Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nejdůležitější lidé, které ve svém životě potřebujete! Máte je také?

/
  • (istock.com)
    1. listopadu 2019 ● 06:00

    Život je o vztazích, milostných i přátelských. Vztahy nám pomáhají růst a některé z nich jsou pro naše žití důležitější než ty jiné. Existuje spousta různých typů vztahů, ale existují jen tři, které jsou naprosto nezbytné pro naši cestu životem na téhle planetě. Máte je ve svém životě i vy?

    Nejprve to může být člen vaší rodiny nebo přítel, a pak, co začnete chápat své univerzální spojení se vším kolem, nemusíte už ochránce potřebovat. Místo abyste šel k učiteli, půjdete přímo ke zdroji. Tyto tři archetypální osoby ve svém životě potřebuje každý, pokud máte štěstí, že je máte, bojujte za ně a važte si jich. Jestli jste je ještě nepotkali, pracujte na tom. Vesmír vám je pošle, až přijde správný čas.

  • 1.

    Vaše spřízněná duše

    Autor: istock

     

    Spřízněná duše je člověk, s nímž rezonujete totožně, v každém směru si sednete a klape vám to jako dobře sehranému týmu. Je doslova nemožné cítit se s nimi nepříjemně, špatně nebo divně. Můžete si sice pohádat, ale vždycky to vyřešíte způsobem, který váš vztah ještě posílí. Můžete se s ním třeba tři roky nevidět, ale když se pak potkáte, jako byste se viděli naposledy před hodinou, tak úžasně spolu rezonujete na všech úrovních.

     

    Se spřízněnou duší pociťujete zvláštní pocit důvěrnosti, jako byste k sobě patřili ještě dříve, než jste se narodili. Tento pocit důvěrnosti často vychází ze skutečnosti, že s touto osobou sdílíte minulé životy, a i v tomhle jste se rozhodli vydat se na společnou „misi“. Spřízněné duše mohou být stejného pohlaví, nemusí to být partneři, může to být matka, bratr, sestra nebo nejlepší přítel. Každý člověk se v určitém okamžiku svého života potká se svou spřízněnou duší. Pokud jste ji ještě nepotkali, určitě se dočkáte!

     

  • 2.

    Vaše zrcadlo

    Autor: iStock

     

    Druhý člověk, kterého byste měli hledat, je vaše zrcadlo. Je to osoba, která vám bude říkat věci takové, jaké skutečně jsou. Člověk, který bude upřímný a nebude se starat o to, zda vám náhodou neublíží. Nestará se o vaše pocity, ale jeho přímost vám umožní, abyste si sundali růžové brýle. Není to blbec, ani nepřítel, je to kamarád, který vám řekne, když uděláte chybu, nebo když vybočíte nesprávným směrem, nebo se nechováte tak, jak byste se měl chovat.

     

    Velmi často se chová právě tak, jak vy, a to jen proto, aby vám zrcadlil oblasti, na kterých musíte zapracovat. Můžete se spolu častěji hádat, než je nutné, ale pod jeho argumenty leží skutečný zájem o vaši osobu. Někdy potřebujeme někoho, kdo nás uzemní, když se nebudeme chovat zodpovědně.

  • 3.

    Váš ochránce

    Autor: istock.com

     

    Třetí osobou, kterou byste měli hledat a najít, je ochránce, takový váš mentor, učitel a průvodce. Tento člověk vám poskytuje inspiraci, povzbuzení, uzemnění a zpětnou vazbu o vašem životě. Pomáhá vám zvládat vaše vnitřní boje a zároveň vás inspiruje k růstu. Může to být člen rodiny, nebo pedagog, kouč nebo i někdo, kdo už není naživu – například Buddha, Gándhí nebo Ježíš. Důležité je, že máte někoho, koho hledáte, kdo je pokaždé schopen vás nasměrovat, inspirovat a nabídnout vám směr vaší cesty.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz