Každý člověk na tomto světě je jedinečný. Nikdo neprožívá romantické prožitky naprosto stejně – a je to úplně přirozené. Následující test vám pomůže rozeznat, jaké jsou vaše soukromé sny o lásce a jak daleko (nebo naopak blízko) jsou vaší každodenní realitě. To vám pomůže zjistit, co ve vašem vztahu funguje a co nefunguje a co je potřeba řešit. Jediné, co musíte udělat, je podívat se na obrázek a říct, co vidíte jako první.

 

Autor: archiv

Jako první jste viděli… Květiny

Pokud vás na první pohled upoutaly květiny, pak vaším tajným snem je, aby z vašeho života nikdy nezmizela romantika. Ve skutečnosti ale romantika není nikdy konstantní. V některých dnech může být váš partner extrémně romantický, zatímco jindy máte pocit, že mu chybí i základní rytířství. Nemůžete vždy očekávat, že vám váš partner bude vyznávat lásku úplně stejně, jako to dělají vaše oblíbené herecké páry na televizní obrazovce. Je špatné považovat svůj vztah za negativní, pokud vás v něm partner neustále nezasypává dárky, čokoládami a květinami. Važte si každého okamžiku, a těch romantických obzvláště.

Jako první jste viděli… Motýly

Vidíte motýly jako první při pohledu na obrázek? Znamená to, že vaším tajným snem o lásce je věřit tomu, že láska zmůže vše. Silně a neúprosně věříte tomu, že láska překoná všechny překážky, které jí stojí v cestě, navzdory minulým neúspěchům v lásce či rozchodům. Být optimistou je vždy prospěšné, ale musíte žít v realitě. Vaše sny a plány ve vašem vztahu se nemusí nutně spojovat s osobou, kterou milujete. A to je případ mnoha manželských párů. I když vy a váš partner máte své způsoby života, nejdůležitější je, zda dokážete trávit čas i společně láskyplným způsobem.

Jako první jste viděli… Oblohu

Pokud jste viděli na obrázku jako první oblohu, vaším tajným snem o lásce je intimita (a nejen v ložnici) po celou dobu trvání vztahu. Bez ohledu na to, jak vášnivý je váš vztah, nemůžete očekávat, že budete se svým partnerem neustále eroticky naladění. Život jsou nejen růže, ale i trny, takže i vaše fyzická stránka lásky má a bude mít své vzlety i pády. O svém vztahu nemusíte pochybovat, pokud v něm není erotika každý den, protože je zcela normální, že občas zažijete ztrátu touhy nebo změnu intenzity.

Jako první jste viděli… Ženskou tvář

Viděli jste na obrázku jako první ženskou tvář? Pak je vaším tajným snem to, aby vás láska zcela naplnila. Je možné, že v současném vztahu se necítíte zcela úplní, ale nepřemýšlejte o jeho ukončení jen kvůli tomu. Stejně jako nemůžete tleskat jednou rukou, nemůžete posílit milostný život bez toho druhého. Vy a váš partner byste měli vynaložit stejné úsilí a čas, abyste posílili vzájemné pouto a vztah. Jedině pak můžete dosáhnout pocitu, že je vše tak, jak má být.

 

Video
Video se připravuje ...
Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub