Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co všechno byste měli stihnout dřív, než zemřete? Tohle vám radí hvězdy!

/
  • (iStock)
    24. července 2019 ● 06:00

    Máte někdy chvíle, kdy vás nic nebaví a přemýšlíte, co dál? Toužíte v ten moment usnout, probudit se a přesně vědět, co máte dělat, abyste byli v pohodě? Je spousta věcí, které byste měli v životě zkusit, a možná ani netušíte, že nějaké takové existují. Ovšem hvězdy vám pomůžou odhalit to, co byste měli rozhodně stihnout dřív, než zemřete.

    Nebojte se být spontánní, třeba tím naleznete nové štěstí, naučte se důvěřovat tomu, že vše je v životě možné a realizovatelné. Naučte se věřit, že lze eliminovat stres tím, že budete dělat něco, co je vám souzeno a díky čemu budete skutečně šťastní. Tohle byste si měli napsat do svého pomyslného seznamu nápadů a přání. A tyhlu věc přidat:

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Jako Berani jste sebevědomí a odhodlaní ke všemu. Vaše neustálá snaha o soutěžení a dobrodružství dělá z vašeho života poměrně super zápas. Jste nadšení a vášniví ve všem, co děláte. Zkusit byste tedy měli například závěsné létání, parasailing (podobné paraglidingu) nebo speleologii (průzkumy jeskyní). Že vás to ještě nenapadlo? Tak je načase.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou jako zemské znamení v kontaktu hlavně se sebou a světem kolem nich. Mají spolehlivou a praktickou povahu, což jim umožňuje uplatnit svou silnou energii ve všem, co dělají. Pracují nejraději někde, kde mohou využít ruce a hmat, aby pořádně cítili, co dělají. Takže choďte po písčité pláži, vezměte do náruče opici, sedněte si na koně bez sedla nebo se hrabejte v hlíně. To vše vám otevře nové obzory.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou velmi univerzální. Užívají si společenských aktivit, ale nemají ani problém s životem na vlastní pěst. Jsou opravdu skvělí v rychlém přizpůsobení se okolnímu prostředí. Ale někdy mohou dostat na frak jejich nervy. Zkuste hrát divadlo, vyrazit na hudební festival nebo si dopřejte nějakou meditaci.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Jako Raci jste v kontaktu hlavně se svými emocemi a vaší představivostí. Někdy si s city ale neumíte poradit. Vaše tvořivost a soucit vynikne hlavně v činnostech kreativních. Práce s keramikou, naučit se psát kaligrafii (krasopísmo), spát v iglú nebo se jet podívat na obří akvárium – to si přidejte na svůj seznam aktivit, které musíte zkusit.

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi jsou přirození vůdci, milující život. Mají taky štědré srdce a zvídavou mysl. Někdy mohou působit tvrdohlavě a nepružně. Než zemřete, měli byste rozhodně věnovat nějaký čas dobrovolnictví v cizí zemi nebo chvíli pracovat jako fundraiser či napsat nějakou motivační knihu.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou neuvěřitelně analytické a vždy se soustřeďují na detaily, což mnozí kolem nich oceňují. Jejich loajální a praktická osobnost skvěle zapadne do práce se zvířaty a přírodou. Nenapadlo vás to ještě? Tak to napravte! Někdy však váš metodologický přístup k životu může narazit, protože si málo hrajete. Pracujte se svými silnými stránkami, ale taky zapracujte na těch slabých. Změňte třeba barvu vlasů jen z rozmaru nebo choďte do místního útulku pro zvířata.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    O Vahách je všeobecně známé, že jsou spravedlivé a milují harmonii. Jste proto pravděpodobně prostředníkem ve vaší skupině přátel a umíte navodit klid a rovnováhu v případě dusna. Rozhodování pro vás ale může být někdy těžké a nenávidíte osamělost. Zúčastněte se festivalu piva nebo vína, vyrazte někam na kolo nebo si jeden den dopřejte západ a východ slunce někde v přírodě.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Protože jste Štír, jste známý tím, že jste taky vášnivý, statečný a opravdu skvělý přítel. Milujete potěšení a rádi prožíváte emoce celým svým tělem a duší. Měli byste strávit nějaký čas sami se sebou, abyste si uvědomili, po čem v životě opravdu toužíte. Zkuste sami vystoupat na nějaký vrchol hory, ušijte si nějaký outfit nebo každý den vytvářejte origami.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou velmi dobrodružní lidé, kteří nesnášejí nudu. Oheň v jejich srdci z nich dělá vzrušující osobnosti. Když jdete za svými cíli, nezastavíte se před ničím a jste optimisté i v těžkých časech. Jako největší dobrodruzi zvěrokruhu jste už asi vyzkoušeli kde co, ale už jste se prošli po žhavých uhlících, spontánně vyrazili do cizí země nebo vyjeli na filmovou premiéru?

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorohové najdou pocit sounáležitosti s rodinou a přáteli. Jsou praktičtí, zodpovědní a často velmi vážní. Mají velký smysl pro sebeovládání ve všech aspektech společenského i profesního života. Bojujete s potřebou, že musíte mít všechno předem naplánované. Aby to tak nevypadalo, občas podnikněte zdánlivě radikální aktivity. Zkuste jít do společnost mezi lidi a promluvit si s cizím člověkem, nebo vyhledejte lidi se stejnými jménem či se zapojte do skupiny improvizačního divadla.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou velmi intelektuálně zaměření a jsou to velcí myslitelé. Dávají přednost tomu, aby byli sami a měli klidné večery, ale taky mají skvělé sociální dovednosti. Jste známí tím, že jste progresivní a humánní. Vyhněte se jakýmkoli omezením tím, že soustředíte energii na pomoc hlavně sobě samým. Ovšem nezapomínejte na ostatní, takže zasaďte stromy s přáteli do místního parku, zapojte se do programu mentorství pro mládež nebo začněte chovat včely.

     

     

  • 12.

    Ryby

     

    Autor: iStock

    Ryby jsou emocionální a známé svým uměleckým talentem. Jsou nejintuitivnější znamení zvěrokruhu a pověstné jsou také tím, že udržují rády zdravé vztahy. Naplňte svůj život romantikou, navštivte Niagarské vodopády, zaplaťte si noc v historickém strašidelném domě nebo cokoli podobného, co ve vás probudí pocity.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz