Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Děsivě přesné! Dveře, které si vyberete, prozradí mnohé o vás i vaší budoucnosti

/
  • (archiv)
    30. října 2019 ● 06:00

    Obrázkové psychologické testy jsou jednak velmi populární, ale také velmi přesné. Tento test s dveřmi je jednoduchý a podle psychologů odhaluje dost o vaší osobnosti a taky o tom, jaká bude vaše budoucnost. Ať už tomu věříte, nebo ne, tento zábavný test je skvělý způsob, jak odhalit něco víc o sobě samém.

    Stačí, abyste se podívali na obrázek osmi dveří – zleva doprava. Kterými z nich byste prošli nejraději? Které z nich byste nejraději otevřeli nebo měli doma? Nepřemýšlejte dlouho, jedny dveře vyberte podle své intuice. Jakmile vyberete, přečtěte si výsledek. Možná vás velmi překvapí.

    Autor: archiv

  • 1.

    Dveře číslo 1:

    Autor: archiv

    Toužíte po jednoduchých věcech. Vyhledáváte ticho a nevadí vám být delší dobu o samotě. Jakmile jste ve společnosti druhých, dáváte přednost tomu, abyste se cítili dobře a bezpečně, proto jste nejraději s přáteli a rodinnými příslušníky. Vaše budoucnost se jeví jako šťastná, protože dobře víte, co se vám líbí a co vám dělá dobře. Užíváte si autentičnosti a jednoduchosti. Jste předurčeni k životu osvobozenému od dramat a hektičnosti, ale buďte opatrní, abyste se nezačali nudit.

     

  • 2.

    Dveře číslo 2:

    Autor: archiv

    Jste předurčeni k životnímu bohatství – ale jen tehdy, když budete tvrdě pracovat. Pokud jste si vybrali dveře číslo dvě, pak se budete snažit celý život stoupat nahoru. Toužíte po hezkých a příjemných věcech a chápete, že abyste je získali, musíte tvrdě dřív a jít krok za krokem dopředu. Nebojíte se překážek, když spadnete, zase se postavíte a jdete dál až na vrchol.

     

     

  • 3.

    Dveře číslo 3:

    Autor: archiv

    Máte sklon pouštět se do neznáma a někdy až moc riskujete. Váš smysl pro dobrodružství se vám sice může vyplatit, ale nesmíte ignorovat varovná znamení, která se kolem vás vyskytnou. Požární hydrant úplně vpředu přede dveřmi je symbolem možného nebezpečí. Pokud jste v poslední době pociťovali následky přílišného riskování, možná je načase postupovat s větší opatrností. Vybrali jste si tyto dveře?  A všimli jste si také číslice 26, která visí nade dveřmi? I ta hraje důležitou roli v tomto kvízu. Je to číslo, které v mnoha kulturách symbolizuje Boha. I když se tedy vydáte na riskantní cestu, a ať už věříte nebo nevěříte v Boha, utěšujte se vědomím, že někdo nad vámi bdí a dává na vás pozor.

  • 4.

    Dveře číslo 4:

    Autor: archiv

    Vybrali jste si tyto dveře? Pak jste člověk, který je ochoten jít do bitvy. Ať už se jedná o legální bitvu, boj či moc, nebo hledáte „jen“ povýšení v práci, podnikáte vždy takové kroky, které se vyplatí. Červená barva dveří symbolizuje sílu, stejně jako hradní zdi. Ani železo či ostré hrany vás nevystraší před tím, co si nárokujete, a co je právem vaše. Možná až dlouho jste váhali s tím, co skutečně chcete, ale teď, když jste otevřeli tyto dveře, jste připraveni vzít celý hrad útokem.

     

  • 5.

    Dveře číslo 5:

    Autor: archiv

    Jestli jste si vybrali tyhle dveře, nemusíte se vůbec ničeho bát. Věci, které se kolem vás dějí, vás sice mohou znejistit, ale vždy to dobře dopadne. Hledáte v životě něco pohodlného a klidného. Možná jste si profesionálně nebo v osobním životě prošli nedobrým časem. Snažíte se obklopit těmi, kteří budou věrní a budou vás bezpodmínečně milovat. Pokud jste v poslední době prožívali těžké časy, stačí, když si uvědomíte, že víte, co chcete. Zaměřte se na lidi a činnosti, které budou konzistentní, a vyhýbejte se těm, kteří by s vaším životem houpali jako s lodí na rozbouřeném moři.

  • 6.

    Dveře číslo 6:

    Autor: archiv

    Otevřeli jste tyto dveře? Pak jste v poslední době asi cítili, že není vše úplně tak, jak by mělo být. Dobrou zprávou ale je, že v sobě máte dostatek optimismu, abyste to změnili k lepšímu. Temné časy budou brzo za vámi, ale musíte pro to něco udělat. Dosud jste spoustu věcí nedotáhli do konce, a možná se vám světlá budoucnost zdá příliš daleko. Nemůžete se ale vzdát, pokračujte. Zamyslete se nad tím, co všechno jste za sebou nechali. Když nebudete pokračovat, nezískáte svobodu, kterou tak toužebně hledáte.

     

  • 7.

    Dveře číslo 7:

    Autor: archiv

    Připravte se na budoucí chaos, ale nebojte se, není to nic, co byste nezvládli! Jste člověk, který je více v pohodě, pokud neví, jaký další krok bude následovat. Máte rádi různé otevřené možnosti a v podstatě byste rádi prošli každými dveřmi, které se před vámi otevřou. Život není černobílý, připravte se na nečekaná překvapení, která vás mohou zaskočit. Vy se ale nemusíte bát, pro vás nejsou tyhle nečekané „překážky“ nic, čeho byste se měli obávat. Jednoduše otevřete další dveře.

  • 8.

    Dveře číslo 8:

    Autor: archiv

    Tak pokud jste si vybrali právě tyhle dveře, je zcela jasné, že jste zvídavý typ. Zatímco ale zvědavost může zabít kočku, jak se říká, vám se většinou vaše zvědavost v životě vyplácí. Mezi nepozorností a zvědavostí je velká propast, a vy moc dobře znáte ten rozdíl. Víte, že je dobré riskovat a pokoušet nečekané výzvy, ale taky moc dobře znáte možné následky. Tahle zvědavost a smysl pro dobrodružství se vám vyplatí. Pokud přemýšlíte a ptáte se sami sebe, zda je správné to, co se chystáte udělat, prostě to udělejte. Není čas na nic čekat a otálet. Život je krátký.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz