Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

O čem nejčastěji lžete? Raci o emocích, Kozorozi o svých slabých stránkách

/
  • (istock.com)
    19. dubna 2019 ● 06:00

    Jsme jen lidé, to znamená, že stoprocentně mluvit pravdu nedokáže nikdo z nás. V důsledku toho lžeme, abychom se dostali tam, kam chceme, nebo abychom vypadali lepší, než jsme ve skutečnosti. A samozřejmě je spousta dalších lží, které pronášíme. Jaké jsou nejčastější vaše lži podle zvěrokruhu?

    I ti nejčestnější lidé někdy při sociální interakci zalžou. Co je příčinou našich lží? Podívejte se na své znamení a rozhodněte, zda to o vás platí.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani, vy lžete nejčastěji o svých schopnostech a zkušenostech. Jako Beran chcete vypadat lepší, proto máte tendenci vaše příběhy ozdobit tak, aby vypadaly přitažlivěji.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci mají tendenci lhát o tom, jak moc jsou zaneprázdnění. Když se vám někam nechce, bez problémů zalžete a řeknete, že máte moc práce. Prostě chcete raději klidnou noc než vyrazit ven a s někým mluvit.

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci, vy lžete často o místech, kam se chystáte, nebo o lidech, které jste poznali. Jako Blíženci rádi sledujete zábavu a dobrodružství, v důsledku toho necítíte žádnou vazbu k nějakému plánu, pokud je k dispozici lepší plán.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci lžou často o svých pocitech, protože mají tendenci chránit svoje skutečné emoce. Když se cítíte zranitelně nebo máte špatnou náladu, obvykle lžete o příčině těchto pocitů.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi lžou nejčastěji proto, aby zachránili svou tvář a hlavně svoje argumenty. Lvi jsou totiž plní pýchy, takže budou bránit sebe i ostatní, i když vědí, že se možná mýlí.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

     

    Autor: iStock

     

    Panny často lžou a vymlouvají se, aby dostaly to, co chtějí. Jako Panny jste neuvěřitelně zvláštní a chcete svůj život prožít specifickým způsobem. Proto často lžete za účelem manipulace se situací.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Jako Váhy máte tendenci lhát, abyste mohly s ostatními navázat spojení. Milujete společenský život a budete lhát, abyste neustále byly mezi lidmi. Bílé lži jsou opravdu vaším zlozvykem.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Jako Štíři lžete nejčastěji o svých pocitech a myšlenkách. Místo toho máte tendenci dusit v sobě zášť a svoje emoce zakrývat. Je pro vás těžké postavit se ostatním, tak raději spolknete jazyk, než byste ztropili nepříjemnou scénu.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci často lžou, aby se z něčeho dostali ven. Střelci jsou totiž raději svobodní a nesnášejí omezení ani nudu. Takže lžou, aby mohli prozkoumávat nové věci.

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Jako Kozorozi jste hodně zranitelní a nechcete si připouštět slabé stránky. Těchto nejistot se bojíte, takže lžete a předstíráte, že neexistují.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři si cení poznání a pravdy nad vším ostatním. Někdy však lžete, když toužíte realizovat nějaký váš tajný plán, a chcete z něj vytěžit to nejlepší.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby lžou nejčastěji tehdy, aby ochránily ostatní. Jako citlivé Ryby si bolestně uvědomujete rozhlehlý vesmír a hrůzy tohoto světa. V důsledku toho často lžete, abyste „ochránily“ nevinnost a ctnosti.

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz