Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dokážete odolat pokušení? Lvi si potrpí na dobrou pověst, Váhy riskují rády

/
  • (iStock)
    10. dubna 2019 ● 06:00

    Jak moc jste silní v boji s pokušením a nástrahami života? Jak zvládáte náročné a riskantní situace? Někteří lidé jsou pevní jako skála a nikdy neudělají nic, čeho by mohli později litovat. Jiní jsou už méně silní a pokušení je pro ně skutečná výzva. Co na vaši schopnost odolávat pokušení říká zvěrokruh?

    Když budete znát svoje slabé stránky, budete pánem situace a pokušení nemusíte podlehnout. Můžete se rozhodnout, že uděláte to, co je správné. Není to ale tak snadné, vždyť i Oscar Wilde říkal, že dokážeme odolat všemu kromě pokušení. Někteří vědci pak tvrdí, že schopnost odolávat pokušení a nespokojit se s okamžitým uspokojením je pro životní úspěch důležitější než inteligence. Je některé znamení zvěrokruhu náchylnější k tomu, aby ho lépe zvládalo?

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani sotva odolají výzvě, ale pokud jde o práci, jsou vždy opatrní a dokážou se překonat a počkat na nejpříznivější situaci. Pokud jde o lásku, v tomto případě se moc nepokoušejí kontrolovat, protože jsou velmi vášniví a energičtí.

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci se dokážou držet na uzdě a odolat pokušení, protože jsou většinou hodně opatrní. Jediná věc, které by snad mohli podlehnout, je kouzlo člověka, do něhož se zamilují na první pohled. I když to se Býkům stává jen zřídka.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci snadno odolají výzvám, protože výzvy je vlastně vůbec nepřitahují. Zvláště pokud jde o lásku. Nejsou typem, který se zajímá o hluboké a emocionální vztahy. A pokud jde třeba o čokoládu? Tam už je to horší, rádi podlehnou.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Muži narození ve znamení Raka, přestože jsou ve své podstatě rodinné typy, jen málokdy odolají pokušení. Bývají také často nevěrní. Ženy ve znamení Raka jsou úplně odlišné, jsou věrné a oddané, takže nebudou nikdy riskovat tím, že by podlehly pokušení.

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi nepodléhají pokušení tak snadno, protože jim hodně záleží na dobré pověsti. Pokud jde o lásku, snaží se zůstat nad věcí, ale když ho někdo okouzlí svým šarmem a charismatem, nevydrží a pokušení rád podlehne.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou velmi analytické a vždy připravené na výzvy, zejména pracovní a obchodní. Mají rády předem připravený pohotovostní plán, takže je žádná mimořádná situace, včetně nějakého pokušení, nemůže zaskočit.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou klidné a milují harmonii, přesto jen těžko odolají pokušení. Obvykle jsou velmi racionální, ale někdy rády riskují, i když vědí, že to nemusí dopadnout dobře.

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři neodolávají pokušení, oni je doslova vyhledávají! Výzvy a pokušení dávají Štírům životní energii a smysl. Jsou ale taky velmi opatrní, protože se dokážou sebeovládat. I když jsou vášniví, jsou taky racionální, takže nikdy nebudou riskovat, dokud nevyhodnotí možné následky.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci riskují v každé oblasti života a dělají to naprosto bez omezení. V práci se dostávají do riskantních situací, takže jim často hrozí výpověď. Přitom by stačilo na poslední chvíli trochu zapřemýšlet. A úplně stejné je to i v případě lásky, ani tam nedokážou odolat pokušení.

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Zní to možná zvláštně, ale Kozoroh má rád výzvy, hlavně ty pracovní. Ovšem vždy je velmi opatrný. V lásce je stabilní, ale když se objeví někdo, kdo se dotkne jeho srdce, nebude se ani trochu bránit.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři se zdají být klidní a naprosto lhostejní, pokud jde o pokušení. Pravdou ale je, že vše, co chtějí, je pro ně správná výzva a něco, co stojí za to vyzkoušet.

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    U Ryb všechno záleží na jejich náladě. Když mají dost energie, jsou připravené na cokoli, i na to, že podlehnou pokušení. Když jsou ale ve špatné náladě, nic s nimi nehne a žádné pokušení je nerozhodí. Jediná situace, kdy neodolají pokušení, je ve chvíli, kdy se budou cítit ve vztahu nešťastné.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz