Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Která znamení jsou nejohroženější alkoholismem: Ryby neodolají, Býci jsou poživační

/
  • Někdy je lepší skleničku si odříct.
    Někdy je lepší skleničku si odříct. (profimedia)
    18. března 2019 ● 10:00

    Češi jsou k alkoholu poměrně vstřícní a nějakou tu špicku rádi odpustí. Jsou ale lidé, kteří by se měli alkoholu ve vlastním zájmu vyvarovat.  Astrologové už dávno vytvořili seznam znamení zvěrokruhu, které jsou nejvíce náchylná stát se alkoholiky. 

  • 1.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: scom
    Býkům se líbí, když jsou stoly plné jídla a pití. Je to pro ně znamení dobré finanční situace, která přináší víru v lepší budoucnost. Svátky, chutné jídlo a drahé víno přinášejí potěšení, nicméně někdy to mohou přehnat s alkoholem. Slavnostní večer začíná šampaňským a lehkou konverzací, ale může pokračovat vodkou a skončit rvačkou. 

     

  • 2.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: scom
    Ryby by neměly pít, ale rádi dělají pravý opak. Dokonce i malá dávka alkoholu s nimi zamává. Zpočátku se oddávají svým fantaziím a cítí, že létají v oblacích. Avšak potom všem způsobují nepříjemnosti, aniž by si to uvědomovali. Zejména muži ztrácejí sebekontrolu a schopnost přestat dále pít. Zdá se jim, že jsou stále střízliví, ale za deset minut už leží pod stolem. Oslavy začínají nádherně a končí strašlivou kocovinou. Jedinou pozitivní věcí na tom je, že ryby pod vlivem alkoholu nejsou násilné.

     

  • 3.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: scom
    Rak je od přírody introvert. Jen pod vlivem alkoholu se stává extrovertem, vůdcem, duší společnosti, člověkem s vtipnými myšlenkami a smyslem pro humor. Samozřejmě, nechce vynechat příležitost cítit se jako mistr světa a proto pokaždé, když mu někdo nabídne alkohol, přijme ho. Alkohol spouští v Rakovi všechno to, o čem dosud nerad vyprávěl: hovoří o změně života, osudu lidstva a neopětované lásce.

     

  • 4.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: scom
    Blíženci tvrdí, že pijí pouze ve slušné společnosti a díky němu dokážou navazovat nová přátelství. Věří, že alkohol jim pomáhá zrelaxovat se a konečně se uvolnit. Často se však stává, že řeknou něco, co později litují.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz