Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Po čem skutečně touží vaše srdce? Vypočítejte si to a řiďte se podle toho!

/
  • (iStock)
    22. listopadu 2019 ● 06:00

    Numerologie napoví mnohé o vašem životě i o tom, kudy byste se měli ubírat. Číslo touhy neboli číslo srdce informuje o vašich vnitřních či skrytých ideálech a touhách. Je to číslo, které odhaluje všechny vaše sny, které jsou spojeny s vaším srdcem. Odkrývá základní motivaci a ukazuje na záměry, které stojí za vašimi činy. Volby, které v životě konáte, jsou ovlivněny právě tímto číslem srdce.

    Číslo srdce je hnací silou vašich přání, snů, aktivit a také tužeb. Je to všechno, co zahrnuje všechny oblasti vašeho života a vaši identitu. Existuje spousta věcí, po nichž vaše srdce touží a které se mohou časem měnit. Podle numerologie ale všichni máme svoje „číslo přání srdce“. A můžeme si ho snadno vypočítat podle písmen obsažených v našem rodném jménu.

  • 1.

    Jak postupovat? Počítejte podle tabulky

    Autor: archiv

     

    Řekněme, že se jmenujete Alice Malá. Podívejte se na tabulku a vezměte si všechny samohlásky ze svého jména a z příjmení. Pak přiřaďte jednotlivá písmena k číslicím a sčítejte, dokud vám nezůstane jedna číslice (kromě 10, 11 a 13, to jsou takzvaná hlavní čísla, která se dále nerozkládají). A+I+E+A+A= 1+9+5+1+1=17 = 1+7=8. Vaše intimní číslo neboli číslo srdce je osmička. Co znamenají jednotlivá čísla?

     

  • 2.

    Číslo 1: Nezávislost

    Autor: iStock

     

    Potřeba, která vás vede, je nezávislost. Přejete si vyjádřit svou individualitu, vymýšlet a být jedinečný, plný vášně a impulzivity.

  • 3.

    Číslo 2: Touha konat dobro

    Autor: iStock

     

    Vaše srdce touží nechat svůj otisk prstu v tomto vesmíru skrze skutky a činy. Umíte se vcítit do ostatních lidí, pracujete s nimi jako tým a neustále se soustředíte na vytváření věcí pro větší dobro.

     

     

  • 4.

    Číslo 3: Kreativita

    Autor: iStock

    Jste poháněni kreativitou a vášní. Jste optimista a máte sociální cítění, vyjadřujete se obvykle prostřednictvím kreativních aktivit. Hledáte hluboké myšlenky a emocionální spojení, abyste přežil. Máte ale tendenci se rozptylovat a zbytečně plýtvat energií.

  • 5.

    Číslo 4: Zkoumání nových možností

    Autor: iStock

     

    Jste praktický a disciplinovaný člověk, který má rád pořádek na tomto světě. Váš smysl pro logiku vás udržuje při zemi a zároveň vám ale nebrání zkoumat nové možnosti.

     

  • 6.

    Číslo 5: Dobrodružství

    Autor: iStock

     

    Jste bezstarostná duše, která neustále hledá dobrodružství. Přejete si život plný vzrušení. Díky vaší kreativitě, přizpůsobivosti a všestrannosti se cítíte někdy doslova přidušení běžnou rutinou. Vaše srdce touží po svobodě.

  • 7.

    Číslo 6: Snaha pomáhat

    Autor: iStock

     

    Vždy se snažíte pomáhat ostatním kolem sebe, proto je uzdravování vaší vrozenou povahovou vlastností. Vaše štědrost a zapojování do života druhých lidí vám někdy může přinést újmu. Nezapomínejte nejdřív uzdravit sami sebe, pak teprve ty druhé. Jedině tak můžete využít naplno svůj potenciál.

  • 8.

    Číslo 7: Učení

    Autor: iStock

     

    Vaše největší touha je učit se se a získávat moudrost věděním a zkušenostmi. Kromě znalostí vás baví také sdílení všeho s ostatními lidmi. Pozor ale, když budete až moc přemýšlet, mohou se objevit úzkosti nebo stres.

     

  • 9.

    Číslo 8: Vůdcovství

    Autor: iStock

     

    Narodil jste se, abyste vedl. Toužíte po moci a potom, abyste pomáhal či rozhodoval. Když se budete těšit září reflektorů, měli byste mít ale na paměti, že vaše touha z vás může udělat inspirujícího nebo dominujícího člověka. Pokora je něco, co se musíte naučit, abyste udrželi svou energii v pozitivním stavu.

  • 10.

    Číslo 9: Uzdravovat svět

    Autor: iStock

     

    Vždy se obáváte o blaho této planety, jejího prostředí a jejích obyvatel. Snažíte se pomáhat ostatním v uzdravování. Jste intuitivní a máte vztah k přírodě. Díky soucitu ke všem získáváte hnací sílu, která vám vše vrátí. Snažte se využít svůj potenciál přesvědčit druhé a pečujte o planetu.

     

  • 11.

    Číslo 10: Porozumění

    Autor: iStock

    Jste intuitivní a dobře chápete vesmír. Vaše srdce touží dosáhnou toho, abyste lépe a hlouběji porozuměli sobě i světu kolem vás. Jste velmi duchovně založený. Pokud se rovnováha naruší, budete nervózní.

  • 12.

    Číslo 11: Vytvářet lepší svět

    Autor: iStock

    Jste učitel, který touží vést všechny ostatní k tomu, jak z nich získat to nejlepší a učinit svět lepším místem. Vaše inteligence a potřeba stability ve všech sférách života vám pomohou ve vašem účelu. Můžete být ale někdy příliš dominantní, což blokuje vaše pozitivní energii.

     

  • 13.

    Číslo 13: Duchovní vylepšení

    Autor: iStock

    Snažíte se, aby lidstvo bylo duchovně výš. Než kážete, vždy se snažíte nejprve porozumět. Vaším jediným cílem v životě je vést ostatní a pomáhat jim, aby se rozvíjeli především duchovně.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz