Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Osudové číslo: Vypočítejte si ho a zjistěte, k jakému onemocnění máte sklony!

/
  • (iStock)
    8. ledna 2022 ● 05:00

    Veškeré naše myšlení a jednání jsou ovlivňovány tím, co nám daly do vínku vesmír a karma. Tedy i to, k jakým nemocem budeme inklinovat. Podle svého osudového čísla, které se vypočítá podle dne vašeho narození, zjistíte, na co byste si měli dát pozor, pokud jde o zdraví.

    Karmické vlivy a působení vibrací na lidské tělo jsou nepochybné. A kosmické číselné hodnoty do značné míry určují i náchylnost k určitým nemocem a organickým poruchám. Pokud ale o tom víte, pak také dovedete účinněji se proti těmto nemocem bránit a předcházet jim. Jaké je vaše osudové číslo? Vypočítejte si ho následovně – narodili jste se například 4. 12. 2003, postupovat budete následujícím způsobem: 4+3+2+0+0+3 = 12 = 1+2= 3. Vaše osudové číslo je 3.

  • 1.

    Osudové číslo 1

    ...

    Jedničky jsou budovatelé, tvůrci a rození lídři. Jsou hodně ambiciózní, mají smysl pro humor, jsou vytrvalí a většinou v životě dosáhnou toho, co chtějí. Protože rádi velí a jsou velmi aktivní, mívají sklon k onemocněním srdce a krevního oběhu, srdečním poruchám, jako je angina pectoris. Mívají také potíže se zády, páteří a svaly.

     

     

     

     

     

    Tip na video: Jaký bude rok 2021, pokud jde o zdraví?

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o zdraví v roce 2021: Ryby pozor na psychiku a Raci na zdravou stravu • Martin Mol

  • 2.

    Osudové číslo 2

    ...

    Dvojky jsou svědomité, pořádné a diplomatické. Jsou ale také nerozhodné a mají sklon odsouvat rozhodnutí. Příležitostně mají sklon k úskočnosti a neupřímnosti. To u nich často vede k žaludečním, jaterním a žlučníkovým potížím, jež mají příčinu v psychice. Mají taky sklon k cukrovce a onemocnění střev.

     

  • 3.

    Osudové číslo 3

    ...

    Trojky jsou podle numerologie nadané, mají bohatou fantazii a spousty energie. Dokážou být chladnokrevné, vtipné, úspěšné. Mají talent hlavně v umělecké oblasti. Bývají však také diktátorské, marnivé, náladové a roztržité až neklidné. I proto je u nich ohrožen celý nervový systém. Hrozí jim taky revma, dna, migrény a bolesti hlavy. Protože mají hodně energie, trpí taky na naraženiny, otlaky a zlomeniny.

     

     

     

    Tip na video: Jak si přičarovat šťastnou dovolenou?

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenu se šťastným návratem domů podle Helen Stanku • Adam Balažovič/BPŽ

  • 4.

    Osudové číslo 4

    ...

    Čtyřky jsou solidní, praktické a mají organizační talent. Stojí nohama na zemi, jsou klidné a vytrvalé. Bývají také těžkopádné a odmítavé, často vybuchnou vzteky, mají sklon k násilí. Proto jsou čtyřky náchylné k problémům s nohama od kolenou ke kotníkům, křečovým žilám, potížím s cévami, vředy. Čtyřky mají také často hyperfunkci štítné žlázy, srdeční potíže a sklony k hysterii, bolestem hlavy a depresím.

     

  • 5.

    Osudové číslo 5

    ...

    Pětky jsou inteligentní a mají sklon k dobrodružství. Rády vyhledávají rizika, jsou velmi pohyblivé a pružné. Je s nimi zábava a dokážou se nadchnout pro cokoli. Ohroženy jsou hlavně dýchací orgány a nervový systém a trávicí trakt. Častěji jim hrozí bronchitidy, zápaly plic, dokonce i rakovina plic. Mívají také astma, onemocnění střev a žaludku a potíže s močovými cestami.

     

     

  • 6.

    Osudové číslo 6

    ...

    Šestky jsou harmonické, domácké a přátelské. Vyrovnané, mateřské a mírné. Možná jsou ale také až moc konzervativní, někdy jsou pomlouvačné a svéhlavé. I proto jsou citlivější na krku, mají problematické hrtan a ramena, ledviny a močové cesty. Šestky také trápí štítná žláza, záněty mandlí, obezita a poruchy látkové výměny. Pozor na žlučníkové koliky a vysoký krevní tlak.

     

  • 7.

    Osudové číslo 7

    ...

    Sedmičky jsou důstojné a umějí se ovládat. Mají sklony k mystice. Někdy jsou až moc vážné se sklonem k pochmurnosti a pesimismu. Dokážou být sarkastické. Měly by si dávat pozor na nervy, krev, nohy a kotníky. Hrozí jim také neurózy, neurotické potíže všeho druhu, anémie, edémy a křečové žíly. Sedmičky mívají taky častěji vrostlé nehty, ploché nohy či vbočené palce.

     

     

     

    Tip na video: Jaký bude rok ve znamení Buvola?

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský rok ve znamení kovového buvola: Nastaví nová pravidla a dodá energii • Martin Mol

  • 8.

    Osudové číslo 8

    ...

    Osmičky jsou odolné, praktické a silné. Jsou pracovité a houževnaté. Dokážou být ale taky tvrdé a sobecké, tyranské. Mají sklon k rebelantství a podivínství. Osmičky si musí dávat pozor na onemocnění kosterního systému, revma, dnu či nedostatek vápníku. Bývají často nachlazené, mívají různé alergie.

     

  • 9.

    Osudové číslo 9

    ...

    Devítky mají velké duchovní nadání, jsou srdečné a romantické, vášnivé i šarmantní. Rády pomáhají druhým a mají silnou vůli. Někdy jsou ale až moc impulzivní, netolerantní a ješitné. Pokud jde o nemoci, ohroženy jsou hlava, obličej, čelisti, zuby a orgány podbřišku. Hrozí jim migrény, chronická rýma, potíže s pohlavními orgány. Pozor na různá poranění.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz