Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Den, kdy jste se narodili, prozradí, v čem budete v životě úspěšní!

/
  • (iStock)
    4. května 2021 ● 06:00

    O vaší kariéře a pracovních úspěších rozhoduje spousta faktorů, mimo jiné také den, v němž jste přišli na svět. Numerologie je velmi silný pomocník, protože vám pomůže rozluštit každou oblast života – i to, jakým profesním směrem byste se měli ubírat.

    Zkuste se inspirovat podle data svého narození. Den, ve kterém jste se narodili, je neměnný a má přednost před jakýmkoli dalším číslem, například před číslem jména a podobně. K čemu jste tedy osudem předurčeni? Čísla od 1 do 9 mají svou vlastní sadu charakteristik, které mohou ovlivnit osobnost jednotlivce, říká numerologie. Tato čísla vás mohou nasměrovat při výběru povolání, určí směr, kterým byste se měli ubírat a který nejlépe vyhovuje vašim schopnostem. Tím se také zvyšují vaše šance na kariérní úspěchy.

  • 1.

    Narodili jste se: 1., 10., 19., 28. dne v měsíci

    ...

    Vládnoucí planetou pro osoby s číslem 1 je Slunce. Jsou to tvůrčí a originální lidé, kteří se umí prosadit. Proto jsou rození vůdci. Rádi podstupují riziko, díky čemuž vynikají především v podnikání, zejména v obchodní sféře. Z těchto lidí jsou také skvělí technici, vynálezci, knihkupci, reportéři, vědci.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Kartářka Helen Stanku: Rituály, které vás ochrání před energetickými upíry • Adam Balažovič/BPŽ

     

  • 2.

    Narodili jste se: 2., 11., 20., 29. dne v měsíci

    ...

    Vládnoucí planetou pro jedince čísla 2 je Měsíc. Jsou to velmi kreativní lidé, kteří mají bujnou fantazii a umělecké vlohy. Jsou tak trochu romantici a idealisté, méně fyzicky odolní než jedničky a chybí jim často vytrvalost. Jsou z nich dobří diplomaté a nejvhodnější profesi najdou v umělecké branži jako herci či módní návrháři. Překvapivě úspěšní ale můžou být i jako inženýři, bankovní úředníci, lékárníci, lékaři či detektivové.

     

     

  • 3.

    Narodili jste se: 3., 12., 21., 30. dne v měsíci

    ...

    Vládnoucí planetou pro jedince číslo 3 je Jupiter. Jsou to lidé velmi silné a ctižádostivé povahy a jde jim to velmi dobře s čísly. I proto jsou mimořádně úspěšní v bankovnictví a financích. Maloobchod je další obor, který stojí za to, aby si vybrali. Jsou z nich taky dobří právníci, úředníci, hostinští, učitelé, politici či hudebníci.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o práci a financích: Komu se povede zbohatnout a kdo narazí na dno? • Martin Mol

     

  • 4.

    Narodili jste se: 4., 13., 22., 31. dne v měsíci

    ...

    Lidé narození s číslem 4 jsou považováni za nekonvenční a jedinečné. Jsou taky dost umínění a jejich názory se často liší od těch ostatních. Podstupují rádi rizika, ale často se dostávají do problémů kvůli špatným rozhodnutím. Jsou to také rození revolucionáři. Bývají z nich dobří politici, pracovníci společenských věd, filozofové, chirurgové, vojáci, kuchaři, herci či fotografové.

     

     

  • 5.

    Narodili jste se: 5., 14., 23. dne v měsíci

    ...

    Pokud k vám patří číslo 5, pak jste obdařeni dobrými komunikačními schopnostmi a skvělým rozhodováním. Jste všestranně nadaní a inteligentní a skvěle vám to půjde na akciových trzích, ale také v hazardních hrách. Máte moc přesvědčovat ostatní. Rutina a bezpečí v práci vás nudí, protože potřebujete neustále vyhledávat rizika, což vás udržuje v napětí. Vyhovující jsou pro vás oblasti technologie, sportu, marketingu či prodeje, ale budou z vás dobří i kněží, soudci, vědci, učitelé či lékaři (kromě chirurgie).

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou? • Martin Mol

     

  • 6.

    Narodili jste se: 6., 15. nebo 24. dne v měsíci

    ...

    Těmto lidem vládne Venuše, a mají tedy charismatickou osobnost. Jsou příjemní a přitažliví, lidé s nimi rádi pobývají a vyhledávají jejich společnost. Jsou také velmi eroticky založení. Pro rodinu by se rozdali. Ideální práce pro ně je v hotelnictví nebo gastronomii, zábavním průmyslu, kde by mohli dosáhnout velkých cílů a úspěchů. Bývají z nich taky dobří herci, hudebníci, malíři, sochaři, krejčí, kadeřníci či architekti.

     

     

  • 7.

    Narodili jste se: 7., 16., nebo 25. dne v měsíci

    ...

    Lidé s číslem 7 si vedou velmi dobře v oblasti výzkumu. Mají jedinečné inovativní a kreativní schopnosti, díky nimž vynikají. Jejich nápady jsou připravené k okamžitému použití, což jim přináší mnoho úspěchů. Mají rádi změny, cestování a objevy. Nejlépe se jim daří v oblasti výzkumu, ale taky v umění. Jsou z nich dobří pedagogové, soudci, státní úředníci, spisovatelé, novináři či zemědělci.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová o zdraví v roce 2021: Ryby pozor na psychiku a Raci na zdravou stravu • Martin Mol

     

  • 8.

    Narodili jste se: 8., 17., 26. den v měsíci

    ...

    Osmičkám vládne Saturn a tito lidé to v životě nemají lehké. Často se potýkají s překážkami až do 35 let. Dokážou sice tvrdému osudu uniknout, ale nikdy to nebudou mít v životě zadarmo. Na konci je obvykle čeká sláva a úcta. Jsou přímočaří a pracovití, ale někdy nekompromisní. Proto se jim daří v politice, kovodělném průmyslu, nemovitostech a financích. Nepříznivé konstelace mohou nastat, pokud se k osmičce přidá čtyřka, například ve jméně.

     

     

  • 9.

    Narodili jste se: 9., 18., 27. den v měsíci

    ...

    Pokud patříte k devítkám, vládne vám Mars a dařit se vám bude hlavně v oblasti sportu. Jste stateční a bojovní. Někdy ale zákeřní a výbušní. Schopnost prosadit se umožňuje těmto lidem, aby byli ve své práci úspěšní. Dokážou navíc využít svůj šarm. Díky své odvaze jsou dobří nejen v oblasti sportu, ale taky v obraně, chemii, nemovitostech, vynikat budou i jako vynálezci, psychologové, kreslíři či antropologové.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenu se šťastným návratem domů podle Helen Stanku • Adam Balažovič/BPŽ

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz