Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kariéra a peníze v roce Krysy. Komu se bude dařit a kdo zbohatne? Prozradí to mistr feng-šuej Jiří Černák

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    25. ledna 2020 ● 06:00

    Právě dnes začíná nový čínský rok a bude ve znamení kovové Krysy. Bude to rok velmi důležitý, protože půjde také o začátek nového dvanáctiletí. Proto budeme muset přemýšlet o našem nastavení a budoucnosti a dobře si promýšlet každý krok, abychom byli úspěšní. Komu se letos povede v oblasti práce a kdo zbohatne? Co prozradí učitel a poradce Feng Ren Shui Jiří Černák?

    Kovovou Krysu charakterizuje aktivní energie, které nás budou nutit, abychom se probudili a více vymýšleli, co chceme ve svém životě změnit nebo přenastavit, abychom dosáhli vysněných cílů. Jak na tom tedy budeme v oblasti kariéry a peněz?

  • 1.

    Ideální doba pro vytváření bohatství

    Autor: iStock

     

    Tento rok budou velice příznivé energie pro kariéru a peníze, protože mu vládne kovová krysa, což je spojení spojení kovy a vody. A enerige vody a kovu jsou příznivé pro vytváření bohatství, vydělávání peněz, budování kariéry a postupu vpřed. Pokud se chystáte naplnit svoje cíle v oblasti kariéry a práce, tak toho využijte, protože vás tento rok posune hodně dopředu.

     

  • 2.

    Hledejte informace a příležitosti

    Autor: iStock

     

    Roku 2020 vládne krysa, která je rychlá, tedy i vy buďte rychlí v kariérním postupu, hledetje nejrychlejší cesty k postupu vpřed, využívejte informace v podnikání. Kdo bude mít lepší informace, bude mít větší šanci uspět a pořážet konkurenty. Nespěte, buďte ve střehu a dívejte se kolem sebe, přesně jako krysa. Hledejte příležitosti a hned je využijte.

  • 3.

    Bez plánu peníze nezískáte

    Autor: iStock

     

    Energie kovu je spojená s penězi, ale abyste je vydělali, potřebujete plán, a to velmi detailní. Jedině tak vyděláte penize a dostanete se dál. Peníze nemají rády chaos a rok 2020 by neměl být chaotický. Jestli tedy chcete vydělat peníze, nesmíte jednat zbrkle a je třeba držet se pravidel. Pak se vám bude dařit a celkem jednoduše peníze vyděláte. 

     

  • 4.

    Pozor na zbytečné utrácení

    Autor: iStock

     

    Kov znamená pro peníze ochranu, takže si zkontrolujte ty, které už máte a zaměřte se na to, jak je dobře ochránit, abyste o ně nepřišli. Na co si dát pozor? Bude platit pravidlo lehce nabyl, lehce pozbyl. Lehce peníze sice vyděláte, ale budete mít tendenci je utratit. Pokud chcete vytvářet hmotné rezervy, musíte si část uložit stranou, jinak na konci roku zjistíte, že nic nemáte.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz