Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Proč vám pořád nevycházejí vaše vztahy? Tohle jsou příčiny podle znamení

/
  • (iStock)
    23. července 2021 ● 06:00

    Přemýšleli jste někdy nad tím, proč každý váš vztah selhává a končí dřív, než začnete přemýšlet o něčem vážnějším? Pravděpodobně někde děláte chybu. Takový smolař přece jen nejste. Jistě, mít vztah je někdy těžké, a ještě těžší je udržet si ho. Zkuste se na vaše neúspěchy ale podívat z jiné stránky.

    Někteří lidé jsou ve vztazích neúspěšní kvůli osobnostním rysům, které jsou jim dané datem narození. Některá znamení zvěrokruhu mají jiný temperament a sílu vztah udržet. Respektujte svobodu toho druhého? Jak řešíte emocionálně náročné situace? Dokážete se pohádat a přiznat svou chybu, pokud ji máte? Zde jsou důvody, proč vaše vztahy stále selhávají.

  • 1.

    Beran

    Beran

    Berani jsou potulní válečníci, kteří nejsou nikdy klidní. Mají pocit, že nikdy nechybují a nedokážou velmi často přiznat, že chybu udělali. Podobně jako indiánské kmeny komančů, i Berani jsou silní a sebejistí. To může být ve vztahu ale na škodu. Berani se navíc rádi hádají a vstupují do konfliktu, protože milují boje. A to ve vztahu není nikdy zdravé.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býci v sobě mají spouštěče, kvůli kterým jsou iracionální a kdy se chovají jako pověstná červená látka pro býka kdesi v aréně. To je ostatně symbolizuje naprosto přesně. Pokud dojde k nějakému konfliktu, obvykle je to kvůli nějaké hlouposti z minulosti. Další „vadou“ je jejich přehnaný vztah k penězům. Praktický materialismus je v pořádku, ale ne takový, jaký praktikuje Býk. Musíte se naučit, že na všechno se nedá nalepit cenovka.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci si musí přiznat, že jsou někdy velmi komplikovaní. I když ve vztahu či životě zrovna nečelí dilematům, jdou jim naproti, aby je našli. To z nich pravděpodobně dělá jedny z nejhorších partnerů zvěrokruhu. Blíženci si lebedí v dilematech a konfliktech, které s sebou přinášejí. A když je při tom hledání napadne, že by mohl někde existovat někdo lepší než ten, koho momentálně máte, je jasné, co uděláte.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

     

    Raci musí mít kontrolu nad všemi svými vztahy. Stejně jako Býci jsou prakticky uzemnění, ale existují očekávání, která ve vztahu mají. A je jich mnohem víc než mívají ostatní lidé. Chcete-li vztah jako v beletrii, zřejmě budete zklamaní. Románové vztahy nejsou standardní.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Lvi věří, že vše, co říkají, je správné a absolutně bezchybné. Lvi mají tak trošku patent na rozum, což může jejich protějškům ve vztahu dost vadit. Někdy je potřebě udělat krok zpět, stáhnout se a netrvat si na svém. Neděláte dobře, když se nesnažíte o kompromis. Tendence dělat věci tak, jak chcete vy, bez vnějších zásahů, způsobuje ve finále to, že s vámi nikdo nechce být. Dejte druhým šanci, aby vás pochopili. Lidi nejsou stroje a vy nejste jediní na světě, kdo má názor.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Nemůžete být nikdy spokojené. Máte problém se vším a vždy se soustředíte na to, co je negativní, bez ohledu na to, jestli jsou ty věci důležité, nebo naopak úplně malicherné. Neustále se staráte o to, jak by mohlo vše být ještě lepší, a neoceníte to, co máte před očima. Vaše vztahy nekončí dobře proto, že kličkujete a jste na míle daleko od jakéhokoli druhu pozitivity.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Váhy, jste znamením harmonie. Máte měkké srdce, a ještě měkčí přístup k situacím, které zažíváte. Totéž očekáváte od ostatního světa. Jste tak trochu naivní a myslíte si, že všichni kolem vás budou také milí. Jenže tak to není. Máte tendenci brát každý žert vážně a pak přijde ledová sprcha. Váhy se nedokážou vypořádat ani se špetkou kritiky a myslí si, že se jim všichni snaží ublížit. Ne každý se vás snaží urazit nebo naštvat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    Štíři, důvodem, proč selhávají vaše vztahy, je to, že nedopřejete svým partnerům dost času na to, aby se k vám dostali blíž. Chcete vše okamžitě a ve chvíli, kdy si myslíte, že se se vztah vyvíjí trochu jinak, než jste očekávali, začnete utíkat. Musíte se naučit dát lidem příležitost ukázat, jací ve skutečnosti jsou, a přimět sami sebe, abyste viděli, proč jsou pro vás důležité a proč je potřebujete.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Mít nějaké standardy, pokud jde o hledání partnera, není špatná věc, často je to jednoduchý způsob, jak potkat lidi, které si zasloužíte. Ale pokud jsou vaše standardy příliš vysoké, prostě vám to nemůže vyjít. Kdo by chtěl být s někým, kdo mu bude neustále připomínat, že není dokonalý? Lidé, s nimiž chodíte a žijete, jsou lidé a nemůžou být dokonalí. A nemůžete od nich očekávat, že budou dělat přesně to, co chcete, aby dělali. Naučte se být trpěliví, všechno chce svůj čas.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorozi, vy se bojíte, že vám někdo ublíží a že budete mít zlomené srdce. To je důvod, proč kolem sebe budujete zdi tak vysoké a silné, že jsou téměř neproniknutelné. Neuvědomujete si, že to frustruje lidi, se kterými chodíte. Přitom oni se snaží být vaším partnerem, někým, kdo se vás snaží poznat a porozumět. Naučte se být milí a dávejte lidem šanci.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáři, vy děláte všechno jen napůl, zejména pokud jde o vztahy. Pokud chcete vybudovat skutečně kvalitní vztah, musíte se trošku víc snažit a investovat víc, než kolik investujete. Lidé mají očekávání a někdy je i musíme splnit, protože tak dáváme najevo, že je máme rádi a že nám na nich záleží. Zkuste to, možná vám konečně nějaký vztah vyjde.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Ryby, vy jste až moc přecitlivělé a emotivní. To může být ve vztahu někdy na škodu, zvláště když dáváte až příliš průchod svým citům a slzám. Nikdo nechce vedle sebe slzavé údolí. Naučte se také akceptovat emoce toho druhého a nemyslete jen na ty svoje.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz