Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Numeroložka Lenka Suchardová: Číslem roku je pětka

/
  • numeroložka Lenka Lippertová Suchardová
    numeroložka Lenka Lippertová Suchardová (archiv Blesku)
    11. ledna 2021 ● 12:00

    Pětka je vnímavá, skromná, otevřená pravdě, pokroku a změně. Je svobodomyslná, nestálá, netrpělivá, dobrodružná, energická, výkonná a odvážná s neuvěřitelnou sílou. Nesnáší jakákoliv omezení a nemá ráda, když jí někdo říká, co má dělat a jak to má dělat. V takovém duchu se ponese celý rok.

  • 1.

    Rok 2021 (2 0 2 1 = 5)

    Rok 2021 nám při sečtení dává číslo 5.  Převládá svobodná vůle, tudíž bude potřeba rozhodovat se sami za sebe a pracovat samostatně s velkou vytrvalostí. Závislost na někom či něčem připraví potíže. Je potřeba osvobodit se od všech pravidel, předpisů, myšlenek, situací, lidí, kterým jsme doposud podléhali, stále nás svazují a tím brání pozitivním změnám. Otevřete se novým myšlenkám, čtěte, studujte a realizujte se získáváním bohatých zkušeností, cestujte, poznávejte lidi odlišných kultur, myšlení, povolání i prostředí.

     

    Budeme často v pohybu, aniž bychom si to přáli. Čeká nás klikatá cesta, plná rozmanitostí a změn, kde se situace mění každou chvíli. Přináší množství zkušeností, setkání, dobrodružství. Přijměte tuto nestálost a hledejte stále něco nového, pak váš úspěch bude nenadálý.

     

    Rok 2021 přeje cestování. Je zde však nutnost opravdového soustředění na průběh vaší cesty, jelikož pětka se na silnicích projevuje velmi dravě a netolerantně.  Rovněž nepodceňujte údržbu vašeho vozidla, motorky, kola a jiných dopravních prostředků.

  • 2.

    Připravte se na změny

    V tomto roce se připravte na změny všeho druhu – uvnitř nás samotných, celkového života, práce, materiálního zabezpečení, domova, citů, společenských kontaktů, zdraví…   Tyto změny se nás mohou bolestivě dotknout, může se jednat o nemoc, ošetřování či ztrátu někoho nebo spoluúčast s lidmi v tíživé životní situaci. Avšak smyslem problémů je přimět nás uvědomit si svou vnitřní sílu, začít spoléhat spíše sami na sebe a problémy řešit trpělivostí a porozuměním (důležitá fráze pro tento rok: „Aha, už vím, proč se to stalo.“) Tímto pochopením všech vnějších okolností zjistíme, že daná situace měla svůj důvod, i když nás citově zasáhla. O to více jsme pak schopni se povznést nad své vlastí „já“ a nabídnout podporu někomu jinému v podobné situaci.

  • 3.

    Rok 2021 je rokem duchovního pokroku

    Rok 2021 je rokem duchovního pokroku, který nás bude nutit zabývat se vírou, duchovními otázkami, rozvíjením intuice, léčitelství, přírodní stravou, smysluplným využíváním přírodních zdrojů… Ať si tyto změny připouštíme či nikoli, měníme se v bytosti mnohem chápavější, soucitnější a účastnější. Uposlechněte nutkání číst, studovat a bádat v duchovní oblasti. Možná se z vás stane filozof, okultista, spisovatel, kněz nebo budete pro všechny tyto věci zapálení. Poté se vám otevírají nové možnosti, které jste doposud nezažili a váš život se obohatí o výjimečná setkání a nezapomenutelné zážitky.

     

    Je třeba najít si čas trávit chvíle mimo velkoměsto, vyjít si do přírody (alespoň do parku) mezi půdu, dřevo, kameny… nebo pokud není reálná možnost přírody, pak navštivte výstavu uměleckých děl – fotografie, sochy…. Ať v přírodě nebo na výstavě pobývejte sami se svým sněním a v myšlenkách si vytvořte další cíl, kam byste chtěli v nejbližší budoucnosti dojít.  Energii je třeba soustředit v určitou chvíli jen na jediný problém, a ne ji rozptylovat snahou stihnout více věcí zároveň.

  • 4.

    Úspěch přinese upřímná snaha

    Můžete vyniknout v jakémkoliv oboru, který začnete dělat ze srdce, ne z prvotní touhy po slávě či penězích. Ideální rok pro ty, kteří studují, přemýšlejí nebo pracují na dokončení významného projektu či díla. S dobře usměrněnou a kontrolovanou energií jste schopni dosáhnout čehokoli. Je důležité nalezení rovnováhy mezi uvolněním tvořivé energie a nasměrováním energie ku prospěchu rodiny a blízkých. Když najdete to, čemu věříte, nezastavíte se před žádným problémem, překonáte sami sebe i všechny životní překážky.

     

    V tomto roce bude jen málo jednotvárných okamžiků a naše psychika bude stále ve střehu, napnutá a často unavená. Stejně jako naše tělo. Proto je důležité více o své tělo po všech stránkách pečovat. Tento rok dává zelenou přírodním potravinám, kosmetice i lékům – bylinky, homeopatika, přírodní potravinové doplňky… Veškerou chemii, nepřirozenost, náhražky a faleš bude tělo odmítat, projeví se to následovně: nálady, podrážděnost, únava, nevolnosti, záněty, bolesti hlavy, kloubů a ekzémy i úrazy…

     

    Dále je potřeba vyvážit výdej a příjem energie, tudíž neošizujte tělo o zdravý a ničím nenarušovaný spánek. Je důležité část dne pobývat v klidném prostředí, jinak přichází stres, onemocnění či pocit osamění. Podělte se také o své pocity a zážitky s partnerem, přáteli či terapeutem. Díky takovému rozhovoru často přijdete na úchvatné pochopení, rozřešení, klid srdce a vnitřní harmonii.

  • 5.

    Citlivost vzroste

    Každý z nás se stane citlivější a měli bychom dojít do svého vnitřního světa a pochopit konkrétní emocionální pochody. Je možné, že někteří z vás se tomu budou chtít bránit, abyste se necítili ještě více zraněni, ale tím byste si ještě více citově ubližovali a blokovali. Abyste předešli zklamání, raději v tomto roce neočekávejte nic trvalého. A na co si dát pozor?  Na jedné straně na stagnaci a rutinu. A naopak na straně druhé na přemíru chtění, netolerance, perfekcionismu a nebezpečných zkušeností či zneužívání situací.

     

    Okolnosti vás přimějí podívat se na něco z jiného úhlu, abyste si pospojovali určité časové úseky a události do srozumitelné odpovědi. To, co se vám bude honit hlavou, co uvidíte, přečtete si, koho potkáte, nebude náhoda. Nedivte se tedy, zasáhnou-li vás v běžném proudu jakési nepředvídatelné výkyvy, výpadky či jiná překvapení, úžasy, možná i zázraky. Nerozčilujte se, netrapte se, jen se na chvíli zastavte a rozumně přemýšlejte.

     

    Dochází k vnitřním proměnám, na miskách vah se objeví protiklady, na které je nutné se podívat, propojit a vytvořit si jasný a zdravý názor. S touto novou myšlenkou, teorií, plánem pak budete postupovat dále. Pokud necháte ležet ladem tento duševní chaos, pak se může stát, že vás v běžném životě něco oslepí a prozřete až někdy v budoucích časech, avšak s nějakou ztrátou. Určité situace bude třeba řešit rychle a zároveň zodpovědně. Původní staromódnost je nahrazována moderním příběhem. 

  • 6.

    Trpělivost bude zásadní

    Je důležité respektovat a mít trpělivost s každým člověkem, ať má jakoukoliv povahu, názory. I když s ním nesouhlasíte, má právo se vyjádřit. Vy však máte možnost jít svou cestou, i kdyby se k vám nikdo nepřipojil. Důvěřujte vlastním instinktům a nechte se jimi vést. Zároveň si chraňte své soukromí, své plány, pocity a intimnosti nikomu neprozrazujte. Je to proto, že v okolí může být někdo, komu dáváte plnou důvěru, ale skutečnost je jiná. Je možné, že informace zneužívá nebo vás klame, rozptyluje, pak se nemůžete soustředit nebo přímo tahá za vaše nitky. Nyní jste silní a schopní vidět detaily, které byly dřív zakopány hluboko pod zemí. Uvedete do pohybu některé z věcí, na kterých budete v příštích letech pracovat.

  • 7.

    Změňte život k lepšímu

    V tomto roce máme obrovskou příležitost změnit svůj život k lepšímu. Záleží na každém z nás, jak toho využijeme. Šanci máme všichni. Je třeba přehodnotit, co je pro náš život důležitější – hromadění peněz nebo rodinné zázemí, moc nebo vřelé objetí, palác nebo útulný domov, televize nebo povídání si s nejbližšími, auto nebo zdravé nohy, jídlo ve fast foodu nebo doma čerstvě uvařené a nejlépe s láskou připravené atd. Tento rok nás přinutí k zamyšlení, co je důležité a co méně, co je skutečně potřebné a co přehnané, co je přírodní a co chemické, co je pravdivé a co lež…

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz