Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ženy podle horoskopu: Lvice vyžadují pozornost, Štírky milují vzrušení

/
  • (Profimedia)
    5. dubna 2017 ● 06:00

    Jak může sluneční znamení, ve kterém jste se narodila, ovlivnit ženskou stránku vaší osobnosti? A jaké jsou vaše nejsilnější a nejslabší vlastnosti? Horoskop vám napoví!

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Ženy ve znamení Berana jsou zvědavé a energické. Jakmile s nimi začnete žít, velmi brzo zjistíte, že během jednoho týdne o vás budou vědět skoro všechno, a to včetně vašeho hesla do počítače, financí na vašem účtu či to, jak spíte. Rychle ztratí zájem, a když nebudete zajímavý jako James Bond, začnete je velmi brzo nudit. Ano, ženy Beranice musíte udržovat v napětí a akci.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Žena-Býk je elegantní a jemná jako letní vánek. Je spolehlivá, má rád stabilitu a vždy má nad sebou kontrolu. Když byste po ní náhodou chtěli někdy „šlapat“, stane se z ní zuřivý býk. Berte to jako varování, jinak hrozí zločin z vášně.

     

    Jak vnímá ženy komik Dan Ferenc? A co na nich nemá rád? Tohle!

    Video
    Video se připravuje ...
    Komici v ženském světě: Dan Ferenc nesnáší vlasy v umyvadle. • Adam Balažovič/BPŽ

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Jestli randíte nebo se chystáte chodit s ženou v tomto znamení, musíte si uvědomit, že chodíte nejméně se dvěma ženami současně. Jak to udělat, abyste s ní byli spokojení? Prostě ji berte takovou, jaká je, protože žena Blíženkyně je chytrá, skvělá vypravěčka a někdy trochu rozmarná. Konečně mít „švédskou trojku“, aniž byste museli hledat někoho dalšího, je celkem fajn, ne?

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Ženy ve znamení Raka jsou prý nejvíce fascinující ženy na planetě. Je rodinně založená, miluje přátelské dýchánky a jistotu. Bohužel, velmi často lpí na minulosti. Moc dobře si všechno pamatuje, hlavně křivdy a podvody. Na to si dejte pozor. Ovšem když s ní budete žít, bude vám ráda vyvařovat a nemusíte se obávat, že by moc utrácela, je totiž šetřivá.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Nevadí vám být tak trochu v pozadí, nebo dokonce v zákulisí? Dokázali byste prodávat dámské boty? Pokud ano, jste ideální partner pro tuhle královnu dramat. Hezká tvář a její mistrovské umění v kuchyni by vás ale nemělo zmást, žena Lvice vyžaduje pozornost, a to je taky jediný způsob, jak si ji udržet. Pozor, je marnivá, ráda utrácí a nesnáší nudu. Chcete ji? Pak rozbalte červený koberec, který posypete drahokamy, pak ji budete mít jistou.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Panna je ideální partnerka snů pro všechny mamánky a masochisty. Je totiž velmi kritická a usiluje o dokonalost v každém aspektu svého života. Je zběhlá v poukazování na vaše nedostatky, a to včetně toho, že vám vytkne nemoderní oblečení. Toužíte-li po smyslné ženě s mimořádně ostrými lokty, bude pro vás Panna vysněná dračice. Ale pamatujte na to, že jakmile si vás Panna srovná do latě, bude chtít závazek.

     

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Jste-li tak trochu zlý chlapec, který se rozhodl hledat tu pravou ženu, která má šanci vás trošku usměrnit, hledejte mezi Vahami. Jsou  totiž elegantní, mají vkus a dokonalý smysl pro harmonii, kterou vám můžou poskytnout. Prahnou po obdivu, ale nesmí být moc okázalý. Její vada? Flirtuje pokaždé, když říká „ahoj“.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Žena ve znamení Štíra nesnáší drby a nejraději říká věci přímo do obličeje. Bývají to ženy, na které se nezapomíná, protože jsou smyslné, ale taky extrémně citlivé, které tíhnou k extrémům. Mívají dobře vyvinutý šestý smysl, takže ji ničím neošálíte. Většinu toho, co dělá, dělá intenzivně, a to někdy může vadit. Dost často budete mít pocit, že do ní nelze proniknout. Ovšem jakmile se k ní dostanete, žádnou jinou už chtít nebudete.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Hledáte vzrušení? Dobrodružství? Nestálost? Žena-Střelec je právě taková. Umí „ublížit“ mnoha způsoby, miluje vítr v zádech, a ještě než řeknete švec, budete se ptát: „Neviděl jste někdo moji přítelkyni?“ Ano, Střelkyně jsou doslova Casanovou v sukních, smyslem života je bavit se. Ráda koketuje a svádí, takže vážné vztahy bývají problém. Určitě ale oceníte její spontánnost. Čas od času ale mrkněte na její Facebook, zda náhodou neflirtuje s někým jiným.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Na první pohled se zdá, že ženy ve znamení Kozoroha, jsou klidné a rezervované, ale když je pozvete na večeři, jejich srdce doslova zjihne a otevře se. Ženy v tomto znamení jsou dost citlivé a spořádané, takže když budou s vámi, budou chtít veškerý čas věnovat vám. Jsou spořádané, organizované a milují řád, což se může jevit jako chyba, protože kvůli tomu bývají někdy arogantní a osamělé. Když jim ublížíte, věřte, že vám to nikdy nezapomenou. Křivdy totiž berou velmi osobně.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Pokud hledáte ženu, která se nebojí jít tam, kam by ostatní nevkročili, pak ve Vodnářce ji najdete. Bláznivé Vodnářky vám budou vyhovovat i proto, že jsou umělecky založené a divoké. Nesnášejí pravidla a vězení, dokážou být hodně paličaté, když není po jejich. Neumí lhát, takže si buďte jistí, že to, co vám řeknou, je pravda. Milují svobodu, takže pokud s nimi chcete vyjít, nesmíte je svazovat, jinak utečou.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Žena-Ryba je osvícená, silně ženská, smyslná, nadměrně vnímavá, ale taky pěkně nebezpečná. Z jedné části je jemná milenka, z druhé šílený génius, který má pověst hodnou Čachtické paní, která své partnery vysaje doslova do morku kostí. Nejeden muž, který skončil na mizině, měl za ženu právě Rybu. Ovšem abychom jí nekřivdili, je taky soucitná a ráda pomáhá všem. Dost často se zamilovává do nepravých mužů a její negativní vlastností je i neschopnost vnímat realitu.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz