Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo ze zvěrokruhu rád a dobře flirtuje? Tahle znamení jsou nejlepší!

/
  • (iStock)
    13. ledna 2021 ● 06:00

    Pro některé lidi je flirtování stejně přirozené jako dýchání. Vědí, jak v sobě „zapnout“ šarm a poslat všude kolem jiskry, když potkají někoho, kdo je přitahuje. Zatímco někteří lidé jen těžko udrží oční kontakt s někým, kdo se jim líbí, některá znamení zvěrokruhu jsou mistry ve flirtování.

    Flirtování je nezávazná konverzace nebo vzájemná komunikace s milostným či erotickým podtextem. A někdy to může být hodně zábavné i divoce vzrušující. Jestli to je, či není nevěra, o tom se samozřejmě hodně diskutuje, pravdou je, že spousta lidí flirtuje podvědomě, aniž by nad tím přemýšleli. Kdo ze zvěrokruhu patří k nejlepším mistrům ve flirtování? Jsou to tihle!

  • 1.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Kdyby existovalo vysokoškolské studium flirtování, Štíři by získali magisterský titul v tomto oboru skoro zadarmo. Mohli by napsat celou diplomovou práci o tom, jak se má flirtovat. Vždy vědí, co říct, a mohou mluvit s kýmkoli, vždycky jim to jde a taky je pak těžké jim odolat. Přirozeně vědí, kolik ze sebe musí vydat energie, aby udrželi plameny přitažlivosti na věky. Štíři jsou na špici těch, kteří flirtují tak dobře, jako je pro ně přirozené dýchání. A nemusí se ani trochu snažit.

     

  • 2.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Beran má v tomto směru velké štěstí, protože obvykle najde toho, koho má rád. Je to i proto, že Berani moc dobře vědí, co chtějí, a nebojí se za tím jít a taky to dát najevo. Jsou to lidé, kteří když vstoupí do místnosti, hned kolem šíří atmosféru přitažlivosti a dokážou snadno oslovit toho, kdo je přitahuje. Berani muži bez váhání koupí neznámé ženě drink a ona ho přijme, Beranicím stačí se pousmát na dálku na neznámého muže, a ten k nim hned přijde, aby je oslovil. Berani prostě vždy vědí, co chtějí, a nebojí se za tím vším jít. Berani dokážou vytvářet sexuální napětí, aniž by se snažili. Jejich charisma je silné a doslova odzbrojující.

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    To by bylo, aby Lev nepatřil do téhle skupiny, která dokáže hravě a úspěšně flirtovat. Lvi milují flirtování a zbožňují pozornost, která s nimi, kamkoli jdou, přichází. Mají okouzlující osobnost a vědí, jak vše využít ve svůj prospěch. Každou osobu, která je zaujme, dokážou doslova oslnit svým šarmem. Lev zná všechny fígle flirtování a může vás přimět, abyste si mysleli, že slunce vychází a zapadá jen díky jemu. Pozor, můžou se rozzlobit, když jim to nebudete oplácet.

     

  • 4.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Inteligence, elegance, vynikající komunikační dovednosti a silná sexuální energie jsou jen některé z věcí, které toto znamení zvěrokruhu má na své flirtující frontě. Panny vědí, jak naplno využít především řeč těla. Mohou vám dát najevo, že jste pro ně přitažliví, aniž by použily spoustu slov. Panny jsou obvykle velmi silné, pokud jde o flirtovací scénáře, a mohou vás naprosto dokonale přesvědčit o tom, že jste to vy, kdo je vlastně „uhání“.

  • 5.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Lidé ve znamení Býka moc dobře vědí, jak flirtovat, a dělají to většinou tak, že si s vámi nejprve vybudují přátelský vztah. Býci nikdy nemají zájem „dostat se vám jen do kalhot“, chtějí vás poznat na mnohem hlubší úrovni. První věc, které si na nich všimnete, je to, že jsou to úžasné osobnosti, teprve pak to přeroste v přitažlivost. Býci vás přimějí se otevřít a vstoupit do jejich života. Rozesmějí vás, dokážou, abyste se cítili pohodlně, a už na ně nikdy nepřestanete myslet.

     

  • 6.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Slova jsou oblíbenou zbraní tohoto znamení, když flirtuje. Když pak slova smíchají s řečí těla a vtípky, mohou způsobit, že osoba, která se jim líbí, pro ně doslova ztratí hlavu. Blíženci jsou skvělé „zápalky“, které dokážou zažehnout jiskru téměř u každého a okouzlit i toho, kdo se na ně zpočátku dívá svrchu. Někdy se může zdát, že jejich flirtovací hra jim trochu přerůstá přes hlavu, ale vždy se můžete spolehnout na to, že budou originální.

  • 7.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorozi můžou být trošku plaší, ale to druzí vnímají spíše jako roztomilé a přitažlivé. I proto jsou to lidé, kteří jsou tichými odborníky na flirtování. Jsou zdvořilí a dokážou přijít se správnou odpovědí, aby vás dostali do kolen. Jejich styl flirtování nutí ostatní lidi, aby toužili nahlédnout za oponu a objevit, proč jsou tak „cool“.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz