujete vědět, se dozvíte z jejich dotyku. Budou vždy přímé a když vás budou chtít pozvat na rande, prostě přijdou a požádají vás. S nimi se budete cítit vždy zvláštně, protože jejich náklonnost bude evidentní. Budou vás držet za ruku, když budete unavení, a zajistí, aby s vámi navázali spojení. Vždy udělají první krok a budou to ony, které vám pošlou první esemesku. Při flirtování tělem mohou působit dramaticky a vždy poznáte, že o vás stojí.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Váhy ztrácí hlavu, když je někdo přitahuje. Budou se snažit, aby jejich tělo mluvilo co nejvýbušněji a nejvášnivěji. Rády dělají romantické věci, jako je držení za ruku či hraní si s vlasy. Když s nimi budete mluvit, často si budou olizovat rty a naklánět se dopředu. Usmějí se a jejich úsměv budete považovat za ten nejúžasnější. Obvykle nejsou ani moc hr, ani moc plaché, spíše jsou nemotorné, pokud jde o někoho, o koho se zajímají. Vždy taky budou napodobovat vaše vibrace a zrcadlit vaši řeč těla.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Štíři používají svoje tělo velmi rádi a jsou v tom dokonalí. Mohou být velmi citliví a působit nevinně. Štíři se dotknou téměř každé části vašeho těla, jako jsou vlasy, prsty, nos, tváře, rameno, koleno i záda. Při flirtování se většinou neusmívají otevřeně, ale místo toho používají jakýsi sexy úšklebek. Mohou být ale taky mazliví a milí, aby vás získali, a když se jim to podaří, určitě si „svoje území“ dobře označí.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Střelci používají v řeči těla taneční pohyby a díky tomu se vás snaží svést. Budou dělat se svým tělem všechno možné, aby vás zaujali. Nikdy se nebudou stydět, pokud jde o flirtování, mohou vám dokonce dávat nevhodné komplimenty a vyprávět lechtivé vtipy, či dělat sexuální narážky. Tohle znamení zvěrokruhu je svou podstatou velmi koketní a jejich přátelské flirtování nemusíte vždy pochopit.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Kozorohové jsou obvykle velmi rezervovaní, pokud jde o flirtování. Stráví s vámi spoustu času a budou se snažit vyzařovat pozitivní energii. Mezi více lidmi jsou spíše skromní, ale pokud s vámi budou sami, budou velmi smyslní. Když flirtují, rádi sedí naproti vám, protože chtějí vidět vaši tvář. Jejich řeč těla je jemná a nenásilní, chtějí vždy vypadat „cool“. Nikdy se nebudou vnucovat!

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Může být velmi těžké dekódovat řeč těla Vodnářů. Jsou trošku stydliví a plaší, takže odmítají navazovat oční kontakt, kousat se do spodního rtu nebo si hrát s klíči. Nebudou schopné najít správná slova, která by vyjádřila, co cítí. Pokud s vámi budou flirtovat, pak většinou použijí „jen“ úsměv a můžou se chichotat. Pouze když jim naznačíte, že máte zájem, udělají další krok.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Ryby jsou jedno z nejromantičtějších znamená zvěrokruhu. Jejich chování a reakce vyniknou naplno tehdy, když s vámi budou flirtovat. Budou vám zírat hluboko do očí, vezmou vás za ruku a usmějí se. Když se usmějí, budete mít pocit, že jste zvláštní a jedineční. Pokud o vás mají zájem, budou velmi laskavé a láskyplné.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz