Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Váš den narození odhalí vaši osobnost i osud! Budete zírat, jak to sedí

/
  • (iStock)
    8. listopadu 2019 ● 06:00

    Který den v měsíci jste se narodili? Tato jednoduchá otázka může odhalit tajemství, která v sobě skrýváte. Každá číslice v měsíci s sebou nese jinou energii a jiné poselství. Přestože numerologie většinou vyžaduje podrobné grafy a sofistikované výpočty, tato jednoduchá přímá otázka může snadno osvětlit váš osud. Sedí to na vás?

    Numerologie je skutečně velmi užitečná věc. Svět, ve kterém žijeme - hmotný svět - je postaven na vzorech. Tohle jednoduché pozorování už využívali ve starověkém Řecku. Okultní a filozofické školy kladou velké úsilí na popis a definování síly pomocí čísel. Jistě, zvládnutí numerologie může trvat několik let, ale nejste zvědaví, jestli tahle jednoduchá otázka může odhalit nějaké cenné informace o vašem osudu?

  • 1.

    1. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený vůdce

    Narodili jste se s přirozenou schopností vládnout a vyjádřit svou moc pořádně nahlas. Nezávislost je pro vás velmi důležitá. Sálá z vás také oheň kreativity. Můžete se díky tomu stát v životě velmi úspěšným. Na druhé straně by vám mohl váš egocentrismus přinést velké problémy ve vašich vztazích.

     

  • 2.

    2. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený diplomat

    Narodili jste se s empatickými schopnostmi. Rovnováha a intuice jsou klíčem ke šťastnému životu. Chcete vidět úsměvy na tvářích všech a vaše laskavé srdce se může snadno rozbít dík lidem, kteří vás zneužijí. Krása, umění a hudba vám mohou pomoci dosáhnout rovnováhy ve vašem životě. Lépe se vám pracuje v týmu, pak jste výjimečně schopný.

  • 3.

    3. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený nadšenec

    Jiskra tvořivosti hoří ve vašem srdci a jeho světlo svítí i z vašich očí. Tento „faktor X“ přitahuje lidi kolem vás, kteří skutečně věří, že ve vaší auře máte něco zvláštního. Tohle charisma vám může pomoci ve všech oblastech vašeho života, zejména pokud vaše práce souvisí s publicitou.

  • 4.

    4. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozená spolehlivost

    Zdá se, že lidi přitahují vaše schopnosti, z nichž vycítí naději a sílu. Spousta lidí je závislých jen na vás a na vaší důvěryhodnosti. Jste pracovitý člověk, ale zároveň jste citlivý. Dávejte pozor na své energetické hladiny, protože se mohou snadno vyčerpat.

     

  • 5.

    5. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený socialista

    Vaše komunikační schopnosti jsou neocenitelné. Všichni kolem vás jsou okamžitě fascinováni vašimi slovy, a to je talent, který můžete ve skutečnosti kultivovat více v komerčním rozsahu. Jste taky člověk, který by měl cestovat, protože cestování vám může přinést finanční i osobní benefity.

  • 6.

    6. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený milenec

    I od útlého věku máte tendenci hledat druhou polovinu. Proto jste úplní až v okamžiku, když tu druhou půlku najdete. Jste vztahově orientovaná osoba se schopností vytvořit velmi dobrou rodinu. Nějak totiž empaticky cítíte vibrace svých blízkých, které milujete, sa víte přesně, co dělat.

  • 7.

    7. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený vizionář

    Máte vysoce vyvinutou intuici spojenou s filozofickými tendencemi a velmi ostrou myslí. Jste opravdu rozený vizionář. Vaše nápady mohou změnit svět. Bohužel máte sklon být ovlivňováni a „vyčerpáváni“ ostatními kolem vás. Proto musíte trávit více času o samotě a relaxovat.

     

  • 8.

    8. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený šéf

    Síla, která je ve vás, je pozoruhodná. To je důvod, proč byste měli pracovat samostatně, protože s partnery si nebudete dobře rozumět. Pravděpodobně je to kvůli problémům s ovládáním, které mají co do činění s vaší mocí. Také moc dobře víte, jak získat více peněz. Použijte tohle společně s výkonem a výsledky budou pozoruhodné.

  • 9.

    9. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený génius

    I když to není vždy zcela zřejmé, jste opravdu téměř génius. Vaše moudré komentáře lidé obdivují a vy máte neustále pocit, že se musíte dál vzdělávat a rozšiřovat si obzory. Ve vašem životě se mnohdy věci záhadně pokazí nebo vám něco nevyjde. Je to proto, že tento život, ve kterém žijete, má mimořádný karmický význam. Ale to už víte, takže použijte svou moudrost!

  • 10.

    10. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený měnič pravidel

    Ať už jste si to už někdy uvědomili nebo ne, vy jste se narodili, abyste pořád měnili pravidla. Ať jste kdekoli, vaše aura neustále mění všechno kolem vás, jako byste byli součástí většího mechanismu. Všimli jste si toho? Narodili jste se pro zvládnutí obtížných situací a jste opravdu schopni vést.

  • 11.

    11. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený ekvalizér

    Rovnováha je klíčem k blaženosti vaší duše. Narodili jste se, abyste našli zlatou střední cestu v jakékoli možné hádce, anebo partnerství. Vaše intuitivní povaha vám pomůže najít nejvhodnější řešení pro každý druh problému. Máte empatické schopnosti, díky nimž vycítíte, když se má něco pokazit. To vás může někdy zranit nebo vysílit, věnujte se proto meditaci.

     

  • 12.

    12. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený katalyzátor

    Disponujete nepředstavitelným množstvím energie, která, když bude použitá správným způsobem, může skutečně změnit život lidí v okolí. Zdá se, že vaše tělo funguje jinak než ostatním. Výsledkem je, že díky této energii můžete být opravdu kreativní a vynalézaví, ale pokud máte špatnou náladu, můžete být nebezpeční.

  • 13.

    13. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený vítěz

    Energie a odhodlání jsou pro vás dvě klíčová slova. Opravdu máte schopnost dosáhnout téměř všeho, co chcete, pokud najdete způsob, jak spojit svoje (někdy) rozmanité a protichůdné sny a cíle. Pracujete tvrdě a můžete hodně dosáhnout, pokud se vám podaří soustředit se.

  • 14.

    14. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený cestovatel

    Zdá se, že karmické proudy jsou v tomto životě pro vás velmi mocné. Už jste si určitě také všimli, že se věci ve vašem životě snadno mění a během jednoho dne se můžete dostat na vrchol nebo naopak spadnout na zem. Tento tok energie je to, co vás skutečně definuje. Vy cestujete v magii snů, i když nikam nejdete.

     

  • 15.

    15. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený kouzelník

    Zdá se, že vaše aura má něco opravdu jedinečného, ​​která hypnotizuje ostatní kolem a přitahuje je. Váš osobní magnetismus je silný a lze jej použít ve vašem osobním i profesním životě. Také jste velmi talentovaní, pokud jde o umění. Láska je oblast ve vašem životě, která vyžaduje vaši pozornost.

  • 16.

    16. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený cizinec

    Pravděpodobně jste si už brzo v raném věku uvědomili, že na tento svět moc nepatříte. Je to pravděpodobně proto, že byste chtěl podvědomě vytvořit nový. Nebo jste už možná vše zažili v nějakém vašem minulém životě. Jak vidíte, celý váš život je mocná karmická zpráva. Narodili jste se pro velké věci, a možná i v materiální rovině.

  • 17.

    17. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený talent

    Zdá se, že jste požehnáni takovými dary, díky kterým jste tak jedineční. Poslouchejte své srdce, protože vaše intuice vám pravděpodobně ukáže způsob, jak uspět ve všech oblastech vašeho života. Jste skutečně nadaný člověk, jehož dovednosti ještě nebyly objeveny. Umění by mohlo osvobodit vaše síly, takže znovu poslouchejte své srdce a jděte po cestě, na níž se cítíte nejpohodlněji.

     

  • 18.

    18. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený inspirátor

    I když můžete úspěšně vést i sami, lepší jste tam, kde můžete vymýšlet projekty a mazlit se s nimi, aby byly co nejlepší. Pravděpodobně to vychází z vaší jedinečné empatické schopnosti, která - pokud je kultivovaná - vám může pomoci zvýšit povědomí, a tím rozšířit vaše obzory jakýmkoli možným způsobem. Jste kreativní a úspěch máte zaručen, pokud budete dostatečně trpěliví.

  • 19.

    19. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Dítě štěstěny

    Ve vaší mysli je jen jedna věc, která vyhrává ve všech oblastech vašeho života. Zdá se, že dokážete vše, na co sáhnete, a jde vám to relativně snadno. To je asi něco, za co vám ostatní závidí. Máte to v sobě něco kouzelného, co otevírá dveře ke všem příležitostem. Vaše aura je doslova atraktivní, využijte ji k tomu, abyste k sobě přilákali štěstí.

  • 20.

    20. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozená empatie

    Je zcela nemožné potlačit vaše přirozené intuitivní schopnosti. Ve skutečnosti jsou tak skvělé, že mohou ostatní dokonce vyděsit. I když vám vaše schopnosti mohou pomoci v mnoha oblastech vašeho života, musíte se čas od času uzemnit a chránit se, protože všechny tyto emoce vás mohou proměnit v tikající bombu!

     

  • 21.

    21. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozená hvězda

    Máte tendenci vytvářet velké sociální kruhy již od útlého věku. Ale i když preferujete společnost mnoha lidí, musíte si už uvědomit, proč ostatní touží po vaší pozornosti. Je to pravděpodobně kvůli vašim mnoha talentům a samozřejmě magickému způsobu komunikace. Tato konkrétní schopnost je to, co vás odlišuje od všech ostatních.

  • 22.

    22. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený kalibrátor

    Je opravdu úžasné, jak snadno můžete ztracenou věc proměnit v úspěšný projekt. Jde vám to přirozeně, protože vaše intelektuální schopnosti dokonale fungují s vaší intuicí. Pokud se naučíte udržovat tuto rovnováhu, vaše srdce a vaše mysl mohou vytvářet zázraky. Klíčem je trpělivost.

  • 23.

    23. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený komunikátor

    Váš duchovní „magnetismus“ kolem vás vytváří auru přitažlivosti. Pokud se naučíte, jak používat své přirozené komunikační dovednosti společně se svým úžasným charismatem, můžete se stát opravdu slavnými a úspěšnými. Toto kouzelné „něco“ ve vás je dar, který byste se měli určitě naučit používat.

     

  • 24.

    24. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený živitel

    Vaše laskavé „já“ se rodí, aby dávalo lásku a náklonnost lidem kolem vás. Tato přirozená tendence vás činí jedinečným a neocenitelným. Zdá se, že lidé jsou na vás doslova závislí a bohužel, někdy se k vaší energii připoutají, což vás může vysilovat. To je něco, s čím se musíte naučit vypořádat, pokud se nechcete přijít o všechnu energii.

  • 25.

    25. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený průvodce

    Ano, jste narozeni pro to, abyste vždy dokončili to, co jste začali. To však není vždy úplně prospěšné. Nemusíte vždy analyzovat a vyvinout tolik úsilí na dokončení projektu, zejména když tento projekt už dávno neslouží vašim potřebám. Zkuste meditovat a přehodnocovat své cíle.

  • 26.

    26. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozená síla

    Musíte už dobře vědět, že vaše síla přesahuje čas a prostor. Navíc jste rozhodní a snadno najdete způsob, jak přesvědčit ostatní. Nesnažte se ale lidi ovládat, protože i když nejprve uspějete, později budete čelit následkům. Ukažte svou cestu a buďte sebevědomí, přesto poslouchejte i ostatní!

     

  • 27.

    27. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený analytik

    Máte úžasnou schopnost analyzovat věci, lidi a situace kolem vás. Vaše silná mysl má schopnost zvládnout i ty nejsložitější problémy, a proto vás ostatní obdivují. Pokuste se někdy najít taky ve svém nitru mír, mysl potřebuje taky odpočívat! Láska vám pomůže najít rovnováhu ve vašem životě.

  • 28.

    28. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený hazardér

    Výzvy přicházejí a odcházejí, přesto vy musíte mít vždy něco, co chcete sdělit světu. Nejste snadný hráč. Pokud vás někdo chce napadnout, měl by hodně přemýšlet. Rádi riskujete a jdete i po hlavě do všeho, co vás zaujme. Jedním z vašich talentů je změnit výsledek projektů. Když se věci zadrhnou, vás zavolají jako prvního.

  • 29.

    29. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený rádce

    To je to, co vás definuje. Vaše schopnost soudit a radit ostatním. Umíte dobře naslouchat a váš telefon pravděpodobně neustále zvoní od lidí, kteří se vás ptají, co mají dělat. Ačkoli to někdy může být prospěšné, pokud to budete dělat trvale, můžete se i zhroutit. Proto byste měli najít způsob, jak vyvážit potřeby lidí kolem vás s tím, co chcete vy sami. A co potřebujete!

     

  • 30.

    30. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený charismatik

    Ano, je to něco, co je na vás tak jedinečné. Toto konkrétní „něco“ je tak silné, že ho můžete použít k přilákání lidí, které chcete kolem sebe. Jste horlivý komunikátor, diplomat a bavič. Proto pracujete skvěle hlavně ve skupině. Díky svým neocenitelným intelektuálním schopnostem se z vás stane dokonalý vůdce týmu.

  • 31.

    31. každého měsíce

    ...
    ...
    Autor: iStock

    Rozený organizátor

    Vaše organizační dovednosti mohou vytvořit plodný a bohatý život. Máte úžasnou schopnost tvrdě pracovat, ale také udržovat vysokou úroveň energie. Díky tomu jste překvapivě kreativní a rozený vítěz. Vaše sebekázeň je pozoruhodná, ale ostatním někdy ztěžuje spolupráci s vámi. Nechte si někdy pomoct.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz