Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tarotový horoskop na listopad. Jaké karty padly Býkům, Štírům nebo Rybám?

/
  • (iStock)
    6. listopadu 2019 ● 06:00

    Do konce roku už moc času nezbývá, máte v tomto měsíci ještě šanci na nějakou změnu, nebo už to tak nějak „doklepete“? Zeptali jsme se karet, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu.

    Co všechno vás v listopadu čeká v oblasti zdraví, kariéry nebo lásky? Na kterou oblast byste se měli zaměřit? Odpovědi najdete v tarotové předpovědi a v kartě, která vašemu znamení na tento měsíc náleží.

     

  • 1.

    Beran

    Osm pentaklů
    Osm pentaklů
    Autor: archiv

    Osm pentaklů

    Berani, vy byste si měli dát tento měsíc trošku pozor na svůj přístup k práci. Kariéru prožíváte naplno a máte tendenci brát si práci domů. Osm pentaklů ukazuje na workoholiky, kteří se neumí oprostit od svých povinností. Myslíte, že by bez vás firma zkrachovala a na svá bedra si nakládáte víc a víc. To ale nemůžete vydržet donekonečna. Blíží se Vánoce, tak si dopřejte do konce měsíce pauzu na regeneraci unaveného těla, jinak vám hrozí syndrom vyhoření.

     

  • 2.

    Býk

    5364011:gallery:true:true

    Eso holí

    Eso holí pro Býky znamená, že by si v listopadu měli dávat pozor hlavně na svoje zdraví, konkrétně na hlavu. Časté bolesti hlavy mají závažnější příčinu než přepracování. Zamyslete se nad svou životosprávou a navštivte odborného lékaře. Jestliže navíc poslední dobou rozostřeně vidíte, důvod je jasný. Psychická pohoda je u vás víc než důležitá. Naučte se uvolňovat ze sebe vztek a stres, oprostíte se tak od pesimistické nálady. Pravidelné sportování a přirozený pohyb vyplaví do vašeho organismu potřebné hormony štěstí.

  • 3.

    Blíženci

    Čtyři pohárry
    Čtyři pohárry
    Autor: archiv

    Čtyři poháry

    Blíženci, vy budete tento měsíc velmi spokojení v partnerském vztahu. Ačkoli jste už prožili složité chvíle, na tom, co momentálně prožíváte, byste nic neměli. Víte, že každá těžkost stmeluje a utužuje. Čtyři poháry obracejí pozornost k rodinnému hnízdu a společné domácnosti. Pokud tedy zatím se svým partnerem žijete odděleně, pak je společné sestěhování na spadnutí. Můžete se radovat z emocionálního bohatství, kterým oplýváte.

     

  • 4.

    Rak

    Pět pentaklů
    Pět pentaklů
    Autor: archiv

    Pět pentaklů

    Raci, sice vás v poslední době trápí neustálé problémy, jakými jsou nachlazení, bolesti uší či drobná zranění, ale nic závažnějšího by vás v listopadu nemělo potkat. Měli byste ale více posilovat vaši imunitu, která je náchylná k chřipkovým onemocněním a prochladnutí. Nepodceňujte proto rozmary počasí a vsaďte na prevenci. Častěji se dopujte vitamíny z ovoce a zeleniny a nezapomeňte na otužování. Psychickou i fyzickou pohodu pomohou udržet večery naplněné nahříváním prokřehlých svalů pod dekou, pitím horkého zázvorového čaje a aroma-saunou.

  • 5.

    Lev

    Tři poháry
    Tři poháry
    Autor: archiv

    Tři poháry

    Lvi, osud vám do konce měsíce nabídne zajímavou příležitost, otázka zní, jestli ji budete umět správně využít. Tento měsíc je pro vás vhodný pro investování financí, dokážete skvěle odhadnout, co vám přinese největší zisk. V rodině se blíží velká událost, pokud nejste oficiálně zadaní, pravděpodobně se se svou drahou polovičkou konečně domluvíte na svatbě. A ti z vás, kteří jsou ve vztahu o něco dál, mohou začít pracovat na výrobě potomka. Po dlouhé době jste dosáhli toho, po čem jste toužili, proto se radujte, bavte a odpočívejte.

     

  • 6.

    Panna

    Deset pohárů
    Deset pohárů
    Autor: archiv

    Deset pohárů

    Panny, v tomto měsíci dokončíte nějaký důležitý projekt v osobním či pracovním životě, což vám přinese notnou dávku uspokojení. Zároveň si ale uvědomíte, že vám chybí nějaký nový cíl, za nímž byste se mohli co nejdříve vydat. Pokud nenajdete nic, čemu byste se mohly věnovat, začnete se brzy nudit, bez nových impulsů zkrátka nedokážete fungovat. V listopadu budou vytvořeny ideální podmínky, abyste začaly uvažovat o změně profese. Zkuste se zamyslet nad tím, zda existuje něco, co by vás bavilo víc než vaše současná práce.

  • 7.

    Váhy

    5364012:gallery:true:true

    Eso pohárů

    Váhy, vy budete v tomto měsíci plné energie, který vás zcela zahltí. Usnadní vám to překonat jisté osobní překážky, s nimiž byste si jinak jen stěží poradily. Dostane se k vám informace, jež ovlivní váš život na dlouho dopředu, budete ale muset jednat rychle a uvážlivě. Jste-li naladěné na duchovní notu, pocítíte ohromující sílu spojení s vesmírem. Pokud žijete bez partnera, můžete se setkat se svou osudovou osobou, která vám přinese inspiraci.

     

  • 8.

    Štír

    5773196:gallery:true:true

    Královna holí

    Štíři, do vašeho života vstoupí něco velmi nepříjemného. Bude to natolik razantní akce, že se z toho nedokážete vůbec vzpamatovat. Zaútočí na vás někdo, od koho byste to nikdy nečekali, a navíc si s údivem uvědomíte, že tento člověk dokáže být pěkně nebezpečný. Nesnažte se hledat řešení a raději počkejte, až se to všechno přežene. Vyšší síly vás rozhodně nenechají bez pomoci a pošlou vám ochránce, který bude s radostí hájit vaše zájmy. Potlačte svoji pýchu a pokorně přijměte radu od někoho zkušenějšího.

  • 9.

    Střelec

    kolo štěstí
    kolo štěstí
    Autor: archiv

    Kolo štěstí

    Kolo štěstí je kartou Štěstěny, dávejte si ale Střelci pozor na to, že i štěstí bývá někdy vrtkavé. Kolo štěstí se neustále otáčí, proto budete v listopadu jednou nahoře a podruhé zas dole. Každý podnět osudu v sobě zahrnuje příznivý podtext, záleží ovšem na vás, jak se na danou záležitost díváte – zatímco pesimista vidí sklenici vína poloprázdnou, optimista se raduje z toho, že je stále z půli plná. K vašim životním úkolům patří i schopnost překonávat překážky, ztratíte-li jednu možnost, zpravidla se vám nabízí jiná.

     

  • 10.

    Kozoroh

    hvězda
    hvězda
    Autor: archiv

    Hvězda

    Kozorozi, Hvězda přináší pomoc v jakékoli situaci a nabízí vám především duchovní vedení. Ačkoli se vám může zdát, že daná záležitost je beznadějná, v dálce přece jen tence bliká světélko naděje. Nechte se vést svým vnitřním hlasem, který vám řekne, že řešení máte téměř na dosah. Nečekejte ale na zázrak, osud pomáhá jenom těm, kteří pro svoji záchranu sami přiložili ruku k dílu. Vyžeňte si z hlavy jakékoli idealistické představy, není čas na romantické snění, ale pouze na racionální a praktické kroky.

  • 11.

    Vodnář

    Devět mečů
    Devět mečů
    Autor: archiv

    Devět mečů

    Vodnáři, ačkoli ze všeho nejvíc toužíte po splnění jednoho svého tajného přání, měli byste si uvědomit, že jeho realizace zkrátka není v lidských možnostech. Zbytečně se trápíte kvůli něčemu, s čím stejně nedokážete vůbec nic udělat. Svoje černé myšlenky bohužel přenesete i na ostatní členy rodiny, což vytvoří u vás doma velice dusnou atmosféru plnou vzájemných výčitek a obviňování. Pozor na finanční ztrátu způsobenou nevhodnou investicí, která může vaši rodinu krátkodobě uvrhnout do hmotné tísně.

     

  • 12.

    Ryby

    5364014:gallery:true:true

    Devět pentaklů

    Devět pentaklů vám Ryby přinese v listopadu úspěch v materiální i milostné oblasti. Neberte bohatství a majetek jako samozřejmost a věnujte se také duchovním otázkám, jinak se velmi rychle ocitnete ve stavu stagnace. Díky radosti z dosažených úspěchů vám narostou křídla, na nichž se budete vznášet vysoko nad ostatními. Vyvarujte se však toho, abyste se dívali spatra na lidi, kteří neměli tolik štěstí jako vy. Dejte si pozor, abyste se v euforii zbytečně nezahltili povinnostmi, které nakonec nedokážete splnit.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz