Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tato znamení zvěrokruhu prožívají Vánoce bez stresu, v pohodě a bez hádek! Jste mezi nimi?

/
  • (iStock)
    21. prosince 2019 ● 06:00

    Za pár dnů jsou tady Vánoce. Někteří už doma mají ozdobené stromečky a napečené cukroví, jiní se předvánočního maratonu nehodlají účastnit. Někdo ctí ducha Vánoce intenzivně, někdo je bere jako něco, co prostě přichází každý rok ve stejnou dobu. Je vaše láska ke svátkům napsaná ve hvězdách?  

    Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu má svoje pozitivní i negativní vlastnosti, které hrají rozhodující roli v tom, jak je vánoční svátky ovlivňují. Podle astrologie se některá znamení mohou s vánočním ruchem a stresem vypořádat lépe než ostatní. Těchto 7 znamení zvěrokruhu mají ducha Vánoc v krvi!

  • 1.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Prázdninová sezóna je tím pravým časem pro odpočinek všech Býků. Každý rok, když přijde vánoční čas, se Býci vracejí do dětských let a užívají si spoustu legrace třeba při stavění sněhuláka, výrobě andělů, zápasech se sněhovými koulemi nebo nošením ohavných vánočních svetrů se soby. Ačkoli mnoho lidí si myslí, že svátky mohou být obzvláště stresující, tvrdě pracující Býci si naopak myslí, že vánoční sezóna je jediná doba v roce, kdy mohou zpomalit, relaxovat a jíst vše, na co mají chuť, zatímco všichni kolem nich spěchají a jsou ve stresu.

     

  • 2.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Rak je znamení, které miluje domov a rodinu. To taky znamená, že lidé narození v tomto znamení obvykle zbožňují svátky a nevidí žádný důvod čekat do poslední chvíle, aby všechno zvládli. Raci se rádi starají o ty, které milují, takže většinu vánoční dárků mají nakoupené do konce listopadu. Jsou mimořádně kreativní a užívají si zdobení svátků, takže pravděpodobně budou taky prvními mezi svými přáteli, kteří budou mít ozdobený vánoční stromeček. Raci tráví svátky nejraději se svými blízkými a Vánoce jsou pro opravdu nejšťastnější období roku.

     

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou srdeční, velkorysí a nadšení, pokud jde o Vánoce. Ti, kteří se narodili ve znamení Lva, milují děti, takže i když nemají svoje vlastní, vždycky si najdou nějakého synovce nebo neteř, aby je „zkazili“ hromadou dárků. Jsou v tomto směru velmi velkorysí a dokážou utratit doslova jmění za luxusní dárky pro své blízké. Vánoce pro ně totiž znamenají především úsměv na tvářích ostatních lidí. Lvi snadno ukazují lásku a náklonnost, ale stejně tak potřebují tuto štědrost a náklonnost vidět ve formě obdivu. Jsou velmi kreativní a milují vaření, takže pravděpodobně vám připraví ty nejlepší jedlé vánoční dárky a budou doufat, že upoutají pozornost.

  • 4.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panna je znamení zvěrokruhu, které miluje čistotu, hygienu a perfektní pořádek. To znamená, že během prázdninové sezóny se Panny okamžitě nakopnou k vyšším výkonům, aby se ujistily, že dekorace v jejich domě jsou naprosto dokonalé. Panny milují zdobení svých domovů sněhuláky, perníky, ozdobičkami, svátečními svíčkami a vánočními světly, které dávají na odiv jejich svátečního ducha. I když jsou to perfekcionisté, kteří se nezastaví, dokud si nebudou jisti, že je vše úžasné a dokonalé, zároveň taky milují sváteční pohodu na gauči a relaxaci při sledování vánočních filmů se svými blízkými.

  • 5.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy jsou znamením harmonie, rovnováhy a krásy. Lidé narození v tomto znamení zbožňují krásu ve všech podobách a užívají si všech drobných radostí ze života. Váhy jsou také beznadějní romantici, kteří si myslí, že Vánoce jsou nejromantičtějším obdobím roku. Během svátků budou sledovat klasické vánoční filmy, poslouchat vánoční melodie, zpívat koledy (a nutit k tomu svoje děti), zdobit své domovy a líbat se pod jmelím. Vzhledem k tomu, že Váhy jsou také velmi nerozhodné, dost dlouho přemýšlejí o tom, jaký dárek, komu koupit, co si obléct ke štědrovečernímu stolu nebo co si vzít na vánoční večírek. Pokud tedy máte vedle sebe někoho ve znamení Vah, pomozte jim s rozhodováním.

  • 6.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnář je další znamení zvěrokruhu, které miluje vánoční období a taky silvestrovské oslavy. Tito nepředvídatelní lidé už pravděpodobně mají dávno napsané své novoroční předsevzetí, protože se vždy dívají do budoucnosti. Vodnáři také velmi rádi nakupují dárky, ale také rádi vytvářejí vlastnoručně vyrobené dárky pro své blízké. Při jejich otvírání jsou doslova nadšení a se zájmem sledují rozbalování dárků. Vodnáři, známí jako rebelové a humanisté zvěrokruhu, s největší pravděpodobností slaví Vánoce i jiným způsobem než v rodině, například někde v charitě, nebo chodí do nemocnic jako Dobří andělé.

  • 7.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby zbožňují vánoční období, protože se dostanou ke všem svým tradičním oblíbeným svátkům. To znamená, že budou sledovat skoro všechny filmy, které si naplánovaly, péct cukroví ve tvaru sněhových vloček a ozdob, popíjet horké kakao a balit pečlivě dárky pro rodinu a přátele. Ryby jsou vždy nadšené svátky a jsou schopny strávit spoustu času vybíráním dárků a klidně investovat velké částky, jen aby udělaly druhým radost. Vánoce jsou tím nejlepším obdobím pro to, aby si zasněné Ryby vytvořily vlastní svět zázraků a divů.

    Co vás čeká v novém roce? To se dozvíte ve Velkém horoskopu na rok 2020 podle astroložky Martiny Boháčové:

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz