Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak poznat, že je vám partner nevěrný? Panny ochladnou, Štíři vás začnou urážet

/
  • Jak poznat, že je vám nevěrný? Tohle ho prozradí podle jeho znamení!
    Jak poznat, že je vám nevěrný? Tohle ho prozradí podle jeho znamení! (iStock)
    18. ledna 2020 ● 06:00

    Máte pocit, že váš partner něco tají nebo k vám není zcela upřímný? Má-li pokerovou tvář, za kterou dokáže skrýt cokoli, nemusíte ještě rezignovat. Každé sluneční znamení se projevuje určitými znaky, které vám prozradí, jestli váš partner lže nebo vám něco zatajuje.

     

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Beran reaguje až moc agresivně v případě, že ho obviníte nebo když je skutečně vinen. Takže, pokud je váš partner opravdu naštvaný, místo toho, aby se zasmál a chytnul vás za ruku, má pravděpodobně důvod, být naštvaný, protože skutečně něco provedl.

     

     

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Když podvádí nebo něco tají Býci, začnou se chovat nejistě a začnou víc projevovat žárlivost, která už není roztomilá. To je příznak toho, že váš partner Býk něco skrývá.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Nekoukej se mi přes rameno! Jakmile tohle začne Blíženec říkat, je to podezřelé. Blíženci totiž svoje informace většinou před svým partnerem neschovávají. Skrývají je jen tehdy, když mají důvod něco skrývat.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com

     

    Raci jsou rodinné typy, kteří rádi tráví spoustu času se svým partnerem. Když se ale najednou začne společným chvilkám vyhýbat a začne být tak trochu vzdálený, je tu něco, co vám nechce říct.

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Lev, který něco skrývá, se začne chovat ještě víc pánovitě a začne používat argumenty, aby odvrátil pozornost od své nerozvážnosti nebo toho, co dělá za vašimi zády. Raději jde do souboje, aby zakryl svoje tajemství.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Nezajímá mě, co chceš. To je jasný důkaz toho, že muž ve znamení Panny má něco, co nechce, abyste zjistila. Panny jsou obvykle velmi citlivé a laskavé, takže ve chvíli, kdy se k vám začnou chovat chladněji a z hlasu a konverzace odstraní emoce, je zle.

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com

     

    Proč mi nevěříš? Pokud vám položil váš partner několikrát tuhle otázku, je zřejmě důvod mu skutečně nevěřit. Váhy umí velmi dobře lhát, když cítí, že by něco mohlo prasknout. Váhy pak začnou emocionálně manipulovat, aby vinu přehodil na vás.

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

     

    Pokud něco skrývají muži Štíři, pak to dávají dost ošklivě najevo. Nerozpakují se vyslovovat kruté komentáře na vaši inteligenci či vzhled a můžete se vsadit, že právě tím se snaží rozptýlit vaše pochybnosti o jeho zbabělých skutcích.

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com

     

    Muži Střelci se obvykle prozradí sami, respektive je prozradí jejich stopy. Pokud Střelec podvádí, můžete najít po kapsách telefonní čísla nebo na oblečení stopy jiné ženy.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Ty mi máš co říkat. Když je Kozoroh nevěrný nebo vám lže, začne hrát hru na viníka a pokusí se přistihnout při lži vás. Jakmile se lež ještě neprovalila úplně, pak se k vám začne chovat méně důvěřivě i on sám.

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com

     

     

    Lživý Vodnář může působit velmi přesvědčivě, protože když lže, tváří se klidně a chladně jako okurka, i když se vám dívá do očí. Abyste ho přistihla při lži, musí dojít k citovému ochlazení, to je signál, že je něco špatně.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com

     

     

     

    Muže ve znamení Ryb obvykle hryže špatné svědomí, když lže. Jakmile vám z ničeho nic začne kupovat drahé dárky nebo dělat domácí práce navíc, může to být proto, že se cítí provinile.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz