Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Velký horoskop na červen: Panny budou dravé, Váhy sotva popadnou dech

/
  • ..
    .. (shutterstock.com)
    30. května 2019 ● 06:00

    Měsíc červen pro vás chystá další zajímavé situace. Bude se hubnout do plavek, nebo budeme před létem dohánět pracovní resty? Vyberte si vaše znamení zvěrokruhu a přečtěte si, co vás rozhodně nemine!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, červen vás přinutí přehodnotit plány. Nevlídné postavení Marsu se odrazí na vztahu k opačném pohlaví, které vás provokuje tím, že nerespektuje soukromí. V zaměstnání se špatně soustředíte a děláte chyby. Nebojte se, od 15. vám spěchá na pomoc Jupiter. Jeho štědré paprsky pohladí rodinný rozpočet. Také Venuše přidá pomocnou ruku a po první dekádě slibuje samé lahůdky.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, vstupujete do měsíce, v němž profitujete z přízně kněžky lásky. První týden zasvěťte seznamování i zvelebování dlouholetého vztahu či manželství. Jste ztělesněním nadpozemské krásy, které nelze odolat. Také kariéra hlásí veleúspěšné vyhlídky. Díky Merkurovi si poradíte s náročným úkolem, čímž na sebe strhnete pozornost nadřízených a dost možná i nových klientů. Kouká z toho odměna!

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, máte plnou hlavu práce. V prvních dvou dekádách si nevíte se zadanými úkoly rady, protože ať děláte, co děláte, nadřízeným se stejně nezavděčíte. Velkou roli sehraje také dlouhodobá kvadratura Neptunu ke Slunci, která vám upíjí fyzickou i mentální kondici. Po pracovním týdnu si připadáte úplně vyždímaní. Lepší klima nabízí Venuše, díky níž se po 9. červnu rozzáří rutinní svět.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Poslední měsíc první poloviny roku přináší do života Raků protichůdné vlivy. Okolo 5. června se mějte na pozoru před ukvapeností v práci. Dokážete se přihlásit o slovo, ale tentokrát by to nemuselo být ve správný čas ani správným způsobem. Nepříjemně překvapit vás mohou i zvyšující se nároky nadřízených. V poslední dekádě se dočkáte přízně velkého Ducha, s nímž přichází zásadní obrat k lepšímu.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, začátek měsíce nevypadá slavně, o to větší překvapení přinese další vývoj. Do 8. června počítejte se zhoršenými podmínkami v lásce i rodinném životě. Mezi blízkými cítíte napětí a nedaří se vám ho nijak uvolnit. Přechodné období nebude trvat věčně a vystřídá ho zlom plný pozitivních novinek. Manitou k nabízí kolem 17. splnění dlouholetých přání. Toužíte po dítěti, nebo hledáte spřízněnou duši?

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    V červnu se okolí přesvědčí o tom, že Panny rozhodně nejsou lenivé, ale rychlé a dravé. Příznivé postavení Merkuru vám dává jasný plán a cíl, jehož chcete dosáhnout. Také Mars nad vámi zkraje měsíce drží ochrannou ruku a snaží se napravit neplechu způsobenou v oblasti financí. Tam je třeba obezřetnosti zejména po 9. červnu, kdy Venuše tropí neplechu jednak v lásce a druhak v účetnictví.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy se na začátku června musí držet chtě nechtě při zemi. Na vině je negativní vazba Merkuru, která upíjí vitalitu a zároveň přináší náročné pracovní úkoly. Není divu, že sotva lapáte po dechu a jste celkově vyčerpaní. Ani vidina finančního zisku vás tentokrát nerozveselí, protože začínáte mít hluboko do kapsy. Druhá dekáda slibuje výraznější zlepšení, také Venuše se v závěru měsíce umoudří.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, v červnu jste se zařadili mezi šťastlivce. Neopakovatelné příležitosti se naskýtají především v milostném životě. Díky Marsovu trigonu si vyhazujete z kopýtka a chcete si užívat všechny radosti, jaké svět nabízí. Jestli vás zajímá, jak si ve hvězdách stojí kariéra, ani ta na tom není špatně. Nadřízení vás ocení jako profíka, který se umí postavit čelem problémům.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Start dalšího měsíce přinese Střelcům nezdravě vysoké sebevědomí, kvůli němuž působí spíš jako pyšný páv. Ve vztahu vidíte na partnerovi samé mouchy a případné zájemce o seznámení podrobujete náročnému přijímacímu řízení. Není divu, že můžete brzy skončit s prázdnou náručí! Také v zaměstnání si věříte příliš a takzvaně dráždíte hada bosou nohou. Nevěřte tomu, že nejste nahraditelní, a držte hranice.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, červen nevypadá na první pohled slavně. Mohou za to opozice Merkuru a Saturnu, které přináší do života nejrůznější zkoušky. Okolo 5. června se mějte na pozoru před pracovními problémy, hrozí také komplikace finančního rázu. Vyplatí se chránit profesní know-how a nedůvěřovat každému na potkání. V začátku měsíce se snažte čerpat sílu z lásky. Venuše nejvíc přeje nezadaným hned 1. června.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zrozence Vodnáře čeká období plné proměnlivých nálad. Pokud se vám něco nelíbí, nedokážete to přejít mlčením, ale pěkně zostra si zchladíte žáhu. Zatímco v lásce se to dá omluvit, na pracovním poli si můžete znepřátelit nadřízené. Raději si dejte studenou sprchu nebo v duchu počítejte do sta. Od 9. června vám přispěchá na pomoc kněžka lásky a změní negativní pohled na svět o sto osmdesát stupňů.

     

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tématem číslo jedna je v červnu pro zrozence Ryby jejich zdraví. Do poslední dekády je pod nevlídným postavením hvězd, a proto vás mohou překvapit nepříjemné úrazy, záněty i zhoršení chronických obtíží. Nepřepínejte své síly, jichž máte tak akorát na všední program. Na náladě vám nepřidají ani pochybnosti v lásce, které se objevují po 9. červnu. Čemu se naopak výjimečně daří, to je pracovní sféra.

     

     

     

     

     

     

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz