Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kráčíte v životě po správné cestě? Těchto 10 věcí vám to prozradí!

/
  • (iStock)
    15. listopadu 2019 ● 06:00

    Všichni někam jdeme a věříme, že jdeme správně. Ovšem často se zapomínáme zastavit, abychom se ujistili, zda skutečně jdeme tam, kam bychom měli. Až moc býváme zaneprázdněni jinými věcmi, které nás na správné cestě rozptylují. A nevýhodou je, že si někdy ani neuvědomujeme, že v životě máme vyšší smysl

    Tento vyšší účel může být v souladu s tím, co v současné době děláme, ale někdy může spočívat v úplně něčem jiném. Jde o to, že bychom si měli být vědomi toho, že máme nějaký vyšší smysl, který nás ovládá, a musíme jej pochopit a jednat podle něj. Narodili jsme se právě proto, abychom tento vyšší účel splnili. Těchto deset signálů prozradí, že kráčíte správným směrem.

  • 1.

    Vaše srdce vám říká, že jste na správném místě

    Autor: iStock

    Naše srdce nám někdy zcela přesně řekne, co je správné a co ne. Když uděláme něco špatného, když budeme dobře naslouchat, srdce nás zastaví a nebudeme pokračovat. Lidé, kteří tohle znamení ignorují, dělají špatné věci neustále. Jde o to, že pokud jste na správné cestě a jdete směrem k vašemu účelu, vaše srdce vám řekne, že to tak skutečně je. Ovšem pokud jste na scestí, naslouchejte svému srdci, budete přesně vědět, kde jste.

     

  • 2.

    Neustále získáváte nové zkušenosti

    Autor: iStock

    Cesta za vaším smyslem života je někdy obtížná. Na téhle cestě se dozvídáte a učíte spoustu nových věcí, o kterých jste si nikdy nemysleli, že byste se je mohli dozvědět. Díky tomu nabíráte nové zkušenosti díky novým nápadům, které by vás dříve nenapadly. Když jste na správné cestě, jste plní nových a nových znalostí.

  • 3.

    Víte, jak překonávat překážky

    Autor: iStock

     

    Když kráčíme po cestě za vyšším smyslem, narazíte také na spoustu překážek. Tyhle překážky vás jen posílí, protože se díky nim naučíte zacházet s problémy. Takže, pokud jste na správné cestě, tahle cesta může být plná překážek, ale vy budete vědět, jak s nimi vypořádat.

     

  • 4.

    Jste si vědomi svých silných stránek

    Autor: iStock

     

    Kráčíte-li správným směrem, budete si také dobře vědomi toho, jaké jsou vaše kvality a silné stránky. Ty vám pomohou zdolávat i překážky, s nimiž se snadno vypořádáte. Když se to stane, pokaždé budete mít pocit, že je ve vás nějaká vrozená síla, která vám pomáhá na vaší cestě.

  • 5.

    Jste skromní a pokorní

    Autor: iStock

     

    Cesta k vašemu skutečnému smyslu života vás naučí být skromnější a pevnější než dřív. Je to proto, že všechny výzvy a problémy, které k vám přijdou, vás naučí větší pokoře a laskavosti.

     

  • 6.

    Víte, kým skutečně jste

    Autor: iStock

     

    Pokud jste na správné cestě, poznáte, kým skutečně jste. Je to proto, že všechny cesty jsou nakonec o tom, jak najít sám sebe. Stále si myslíme, že cesta je o hledání a nalezení něčeho mimo nás, ale není to pravda. Musíte jen najít, kdo jste a jak se definovat.

  • 7.

    Nemáte pocity viny ani studu

    Autor: iStock

     

    Pokud jste na správné cestě, nebudete cítit vinu ani stud. To jsou jen prázdné pocity a uvědomíte si, že váš život pro tyhle pocity nemá místo. Vy se přesunete tam, kde budete sami v sobě kompletní, a proto ve vás nikdo nemůže vyvolat pocit viny nebo hanby za rozhodnutí, která jste učinili, protože jste si je vybrali vědomě a víte, že byla nezbytná, aby vás udržela na cestě, po které jdete.

     

  • 8.

    Našli jste svou spřízněnou duši

    Autor: iStock

     

    Pokud na své cestě za vyšším účelem potkáte někoho, kdo je jako vaše dvojče, je to nejen štěstí, ale taky důkaz, že jste ve svém životě na správné cestě. Natrefit na spřízněnou duši je jasný signál, že máte pokračovat stejným tempem jako dosud.

  • 9.

    Nemusíte dělat kompromisy

    Autor: iStock

     

    Jste-li na správné cestě, už nikdy nemusíte dělat kompromisy. I když takové situace mohou ve vašem životě nastat, kdy si musíte vybrat mezi svým růstem a ostatními lidmi, vždy si vyberete sebe. Je to proto, že si myslíte, že smysl, ke kterému směřujete, jde nad rámec ostatních lidí, k nimž jste připoutáni nebo s nimiž jste spojeni. Odmítnete tedy kompromis nebo se vzdáte toho, co chcete. Nikdy nebudete dělat kompromisy proti sobě.

     

  • 10.

    Věříte, že existuje něco většího než vy sami

    Autor: iStock

     

    Co to znamená? Že budete mít vždy pocit, že jste součástí něčeho většího, než jste vy sami. Pokud si myslíte, že jste na správné cestě, uvědomíte si, že existují věci, které jsou víc než vy, a jedna z těchto věcí je smysl života, který byste měli na tomto světě plnit. Na ničem jiném by nemělo záležet, proto budete cítit, že vás ovládá něco většího.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz