Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na únor: Berany čeká studená sprcha, Ryby zažijí romantiku

/
  • ...
    ... (shutterstock.com)
    31. ledna 2020 ● 06:00

    Přečtěte si předpověď na chladný únor. Pro každé znamení zvěrokruhu jsou nachystaná nová překvapení a to, jak na poli lásky a zdraví, tak i v práci nebo rodině. Čekají vás překážky, výzvy i ideální příležitosti.

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Budou v únoru létat zrozenci Berana ve výškách, nebo je naopak vesmírná konstelace stáhne k zemi? Mars je až do poloviny měsíce ve výtečném postavení. Očekávejte úspěch na profesním poli. Zatímco kariéra stoupá, s milostným životem to půjde z kopce. Zejména čerstvě zamilovaní dostanou studenou sprchu. Od 15. února se snažte vyhýbat konfliktům s nadřízeným. Poslední dekáda je v tomto směru nejnebezpečnější. Raději si vytvořte finanční rezervu, abyste se vyhnuli komplikacím ekonomického rázu.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Klíčovým tématem tohoto měsíce jsou v případě Býků mezilidské vztahy. Do poloviny února můžete udělat skvělý dojem na potenciální klienty, nadřízené a také na budoucího partnera. Marsův trigon slibuje zodpovědného a pracovitého člověka, na něhož se můžete spolehnout. Nápomocné jsou originální nápady, jimiž si otevřete cestu k lepší budoucnosti. Spolupracovníci vám vyklidí cestu. Chápou, že se s vámi nemohou měřit. Pokud jste se nedočkali vánočních odměn, zaradujete se nad výplatní páskou teď.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Atmosféra v milostném životě je pro zadané a singles velice odlišná. Zatímco ve vztahu vládne dusno a konflikty jsou na každodenním pořádku, Blíženci bez partnera si mnou ruce. Okolo 7. února zavětří možnost navázat perspektivní známost. V zaměstnání si pohráváte s myšlenkou na změnu. Stávající profese je z mnoha ohledů stresující, proto se rozhlížíte po klidnějším a lépe placeném místě. Než uděláte první krok, uvědomte si, jaký dopad to bude mít na všechny ostatní oblasti života. Nespěchejte.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Valentýnský měsíc vyhlížejí Raci s velkou nadějí v srdci. Zadaní doufají, že se mezi ně vrátí ztracená zamilovanost, singles si zase pomýšlí na osudovou známost. Zkraje února to vypadá velmi slibně, bohužel 7. Venuše převléká kabát. Do cesty vám vstupují zvláštní existence, s nimiž si neumíte představit jediné rande, natož společnou budoucnost. Báječný čas naopak nastává v zaměstnání. Přicházíte s jedinečnými nápady, které dostanou i samotné nadřízené. Od 16. zohledněte vyšší riziko úrazů.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Únor je synonymem prosperity. Můžete si přijít na velice slušné prostředky, ať už prostřednictvím zaměstnání, nebo výhrou v loterii či tombole. U nezadaných Lvů se navíc nedá říct, že by platilo staré známé rčení o štěstí ve hře a neštěstí v lásce. Ocitnete se v hledáčku pohledné osůbky, se níž byste se určitě nenudili. Dlouhodobé vztahy to mají trochu komplikovanější. Partnerovy názory vás dokážou dloubnout do žeber. Říkejte si, že to tak nemyslí. Následnými hádkami škodíte hlavně sami sobě.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, únorová konstelace zabrnká na trpělivost v pracovní sféře. Stačí jeden kolega, který je na opačné straně názorového spektra, a hned je o zábavu postaráno. Druhá polovina měsíce je naštěstí o poznání klidnější. Marsova energie se pozitivně odrazí na mezilidských vztazích, nezadaným slibuje nové známosti. S penězi raději moc nehazardujte. Výjimku tvoří období kolem 19. února, kdy cítíte jasnou příležitost, jak se dostat k tučnějšímu obnosu. Hodit se vám bude sebejistota v komunikaci.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Marsův sextil dolévá Váhám obrovskou odvahu. Konečně o sobě přestanete pochybovat a vydáte se na cestu, o níž jste dlouho snili. Především pracovní plány mají velkou šanci na úspěch. Do 15. února rozjíždějte vlastní podnikání, zapisujte se do dalšího studia, nebo se přihlaste na zahraniční misi. Další část měsíce přinese razantní propad. Neberte si sousto, které vás může zadusit. Syndrom vyhoření není jenom science fiction, ale nebezpečná realita. Ve vztahu profitujete z racionálního myšlení.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozornost Štírů se ve druhém měsíci roku stáčí k osobnímu i profesnímu růstu. Merkurova energie napomáhá při studiu, ale není vyloučen ani rozjezd vlastního podniku! Nové vědomosti a zkušenosti si osvojujete s naprostou lehkostí. Také ve sféře vztahů se blýská na lepší časy. Poznáte osůbku, která se stane vaší spřízněnou duší. Zpočátku to může být vřelé přátelství, ale rychle to přeroste v hlubší vztah. V rodinném kruhu se objevují spory s jedním členem rodiny. Jeho kritiku si odmítáte připustit.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vesmírní velikáni fandí milostnému životu. Nezadaní Střelci potkají hned několik sympatických protějšků, se kterými si můžete vychutnat žhavý románek na jednu noc i perspektivní vztah. Do 15. února to jsou hotové žně, potom se dostáváte do styku s lidmi, kteří už nemusí být podle vašeho gusta. Na pracovišti musíte vybalancovat zdravou sebedůvěru s tím, co je schopný strávit nadřízený. Dejte si pozor na ústa a nedrážděte hada bosou nohou. Menší konflikty se mohou objevit také mezi příbuzenstvem.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku února se radujete z doprovodu samotné kněžky lásky. Ta vám umožní poznat sympatické a přátelské stvoření. Známost je velmi křehká a spíš než v lásku vykrystalizuje v přátelství. Emoční kolotoče se dotknou i rodinného života. Máte obavu, abyste neztratili autoritu, proto se chováte direktivně. Skutečně chcete vstupovat do života blízkých lidí až takto přehnaně? Báječně se oproti tomu daří Kozorohům v kariéře. Jestliže jste nezakotvili v ideálním zaměstnání, teď se naskytne teplé místečko.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, očekáváte únorový scénář s rozechvěním? Máte proč! Čeká vás fantastický měsíc, kdy s vámi ruku v ruce kráčí Afrodité. Ta přináší bouřlivé okamžiky do rutinních vztahů a nezadaným slibuje spřízněnou dušičku. Dotyčného člověka už dlouho znáte, avšak by vás nenapadlo, že byste někdy mohli být víc než známí či přátelé. Také na pracovišti excelujete. Ať za vámi šéf přijde s jakýmkoliv úkolem, zvládnete ho levou zadní. V soukromí nastává ideální doba na návštěvy a podnikání společných aktivit.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Únorový start je pro Ryby náročný. Máte blízko k romantice, ale u opačného pohlaví se setkáváte s opakem. V polovině se hvězdné klima zlomí a zjistíte, že všichni protějškové nejsou stejní. Jedna osůbka vás lapí na galantní přístup i milý úsměv. V zaměstnání si udržte pozitivní mysl stůj co stůj. Musíte se poprat se stresujícími okamžiky, jimž se nesmíte poddat. Jak je známo, s úsměvem jde vše líp. Merkur a Jupiterův sextil jsou dostatečnými pomocníky a slibují docenění ze strany nadřízených.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz