Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chcete randit s partnerem ve stejném znamení? Na tohle si musíte dát pozor!

/
  • (iStock)
    30. března 2019 ● 06:00

    Chodit s někým, kdo se narodil ve stejném slunečním znamení, může mít svoje výhody i nevýhody. Pravděpodobně moc dobře víte, že s těmi, kdo se narodili ve stejném znamení, vibrujte o trochu lépe než s těmi jinými, ovšem platí to i v případě životního partnera? Která znamení spolu vyjdou lépe a která by spolu raději neměla žít?

    Některá znamení jsou pro sebe jako stvořená, jiná by si měla raději rozmyslet, jestli si spolu mají něco začínat, protože jim hrozí neustálé soupeření a boje. Jak to bude klapat vám?

     

  • 1.

    Výhody – tohle stejná znamení spojuje

    Autor: iStock

    Jednou z výhod chození s osobou narozenou ve stejném znamení je především vzájemná kompatibilita a hlavně to, jak se oba díváte na svět. „Podobný je i váš přístup k životu, vaše hodnoty i váš smysl pro humor,“ tvrdí astrolog Skye Alexander, který publikuje v časopise Magical Astrology. Silný je tento vztah třeba mezi Střelci. Střelci rádi cestují a zažívají dobrodužství. Když spolu tedy žijí dva Střelci, jejich život je mnohem jednodušší.

  • 2.

    Nevýhody – pozor na energii a ego

    Autor: iStock

    Dvě stejná znamení však nemusí jen prosperovat a rozumět si. Někdy je na škodu, pokud se najdou dvě znamení se silnou energií. To pak může dojít k velkým rozepřím a neshodám. Totéž platí o sklonům k váhavosti, takže dvě Váhy by mohly řešit neskonale dlouho cokoli, i to, kam půjdou na večeři. „Dva Lvi se svým silným egem by mohli poměrně často mezi sebou bojovat,“ říká astrolog Alexander.

  • 3.

    Která znamení mezi sebou fungují nejlépe?

    Autor: iStock

    Astrolog Joshua MacGuire říká, že nejlepší shoda panuje mezi Býky. „Jsou velmi praktičtí a přesně vědí, co od života požadují. Pokud spolu tedy začnou chodit dva Býci, můžou plánovat společnou cestu bez problémů.“ Lvi spolu i přes ono silné ego taky dobře vycházejí, a to hlavně proto, že milují pozornost a užívají si ji.

    „Spolu se dokážou skvěle bavit a užívat si života,“ říká astrolog. Skvěle spolu fungují Střelci, protože rádi prozkoumávají svět. „Když v sobě navzájem poznají vrozenou potřebu expandovat, dojde k harmonickému spojení.“ I Ryby se k sobě dobře hodí, ale jen když společně moc nelítají v oblacích a nesní.

  • 4.

    Která znamení spolu nebudou moc dobře fungovat?

    Autor: iStock

    Dva Berani není dobré spojení, to funguje málokdy dobře. „Beran má svou hlavu a je pro něj těžké se přizpůsobit,“ říká astrolog Joshua. Berani jsou navíc takové děti, které potřebují, aby se o ně někdo staral, takže ten druhý by se mohl cítit zanedbaný. Blíženecké spojení také není ideální. „Pro dva Blížence je složité vybudovat něco dlouhodobého. Blíženec potřebuje pevnost a stabilitu, takže by si měli vybrat partnera, který je uzemní,“ tvrdí.

    Raci spolu mohou sdílet společné rodinné hodnoty, ale jsou tak citliví, že by jejich život mohl sklouznout k pasivitě. I Kozorohové by spolu neměli randit – ti musí být ve vedoucích pozicích, což by mohlo vyvolávat spory, kdo z nich bude ve vztahu vůdce. Vodnář s Vodnářem by taky neměli navazovat vážný vztah, často by totiž spadali do extrémů. No a Štíři, to může být opravdu hodně dobré spojení, nebo naopak tragické. „Štíři jsou ze své podstaty extrémisté, takže šance je půl na půl. Oba jsou šílenci, kteří rádi ovládají věci i lidi,“ radí astrolog.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz