Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Co vám dokáže zlepšit náladu? Býkům vana, Blížencům přátelé

/
  • (iStock)
    22. března 2019 ● 06:00

    Každý mívá občas náladu pod psa, ovšem každý si ji zlepšuje něčím jiným. Někomu prospěje společnost blízkých lidí, někomu sklenka dobrého vína nebo dobré jídlo. No a další si raději zaběhá nebo si zajde na masáž. Co je pro vás ideální podle znamení, ve kterém jste se narodili?

    Každý čas od času podlehne splínu, někteří bohužel upadají i do depresivních stavů. Co musíte udělat, abyste zahnali špatnou náladu a zbavili se smutku? Tohle vám pomůže podle zvěrokruhu!

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Beranům prospívá, když se neustále potýkají s výzvami. Když mají špatnou náladu, rozhodně jim prospěje, když si půjdou zaběhat. Pohyb v přírodě jim pročistí hlavu a zbaví je všech problémů.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou velmi loajální a nesnášejí jakékoli změny. Milují pocit, že jsou psychicky a fyzicky stabilní, takže jen málokdy upadnou do špatné nálady. Své emoce udržují v rovnováze a pod kontrolou. Pokud se ale přece jen dostanou do splínu, nejlépe jim prospěje sprcha a relaxační koupel.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

     

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou okouzlující znamení, které ostatní obvykle zbožňují. Nenávidí samotu, a naopak milují společnost a zábavu. Je tedy těžké uvěřit, že takové znamení může upadnout do špatné nálady, ale stává se jim to dost často. Aby se zotavili, měli by se obklopit lidmi, které mají rádi a kteří jim pomůžou bojovat s démony.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou rodinné znamení a rádi pečují o ostatní. Někdy přitom ale zapomenou myslet sami na sebe, takže upadnou do splínu. Zejména se to stává tehdy, když mají pocit, že jsou zanedbávaní a že je druzí ignorují. K zlepšení nálady jim pomůže den ve welnness (nebo raději celý týden), kde si dopřejí hýčkání.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi milují, když jsou středem pozornosti. Vždy se snaží, aby se ostatní nenudili a bavili se. Protože však Lvi touží po pozornosti, mohou mít špatnou náladu, když je nikdo nerespektuje. Svoje pocity ale Lvi skrývají, což jim způsobí splín. Chcete jim náladu zlepšit? Uspořádejte nějakou velkou party, kde budou hrát hlavní roli.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny mají analytickou a loajální povahu. Když upadnou do depresí nebo špatné nálady, ani si toho často nevšimnou, protože mají spousty práce s organizací všeho možného doma nebo v práci. Panny by měly přehodnotit, co způsobuje jejich vnitřní zmatek a špatnou náladu, prospěje jim psaní deníku.

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou spravedlivé znamení zvěrokruhu, které se snaží o harmonii. Neustále přemýšlí, jak ze situace vybruslit a vymanit se ven. Aby si zlepšily Váhy náladu, neměly by být samy, ale měly by se o své negativní myšlenky podělit s přítelem nebo terapeutem. Vyjádření myšlenek nahlas jim hodně pomůže.

     

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou pravděpodobně nejzáhadnější znamení zvěrokruhu, které ostatní buď nenávidí, nebo milují. Štíři mají tendenci dělat vše s vášní, což znamená, že intenzivně cítí všechny emoce. Pokud mají špatnou náladu, cítí, že už žádná naděje není. Z jejich emočního utrpení jim pomůže velmi upřímný rozhovor s někým, komu důvěřují.

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou známí svou touhou po dobrodružství a taky svým filozofickým přístupem k životu. Když si povídáte se Střelcem, můžete odcházet domů s tuctem různých nových pohledů na věc. Pokud upadne Střelec do špatné nálady, je to proto, že vidí, že ne každý člověk je optimistický jako on a že ne všichni lidé jsou dobří. Aby si náladu zlepšil, musí se obklopit optimistickými lidmi a vyrazit někam ven z města.

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi jsou známí svojí poctivou pracovní morálkou. Jsou to dříči, kteří jsou ale právě proto náchylnější k depresi. Pokud upadnou do špatné nálady, je to hlavně proto, že nedosáhli cíle, který si stanovili. Aby si náladu zlepšili, musí si vytvořit znova nějaký plán a hlavně si stanovit realistický cíl, který je pro ně dosažitelný. Pak se zase budou cítit fajn.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou hlubocí myslitelné, kteří vědí, jak rychle vyřešit problémy. Proto zase tak často do špatné nálady neupadají. Pokud se to ale stane, je to proto, že se skutečně cítí pod psa. Abyste jim pomohli, musíte je přinutit, aby se účastnili nějakých skupinových aktivit. Spontánní akce je pro Vodnáře naprosto ideální.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou přátelské a nezištné osoby. Nikdo se nebude divit, když se někdo obětuje pro záchranu lidstva a když to bude Ryba. Kvůli své laskavé povaze často trpí samotou a mlčením. Ryby se musí naučit, že je v pořádku říct si o pomoc, když jim je zle. Co jim pomůže? Plánované hýčkání a relaxování.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz