Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Co prozradí měsíc narození o vašem sexuálním životě? Budete se divit!

/
  • (Shutterstock)
    12. října 2019 ● 06:00

    Nikdo nejsme stejný a lišíme se nejen povahami, ale taky sexuálním apetitem. A podle astroložky Suzie Kerr Wrightové jsou lidé rozdílní v přístupu k sexu i podle toho, v jakém měsíci se narodili. Jak souvisí měsíc vašeho narození s tím, jak máte rádi sex?

    Sexuální apetit nemá každý stejný, a někdy se může velmi lišit. Což pak ve vztahu může být velký problém. Chuť na sex může souviset s mnoha faktory, ale může být také dán tím, kdy jste se narodili. Jakého partnera byste tedy měli hledat, pokud chcete, aby byl váš sexuální život naplněný?

  • 1.

    Leden

    Autor: iStock

    Lidé narození v měsíci lednu jsou v sexu trochu konzervativnější. Jakmile ale budou někoho skutečně milovat, budou velmi vytrvalí a dokážou se i odvázat.

  • 2.

    Únor

    Autor: iStock

    Lidé narození v únoru jsou v posteli tak trochu dobrodruzi. Mají v sobě hodně vášně, ale musíte na nic hodně zapracovat. Všechno řeší spíše hlavou, takže je těžké přimět je, aby se vám více otevřeli. Když se vám to podaří, budete mile překvapení i po sexuální stránce.

  • 3.

    Březen

    Autor: iStock

    Březnoví zrozenci milují čas strávený v posteli. Sex je pro ně velmi intenzivní a touží dát svému partnerovi všechno, co v sobě mají. Sex s nimi vás dost často dostane do nových sfér, o nichž jste neměli ani ponětí.

  • 4.

    Duben

    Autor: Shutterstock

    Lidé narození v dubnu jsou nezávislí, a to i v sexu. Když už se ale s někým spojí, dávají do toho všechno. Sex s dubnovými zrozenci je horoucí, vášnivý a velmi intenzivní, protože je ovládá planeta Mars. Jakmile je ale omrzíte, je pravděpodobně definitivní konec.

  • 5.

    Květen

    Autor: istock.com

    Květnoví zrozenci chtějí, aby byl sex hlavně pohodový, vřelý a jemný. Proto se s nimi budete v posteli cítit komfortně. Chtějí se milovat na saténových prostěradlech v nádherně vyzdobeném pokoji, sex ve špinavém či neestetickém prostředí si nedokážou představit ani ve snu. To raději žádný sex.

  • 6.

    Červen

    Autor: iStock

    Lidé narození v červnu rádi zkouší nové pozice, které v sexu existují, protože chtějí vědět naprosto všechno. Nejsou sice tak intenzivní jako třeba únoroví zrozenci, ale nudit se s nimi nebudete. Chcete-li si dopřát třeba sex po telefonu, zavolejte těm, co se narodili v červnu.

  • 7.

    Červenec

    Autor: iStock

    Sex s lidmi narozenými v červenci musí být hlubokou emoční složku. Musí se s vámi cítit v bezpečí, a jakmile se tak cítí, udělají cokoli, aby vás potěšili. Milují rozmazlování a budou se pořád ujišťovat, že je vám s nimi fajn.

  • 8.

    Srpen

    Autor: iStock

    Lidé narození v srpnu mohou být v sexu buď extrémně sobečtí nebo extrémně velkorysí. V druhém případě se budou snažit poskytnout vám vše, co si přejete, nebo naopak odejdou a najdou si někoho jiného. Nesnáší, když se jim říká, co by měli dělat v posteli, pak je jejich ego velmi pohmožděné.

  • 9.

    Září

    Autor: istock.com

    Zářijoví lidé jsou vášniví, ale vždy mají svoje emoce pod kontrolou, nepočítejte tedy s tím, že by se na vás hned vrhali. Pokud jde o sex, bude jim opravdu hodně dlouho trvat, než vás k sobě pustí a než s vámi zažijí orgasmus. Sex pro ně není primární, zvláště tehdy, když v tom chybí emoce.

  • 10.

    Říjen

    Autor: iStock

    Lidé narození v říjnu chtějí romantiku i vášeň, chtějí vám neustále sdělovat, jaké to bude a jak se budete s nimi cítit. Poté, co vám to řeknou, na to půjdou velmi pomalu, aby ze sexuálního aktu vytvořili nezapomenutelný zážitek. Čas pro ně nic neznamená, pokud vás milují. Možná vás s nimi nečeká extra vášeň, ale za to vás čeká romantický upřímný sex.

  • 11.

    Listopad

    Autor: iStock

    Listopadoví zrozenci jsou ztělesněním toho, jak vášnivý sex může být. Potřebují své partnery vlastnit a chtějí, aby je ovládali i jejich partneři. Vždy se taky budou snažit zkoušet cokoli, co si jen můžete představit. Stačí lusknout prsty a oni to udělají.

  • 12.

    Prosinec

    Autor: iStock

    Lidé narození v prosinci jsou v posteli velmi kreativní. Milují vytváření příběhů a rádi hrají různé role. Často je těžké se k nim hlouběji připojit, ale zase si můžete být jistí, že sex s nimi vás bude pokaždé bavit.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz