Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kdo ze zvěrokruhu je plachý a musí se na něj pomalu? S těmito čtyřmi opatrně

/
  • (iStock)
    7. května 2021 ● 06:00

    Existuje mnoho faktorů, které mohou přispět k plachosti, ale jedním z nejsilnějších je sluneční znamení, které určuje osobnost člověka. Znamení ohně a vzduchu mají tendenci být více sociální a otevřená, zemská či vodní znamení jsou spíše plachá a introspektivní. Která čtyři znamení jsou nejvíce plachá a je nutné s nimi jednat opatrně?

    Zemská znamení (Býk, Panna a Kozoroh) jsou rezervovaná a pragmatická, takže nejraději s klidem pozorují svět kolem sebe. Vodní znamení (Rak, Štír a Ryby) jsou emotivní a intuitivní, takže se obvykle více zaměřují na to, aby se naladili na vibrace ostatních lidí než na okamžité sdílení svých pocitů.

     

  • 1.

    Rak (21. června - 22. července)

    Raci jsou jedním z nejempatičtějších znamení zvěrokruhu, takže se budou snažit, aby se ostatní lidé cítili pohodlně a měli pocit, že je o ně postaráno. Bohužel tito lidé upřednostňují spíše potřeby druhých, než aby otevírali své vlastní emoce, což často může způsobit, že jsou plaší a stydliví. Raci jsou reprezentováni symbolem kraba, zvířete, které má tvrdý zevnějšek, aby chránilo své citlivé vnitřní srdce. Znamená to tedy, že obvykle potřebují dostatek času, než se budou cítit bezpečně, aby mohli vystoupit ze své ulity a ukázat lidem svoje pravé barvy.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o práci a financích: Komu se povede zbohatnout a kdo narazí na dno? • Martin Mol

  • 2.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štíři často působí tajemně a možná i zastrašujícím dojmem. A i když nikdy o jejich přítomnosti nemůžete pochybovat, mají sklon být spíše tiší a plaší. Štíři jsou zastoupeni symbolem škorpióna, který má v sobě jed, což zvyšuje jejich emoční energii. Ale stejně jako Raci i Štíři mají tvrdou slupku, která chrání všechny jejich hluboké pocity uvnitř. Štíři jsou velmi citliví, proto si dávají na čas, aby začali druhým důvěřovat. Teprve pak se otevřou.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou? • Martin Mol

  • 3.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Kozorozi jsou známí tím, že jsou zdrženlivější a vážnější než většina ostatních, což z nich může dělat plaché osoby. Ale není to úplně tak, že by se Kozorozi báli promluvit nebo sdílet své myšlenky – spíše jen nepociťují touhu něco říkat, o čem si myslí, že to není potřeba sdělovat. Tato pracovitá zemská znamení jsou velmi pragmatická, proto co nejvíce energie soustřeďují na udržování dlouhodobých spojení s těmi, kteří již jejich přátelé jsou. V případě těch ostatních nejsou tím prvním, kdo by toužil zahajovat rozhovor.

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o zdraví v roce 2021: Ryby pozor na psychiku a Raci na zdravou stravu • Martin Mol

  • 4.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Ryby jsou jemná vodní znamení, která jsou velmi silně v kontaktu s vlastními vnitřními pocity. Často dávají přednost poznávání lidí tím, že jen sedí a nechávají pracovat svou intuici, než aby s někým dlouze diskutovaly. Proto ostatním lidem připadají Ryby plaché, i kvůli tomu, že své myšlenky a pocity prezentují spíše ezoterickými či symbolickými způsoby. Například prostřednictvím hudby, poezie, umění.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz